Multi Platform Call of Duty Modern Warfare

سازنده
Infinity Ward
ناشر
Activision
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. Xbox One
سلام من بازی رو برای پی سی گرفتم مشکلی که دارم اینه که تو لودینگ بتل رویال میمونه و بعد یه تایمی کانکشن تایم اوت میده کسی راه حلی نداره نتم مخابرات هشت مگ هستش و سرعت و دانلود یک مگ و پینگم معمولا صد هستش

دوستان یکی لطفا راهنمایی کنه ۳ روزه کلافه شدم ~X(~X(~X(
بازی و میخوام آپدیت کنم تو حالت preparing to download که یه درصد میندازه خودش گیر میکنه و لاکپشت وار میره جلو
یه بارم که از شب تا صبح گذاشتم بمونه دیدم از ۸۰ گیگ آپدیت ۱۰ گیگ دانلود کرده همونشم گیر کرده بود :|

نه واقعیت که نداره من با آپلود 1 مگ بازی کردم مشکلی نداشت فقط مشکل اصلی پینگ و پکت لاست هست
یعنی حریف شما رو یکی دو ثانیه تو بازی زودتر میبینه و وقتی مردی تازه حریف رو میبینی برای همین ما ایرانی ها اینقدر سریع و بدون درد توی این بازی میمیریم و خودمونم نمیفهمیم چی شد و از کجا خوردیم !!!
خب دیگه میشه حدودا چیزی که اون دوستمون میگه. اون پکت لاس باید به خاطر همون سرعت آپلود باشه.

اخرش همون حرف منه که نمیشه بازی کرد یا میشه باید پوسته کردگدن داشت:Dفعلا که کاری جز صبر نداریم تا ببینیم آخر این ماه چی میشه..!!! برمیگرده به قبل یا نه سوزنش گیر میکنه..!!!:|خدایا از کرونا نمیریم از رید.......ن های بعضی ها میمیریم خودت به داد ما برس:((
حداقل این مشکل پکت لاس ربطی به این ماه نداره کلا از قبل هم MW تو بخشی که player count بالا داشت دقیقا همین مشکلو داشتیم.
دیشب خوندم که اکتیویژن سرورای خاور میانه تو عربستان برای MW راه اندازی کرده ولی اینکه بازم تغییری به حال ما ایجاد نشده عجیبه.

دوستان یکی لطفا راهنمایی کنه ۳ روزه کلافه شدم ~X(~X(~X(
بازی و میخوام آپدیت کنم تو حالت preparing to download که یه درصد میندازه خودش گیر میکنه و لاکپشت وار میره جلو
یه بارم که از شب تا صبح گذاشتم بمونه دیدم از ۸۰ گیگ آپدیت ۱۰ گیگ دانلود کرده همونشم گیر کرده بود :|
کسی میتونه کمک کنه؟

سلام من بازی رو برای پی سی گرفتم مشکلی که دارم اینه که تو لودینگ بتل رویال میمونه و بعد یه تایمی کانکشن تایم اوت میده کسی راه حلی نداره نتم مخابرات هشت مگ هستش و سرعت و دانلود یک مگ و پینگم معمولا صد هستش
کسی راهی نداره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or