Call of Duty - Modern Warfare 3

این اسلحه ها جریانش چیه اسباب بازیه یا واقعی؟!!!
جریان تفنگه چیه نیما؟
به چه کاری میاد؟
این یه کلت واقعی هستش :)
کارتنش هم کنارشه :)
ساخت آلمان
خیلی خوش دست و دارای گرین دات هستش :)
باب تیر اندازی هستش :)
کلا کلت به چه کار آدم میاد ؟؟؟؟
من توی کار سلاح های سرد و گرم هستم :)
سوالی باشه در خدمتم
کلا با دیسک ارجینال Call Of باید با اسلحه واقعی عکس انداخت
البته میخوام چند روز دیگه سرم رو با تیغ اسلاح کنم یه عکس Hitman ی توپ بگرم با 2 تا کلت یکی مال جیمز باند یکی هم و Walter

سلام دوستان
من میخوام mw3 رو آنلاین بازی کنم
میرم تو قسمت مالتی پلیر و آدم ها رو هم پیدا میکنه ولی وقتی میره توصفحه ای که نقشه رو لود میکنه همونجا میمونه، اونقدر میمونه همونجا تا بازی بیه تموم میشه و بعد میاد بیرون و دوباره میره نقشه جدید و دوباره همه چیز از اول
اولش فکر کردم مشکل nat type هستش که به صورت قرمز تو همون صفحه مالتی پلیر نوشته بود restrict و با کلی سرچ و اینا تبدیلش کردم به open اما بازم وصل نمیشه و همونطوری میمونه!
چکار باید کرد؟
یعنی نمیشه این بازی رو آنلاین بازی کرد!؟

باسلام خدمت دوستان عزیز. زیر رنک و تایتل هر شخص تو اکانت MW3 رنک کال های قدیمی که بازی کرده رو هم نشون میده، 4تا جای خالی هست، 3تاشو میدونم، MW1، MW2، BO1 چهارمی مال کدوم بازیه ؟ خیلی وقته دنبال این جوابم. ممنون از کمکتون

باسلام خدمت دوستان عزیز. زیر رنک و تایتل هر شخص تو اکانت MW3 رنک کال های قدیمی که بازی کرده رو هم نشون میده، 4تا جای خالی هست، 3تاشو میدونم، MW1، MW2، BO1 چهارمی مال کدوم بازیه ؟ خیلی وقته دنبال این جوابم. ممنون از کمکتون

اینم لینک عکسش برای روشن شدن سوالم : http://www.myuploader.ir/images/tnjt6bj0ojxf1spm66j.jpg

Last edited by a moderator:
دوستانی که هنوز این بازی رو آنلاین میزنن آیدی هاشون رو بزارن که بتونیم باهم قرار بزاریم. من معمولا با یکی از این 2 آیدی On میشم : DunFan-Bubay یا DunFanBubai

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or