Last edited by a moderator:
اپدیت کن کارتتو بازی 21:30 میاددوستان منم پری لود وارزون ۲ رو دانلود کردم اجرا نمیشه میگه ویندوز یا درایور کارت گرافیک باید اپدیت بشه ویندوز ۱۰ هست کارت هم ۳۰۶۰ تی ای
الان بروز رسانی کنم یا منتظر بمونم بعد کامل که شد شاید باز شد
نه فقط اگه تو چک فور آپدیت گیر میکنه این دی ان اس رو بزن اولی ۱۷۸.۲۲.۱۲۲.۱۰۰ دومی ۱۸۵.۵۱.۲۰۰.۲ بعد که بازی اجرا شد ببند بازی رو و با این دی ان اس بازی کن اولی 199.85.127.10 دومی 199.85.126.10 پینگ زیر صدبخش داستانی قندشکن میخواد؟
دوست عزیز میگه شما ویندوزت هشته و این ویندوز رو بازی ساپورت نمیکنه بایدویندوز ده نصب کنی عوضش کندوستان من بقیه دیتا وارزون 2 رو هم دانلود کردم درایور کارت گرافیک رو هم بروز رسانی کردم باز موقع اجرا همین ارور رو میده
ویندوز کرکی رو هم که نمیشه اپدیت کرد
View attachment 276918
اینو یه امتحان بکندوستان من بقیه دیتا وارزون 2 رو هم دانلود کردم درایور کارت گرافیک رو هم بروز رسانی کردم باز موقع اجرا همین ارور رو میده
ویندوز کرکی رو هم که نمیشه اپدیت کرد
View attachment 276918
نه از قبلی فقط cp به وارزون ۲ منتقل میشه که اون هم چون پلتفرم عوض کردی اینطرف نمیاد. رو بتل نت میمونهمن قبلا وارزون 1 رو روی بتل نت پلی میدادم این شماره 2 رو روی استیم بگیریم فرقی داره؟ ارتباطی به یک داره اصلا (اچیومنت ها و ....)
ویندوز 10 64 بیت هستدوست عزیز میگه شما ویندوزت هشته و این ویندوز رو بازی ساپورت نمیکنه بایدویندوز ده نصب کنی عوضش کن
دستت درد نکنه درست شد همون اول تیک رو از برنامه استیم برداشتم حل شد ممنوناینو یه امتحان بکن
منم 3060 ti دارم چند فریم میده رو الترا 1080 با dlss qualityدستت درد نکنه درست شد همون اول تیک رو از برنامه استیم برداشتم حل شد ممنون
بچه ها ارور driver میده موقع اپدبتنه فقط اگه تو چک فور آپدیت گیر میکنه این دی ان اس رو بزن اولی ۱۷۸.۲۲.۱۲۲.۱۰۰ دومی ۱۸۵.۵۱.۲۰۰.۲ بعد که بازی اجرا شد ببند بازی رو و با این دی ان اس بازی کن اولی 199.85.127.10 دومی 199.85.126.10 پینگ زیر صد