Call of Duty: Modern Warfare 3 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter DRIVER
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ای بابا ، تو هر نسخه از این mw حتما باید یکی از شخصیت های که باهاش ارتباط برقرار کردی بمیره :( ، mw2 ، گاست مرد ، تو این هم soap و یوری ، This One Is for Soap:(
دوستان کسی اون عکسی که اخر credit بازی میاد ، soap & price & ghost & sandman باهم هستن اگه داره به من بده ممنون :x
چقدر زیبا بود اون عکس! واقعا خاطره میشه:x

---------- نوشته در 02:14 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:06 AM ارسال شده بود ----------

دوستان راجع به Split screen بازی سوال دارم
مپا بزرگه واسه 2نفره دیروز که بازی کردم با یکی از دوستام دیدم شده مثل Black ops ! یعنی تو map گوشه نمیشه حریف و دید اما تو mw2 میشد...اینجوری زیاد جالب نمیشه
کسی میدونه اینو میشه دستکاری کرد که باشه یا نباشه؟! البته فقط با تیر زدن رو هوا میشه فهمید طرف کجا عه!:دی
بابا این همه از بازی تعریف کردید:دی هیچکی Split screen نزده؟!

خب ما هم بازی رو تموم کردیم!به نظرم باید اسمش ویرایش میشد به New DLC For COD:MW2!!!!!!تورو به خدا این چی بود؟؟!!!هیچ پیشرفتی در گرافیک نداشته و فیزیک هم تغیریی نکرده حتی شیوه مردن دشمنا!صداگذاری واقعا افتضاح(نسبت به قاقالیلی 3)انفجار و اتیش و ....هم تغییری نکردند من موندم که تو این مدت داشتند چیکار میکردند؟؟؟منی که از کال 1 تا همین شماره همه رو تموم کردم و فن سینه چاک کال بودم که اصلا خوشم نیومد!نه نواوری نه تنوعی فقط عین (ببخشید) خر بکش برو جلو!همه امیدم به کال بود و قبل از اومدن کال و قاقالیلی 3 میگفتم قاقالیلی هم حتما مثل مدال از اون هایپ های الکیه و مثل همیشه کال بهتره.....ولی اصلا نبود....بازی رقیب خیلی واقعی تر و بهتر بود از کال به نظر من.
نمره من:7.5

آره مو نمي زنه با قبلي
نمي تونستن فونت نوشته هاي بازي رو عوض كنن(وقتي مرحله ي جديد شروع مي شه)
مد زامبي كه نداره؟
حتما دوباره از اين موزه ها گذاشتن!؟

سلام
مرحله ی پاریس وقتی اون جایی که نزدیکی های برج ایفل یه جایی میرسیم میگه دفاع کن تا نمیدونم کی بیاد !! اونجا من نیم ساعتم دفاع میکنم چیز خاصی اتفاق نمی افته !! باید کار خاصی کرد ؟
فکر کنم باید مرحله رو از اول برم این طور شاید درست بشه شاید باگی چیزیه...

سلام
مرحله ی پاریس وقتی اون جایی که نزدیکی های برج ایفل یه جایی میرسیم میگه دفاع کن تا نمیدونم کی بیاد !! اونجا من نیم ساعتم دفاع میکنم چیز خاصی اتفاق نمی افته !! باید کار خاصی کرد ؟
فکر کنم باید مرحله رو از اول برم این طور شاید درست بشه شاید باگی چیزیه...
کار خاصی نمیکنی دفاع میکنی ولی میری جلو یعنی حمله میکنی و هم دفاع تا نزدیک برج ایفل میری و اگه یادم مونده باشه از اون نارنجک های رنگی میندازی تا جت ها بیاند بمباران کنند و کار تموم :دی

Last edited by a moderator:
چون گرافیک نداشت قرار نیست کل بازی زیر سوال بره بازی خیلی جذاب تر و سینمایی تر شده بود و کلا بازی بدی نبود البته فوق العاده هم نبود در کل همون 8/5 گیم اسپات براش خوب بود

همین الان موفق شدم بازی را تمام کنم .

بازی از هر نظر بی نظیر بود .
گیم پلی فوق العاده سریع و در گیر کننده بود .
صحنه های سینمایی در مقایسه با نسخه قبلی در بالاترین سطح ممکن قرار داشتند .
گرافیک شاید خیلی پیشرفت نکرده باشه ولی باز هم تو خیلی صحنه ها واقعا چشم نواز میشد .
موسیقی بازی به خصوص تو صحنه های حماسی ( به خصوص تو اون دو تا صحنه احساسی بازی که بعدا تو اسپویلر میگم ) فوق العاده شنیدنی بود .
کلا به نظر من در مقایسه با مودرن وارفر 2 خیلی خیلی پیشرفت کرده بود .
همچنین بعضی از مراحل بازی اونقدر درگیرکننده هستند که مطمئنا تا مدت ها تو ذهن گیمر ها باقی میمونه ، من موندم این بتلفیلد 3 اگه همین گرافیک را هم نداشت واقعا با چی میخواست با این بازی رقابت کنه . هنوز دو هفته هم نشده که بتلفیلد 3 را تمام کردم ولی هر کاری میکنم حداقل نصف مراحل بازی را هم تو ذهنم مرور کنم نمیشه ، چون اون چیزی که سری مودرن وارفر داره و باعث موندگاریش شده را هیچوقت بتلفیلد نداشته .

و اما داستان :

سکانس تلاش برای نجات soap و بعد هم مرگ اون واقعا تاثیگر گذار از آب در اومد و همچنین مرگ yori هم خیلی خوب شده بود .

فقط یه سوال : من یه کم گیج شدم ، کسی میتونه کل داستان را مختصر توضیح بده :
آخه من اصلا دلیله همکاری کاپتان پرایس و سندمن با روس ها برای نجات رئیس جمهور روسیه را نفهمیدم .

همین الان موفق شدم بازی را تمام کنم .

بازی از هر نظر بی نظیر بود .
گیم پلی فوق العاده سریع و در گیر کننده بود .
صحنه های سینمایی در مقایسه با نسخه قبلی در بالاترین سطح ممکن قرار داشتند .
گرافیک شاید خیلی پیشرفت نکرده باشه ولی باز هم تو خیلی صحنه ها واقعا چشم نواز میشد .
موسیقی بازی به خصوص تو صحنه های حماسی ( به خصوص تو اون دو تا صحنه احساسی بازی که بعدا تو اسپویلر میگم ) فوق العاده شنیدنی بود .
کلا به نظر من در مقایسه با مودرن وارفر 2 خیلی خیلی پیشرفت کرده بود .
همچنین بعضی از مراحل بازی اونقدر درگیرکننده هستند که مطمئنا تا مدت ها تو ذهن گیمر ها باقی میمونه ، من موندم این بتلفیلد 3 اگه همین گرافیک را هم نداشت واقعا با چی میخواست با این بازی رقابت کنه . هنوز دو هفته هم نشده که بتلفیلد 3 را تمام کردم ولی هر کاری میکنم حداقل نصف مراحل بازی را هم تو ذهنم مرور کنم نمیشه ، چون اون چیزی که سری مودرن وارفر داره و باعث موندگاریش شده را هیچوقت بتلفیلد نداشته .

و اما داستان :

سکانس تلاش برای نجات soap و بعد هم مرگ اون واقعا تاثیگر گذار از آب در اومد و همچنین مرگ yori هم خیلی خوب شده بود .

فقط یه سوال : من یه کم گیج شدم ، کسی میتونه کل داستان را مختصر توضیح بده :
آخه من اصلا دلیله همکاری کاپتان پرایس و سندمن با روس ها برای نجات رئیس جمهور روسیه را نفهمیدم .
ببین ماکاروو دختر رئیس جمهور روسیه رو گرفت و سندمن تو اون مرحله نجات نتونستن دختر رئیس جمهور رو نجات بدن.به خاطر همین قضیه که دختر رو گرفته بودن رئیس جمهور مجبور میشد تا کد های موشک ها رو به ماکاروو بده پس پرایس و سندمن موقعیت رئیس جمهور رو شناسایی کردن و رفتن نجاتش بدن تا نبرنش پیش ماکاروو و از فاجعه جلوگیری کنن.تازه رئیس جمهور روسیه می خواست صلح کنه که ماکاروو گرفتش.امیدوارم بهت کمک کرده باشم

به نظر من هرکدوم یه جور قشنگه این آخری آروم تره نسبت به MW2
چیزی کم نزاشتن خلاصه از هر نظر
اما کال اف همیشه روند تند وهیجانی ای داره و باید موزیکش مناسب با اتمسفر بازی باشه یعنی حماسی و طوفانی البته mw3هم موزیک بدی نداشت اما میشه گفت تو زمینه موسیقی و گرافیک کاستی داشت من شک ندارم اگه گرافیک خوبی داشت خیلی نقدها نسبت بهش کمتر میشد

بازی تموم شد . گیم پلی مثل همیشه جذاب و نفس گیر ، صداهاش هم خوب بود { اون اول گفته بود ، مشکل از اسپیکر من بود }
داستان هم بد نبود ، مسلما بهتر از داستان تخیلی و بی سر و ته چی چی 3 بود ولی در حد مدرن های قبلی نبود .
خوشم اومد ، حقشه تو fps های امسال 9.5 از 10 بگیره
در مقایسه با مدرن های قبلی 8.5 از 10
===
مدرن بعدی کی میاد ؟ ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or