Last edited by a moderator:
اگه منظورت چک فور آپدیت هست من اینو زدم رد کرد این قسمتوبچه ها ارور driver میده موقع اپدبت
dns خوبچی دارین
td lte ابرانسلم
تست می کنم دقیقش رو می گم اما همه چیز تو بالاترین تنظیمات هست و وی سینک فعاله ۷۵ فریم ثابت می گیرممنم 3060 ti دارم چند فریم میده رو الترا 1080 با dlss quality
منم 3060 ti دارم چند فریم میده رو الترا 1080 با dlss quality
رفقا شما که 3060ti دارین اخرین درایور انویدیا رو نگیرین. خیلیا تو ردیت نوشتن بعد اپدیت Detect نمیکنه کارتو. واقعا این درایورای اخر انویدیا داغون بودن.تست می کنم دقیقش رو می گم اما همه چیز تو بالاترین تنظیمات هست و وی سینک فعاله ۷۵ فریم ثابت می گیرم
فکر کنم وی سینک هم غیر فعال باشه بالای ۱۴۰ فریم بده
گرافیک بازی چشم نوازه
من اپدیت کردم دیگه مشکلی پیش بیاد چاره ای نیست ..رفقا شما که 3060ti دارین اخرین درایور انویدیا رو نگیرین. خیلیا تو ردیت نوشتن بعد اپدیت Detect نمیکنه کارتو. واقعا این درایورای اخر انویدیا داغون بودن.
Driver 526.98 fails to install on certain GeForce GTX 3060 Ti graphics cards [3872912]
من با DNS هم نتونستم ارور Diver رو رد کنم
اطفا یک نفر dns های فعال که واقعا بشه Driver error رو رد کنه بذارین
به هیچ وجه معلوم نیست که احتمال داره بیشتر بشه فعلا 50 گیگ عهحجم بازی وارزون 2 دیگه بیشتر از این نمیشه ؟
امکانش هست ، با توجه به نسخه های قبلی ، مگه اینکه یادگرفته باشن چجوری یکم بهینه کنن !حجم بازی وارزون 2 دیگه بیشتر از این نمیشه ؟
من روی PC بدون چیزی میام تو ، فقط زمانی Update بیاد بعدش برای رد کردن Checking for update باید تغییر DNS یا قندشکن زد !دوستان من با این dns تونستم تو xbox ارور رو رد کنم
178.22.122.100
185.51.200.2
با این میزنم نمیرهدوستان من با این dns تونستم تو xbox ارور رو رد کنم
178.22.122.100
185.51.200.2