Call of Duty: Modern Warfare 3 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter DRIVER
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
منم امروز بازیو تموم کردم شاهکار بود مرحله ها نه زیاد طولانی بودن که باعث خستگی بشه و نه خیلی کوتاه گیم پلی مثل همیشه روون و زیبا بود و درگیریا به شدت لذت بخش بودن کار کردن با اسلحه های متنوع و خوش دست بازیم عالی بود در ضمن هوش مصنوعی یارای خودی پیشر فت خوبی داشته و تو بازی تاثیر گذارن اما خوب هوش مصنوعی دشمنا تغییر چندانی نداشته سکانس های سینمای بازی فوق العاده بود و داستان بسیار زیباییم داشتم موزیکاش شاهکار بود مخصوصا تو سکانسای احساسی گرافیک بازیم واقعا خوب بود و اجزای موجود تو محیط افزایش خوبی رو نسبت به نسخه ی قبلی داشت فیزیک بازیم خیلی پیشرفت کرده و اجزای تخریب پذیر موجود تو محیطم افزایش پیدا کرده بود یه سری سکانس تخریب پذری از پیش تعیین شده ام تو بازی وجود داشت مثل افتادن برج ایفل یا تخریب ساختمونای بزرگ که فوق العاده بودن صحنه های بسیار شلوغ بازی به روونی و روی 60 فریم بسیار عالی بود بدون کوچکترین افت فریمی اجرا شده بود که واقعا جای تقدیر داره در ضمن بازی نسبت به رقیبش خیلی پولیش شده تر بود و باگ های کمتری داشت در کل درسته که از لحاظ دیداری تنوع محیطا به گرد پای MW2 نمیرسید ولی خوب از نظر مکانیزم های گیم پلی واقعا متنوع و زیبا بودن و خسته کننده نمیشدن بدون شک این بازی بهترین اول شخص امساله و یکی از بهترین COD های ساخته شده به حساب میاد
سکانس کشته شدن مک تاویش بسیار غم انگیز بود و دست کمی از کشته شدن دام نداشت ، مرحله ی آخر بازیم که کنترلر محبوبترین شخصیت این سری یعنی کاپیتان پرایسو در اختیار میگرفتیم بسیار زیبا بود مخصوصا سکانس آخر و لحظه ای که شروع به سیگار کشیدن میکنه انگار خستگی ما هم در میشه نکته ی جالبم صحبت کردن یوری بود و دیدن چهره ی این شخصیت کاراکتر سند من هم عالی بود مخصوصا طراحی چهرش

آخرین ویرایش:
درباره پایان بازی:
واقعاً آخرش حس میکردم خودم با دستایه خودم گلویه ماکاروفو گرفتم دارم میکشم,انقد از این آدم تنفر پیدا کرده بودم!!به نظره من دیگه Yuri نباید میمرد(نمیدونم چرا انقد از این شخصیت خوشم اومده بود با اینکه نه زیاد حرف میزد نه نشونش میداد)Soap ام خیلی حیف شد ولی اگه نمیمرد دیگه خیلی سگ جون بود چون توو دو شماره قبلیم در شٌرٌفه مرگ بود!!
بعد من یه سؤال داشتم درباره پایانه MW1 الان یادم اومد:
چند وقت پیش بازیش میکردم آخرش که زاکااِفٌ میکشیم ,وقتی با هلیکوپتر میان میبرنمون ماکاروف میاد در حکمه یه دوست دسته Soap ٌ میگیره و Price اینارو میبره!!!!البته مطمئن نیستم خودش بود,چون چند ماه پیش بود!بعد یادم نیست توو 2ش این قضیه روشن شد یا نه!

ای بابا ، تو هر نسخه از این mw حتما باید یکی از شخصیت های که باهاش ارتباط برقرار کردی بمیره :( ، mw2 ، گاست مرد ، تو این هم soap و یوری ، This One Is for Soap:(
دوستان کسی اون عکسی که اخر credit بازی میاد ، soap & price & ghost & sandman باهم هستن اگه داره به من بده ممنون :x

عکس 4 تایی ندارم.کل گروهان Task Force 141 هست:
Task_Force_141_by_Gig5yZ73.jpg

دوستان کسی والپیپرهای بازی رو نداره؟اگه دارید بذارید دریغ نکنید.

• Like
Reactions: Gunners Trust
سلام
من از خیلی ها پرسیدم
هنوز کسی اورجینال نیاورده
نه
حتی نسخه های اورجینال PS3 هم به سختی پیدا میشند و با قیمت های فضایی

امتیازات بازی» Eurogamer – 8 D’Toid – 9.5 IGN – 9 GiantBomb – 4/5 Edge – 9 1UP – A- Videogamer – 9 VentureBeat – N/A Joystiq – 4.5/5 ShackNews – N/A CVG – 9 Game Informer – 9 Digital Spy – 4/5 PSU – 9 Everyeye.It – 9 Gamer.no – 7 Xboxygen – 3/5 Eurogamer.de – 9 Metro – 9 The Guardian – 5/5 GameTrailers – 9.3 Play3.de – 8.5 OPM UK – 9 The Telegraph – 5/5 Eurogamer.cz – 9 GameSpot – 8.5 PlayNation.De – 4/5

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or