Desert-Eagle
کاربر سایت
به امید 85-90 نیوفتید کف خیابون که پیدا نمیکنید....150 ?
بگردید 85-90 پیدا میشه
DC هم هنوز نیورده... فردا یا شنبه میاره
هر امیدی هست به DC هست که معمولا منصف تره...
به امید 85-90 نیوفتید کف خیابون که پیدا نمیکنید....150 ?
بگردید 85-90 پیدا میشه
DC هم هنوز نیورده... فردا یا شنبه میاره
خیلی خیلی گرونه*98 emruz kharidam azizan
دوست عزیز قابل شیر کردن نیست!اقایون سلام یه سوال دارم در رابطه با call of duty elite من کد بازی elite رو 77 هزار تومان جدا از بازی خریدم حالا طبق قانون می خوام به یکی از دوستام هم بدم یعنی sharre کنم می خوامن بدونم میتونم یا نه..؟؟طبق قانون جدید psn بیشتر از 2 نفر نمیتونم share کنم یکی خودم یکی دوستم.با بدبختی تونستم elite beta رو تو psn UK ایدی خودم download کنم و تو ایدی psn US استفاده کنم این رو متوجه شدم که elite رو هر جا download کنی میتونی جای دیگه تو همون ps3 استفاده کنی(البته فکر کنم)حالا می خوام بدونم کسی خریده..؟کسی میتونه کمک کنه.؟؟خیلی ممنون میشم یکی راهنمای کنه.ممنون
ممنون دوست عزیز.میتونم تو همون ps3 تو یه هیدی دیگه استفاده کنم.؟منظورم ایدی من us هست و یه ایدیم uk میتونم. تو uk بازی elite رو بخرم و تو us استفاده کنم..؟؟و همون ps3 با ایدیهای دیگه ی خودم.دوست عزیز قابل شیر کردن نیست!
اینو دقیق نمیدونم ولی شاید 2 اکانت روی یه کنسوله قبول کنه!ممنون دوست عزیز.میتونم تو همون ps3 تو یه هیدی دیگه استفاده کنم.؟منظورم ایدی من us هست و یه ایدیم uk میتونم. تو uk بازی elite رو بخرم و تو us استفاده کنم..؟؟و همون ps3 با ایدیهای دیگه ی خودم.