Call of Duty: Modern Warfare 3 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter DRIVER
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
آشغال، آشغال، آشغال !
تو 9 ساعت هم وتران هم نرمال تموم کردم ! واقعا بیخود بود ! واقعا آشغال بود !
واقعا حیف پول که آدم واسه این بده ! علا که داریم با مولتیش یکم حال میکنیم !

به این بگیم آشغال پس به بقیه بازی ها چی بگیم :d احتمالا توالت و فاضلاب...

---------- نوشته در 07:23 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:22 PM ارسال شده بود ----------

هیچیمرحله ای به مر حله ای که soupدر ان مرد من رو متاثر نکرد
آقا نگوووو داستانو :(((((((!!
بابا من اولاشم هنوز :(

هیچیمرحله ای به مر حله ای که soupدر ان مرد من رو متاثر نکرد

دوست عزیز چرا بازیو اسپویل میکنی؟!زود ویرایش کن تا گندش درنیومده.ما که بازیو تموم کردیم .بعضی ها که تموم نکردن. همینجوری راحت بدون اسپویل کامنت زدی!

آشغال، آشغال، آشغال !

احتمالا James Bond بوده شما بازی کردی . . .

آشغال، آشغال، آشغال !
بحث بازی جدا هر کی نظر خودش رو داره
فقط میخوام بدونم شما بازی رو چند خریدی؟؟ اورجینال یا کپی؟:-/

---------- نوشته در 07:23 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:22 PM ارسال شده بود ----------

اقا شرمنده خیلی خیلی خیلی عذر می خواهم اصلا یادم نبود باز هم معضرت خواهی می کنم شرمنده.:(:silenced:

با سلام...من برای fifa 2012 دستگاه رو آپدیت کردم...ولی MW3 اجرا نمیشه !!!! ..... حتی لوگوی بازی هم تو داشبورد کنسولم نشون میده... لطفا اگه کسی میتونه راهنماییم کنه...

با سلام...من برای fifa 2012 دستگاه رو آپدیت کردم...ولی MW3 اجرا نمیشه !!!! ..... حتی لوگوی بازی هم تو داشبورد کنسولم نشون میده... لطفا اگه کسی میتونه راهنماییم کنه...

دوست عزیز لطفا تو تالار مربوطه ساولتونو مطرح کنید اما ایندفه جواب میدم:

یا LT2 نریخته برات یا بد ریخته یا دیسک بازیت مشکل داره...

کسی میتونه سیو بازی رو از همون لحظات اول رد کنه و برام تو مدیا فایر اپلود کنه؟
مال من بازی مشکل داره و میاد بیرون
یکی مردونگی کنه بزاره مام بازی کنیم:)

من خودم یکی از فن های کال بودم ولی چرا نمیخواین قبول کنید بازی واقعا افتضاحه؟بابا شما فقط یاد گرفتید بگید چون زیاد میفروشه پس خداست.اینا تلقینه همش که از بازی لذت ببرید.برید سایت گیم اسپات ببینید یوزرا چی گفتن و نظر کل مردم دنیا رو ببیند.جالبه بهش امتاز 6.7 دادن که واقعا خنده داره واسه همچین بازی.اکثرا اومدن گفتن باورمون نمیشه اومدیم 60دلار دادیم واسه مپ پک مدرن 1 .پیشنهاد میکنم بتلفیلد 3 رو انلاین بازی کنید نظرتون عوض خواهد شد.ج

اتفاقاً به نظره من همین نظرای یوزرایه سایتای معتبر اینو به امثاله شماها تلقین کرده که بازی ضعیف شده!!حالا اگرم یکی به خودش تلقین کرده که از بازی لذت ببره دمش گرم چون اگه بتونی به خودت تلقین کنی از هر چیزی لذت ببری دیگه پیر نمیشی!!!!گفتین بازی کپی کرده قبول,شایدم درجا زده باشه اما دیگه ضعیف نشده بود اصلاً!!از همون اول که اولین تریلرو اکتی نشون داد سایتای مخالفه بازی شروع کردن به تخریب کردن,انقد ضعفای بازی رو گنده کردن که همه این ذهنیت براشون بوجود اومد که بازی مزخرفه,یعنی اگه بهترین کالِ تاریخم میومد باز شماها میگفتین بده!درسته نقدایه سایتایه غول خیلی اعتبار داره ولی بعضیاش واقعاً ناشیانس!

من خودم یکی از فن های کال بودم ولی چرا نمیخواین قبول کنید بازی واقعا افتضاحه؟بابا شما فقط یاد گرفتید بگید چون زیاد میفروشه پس خداست.اینا تلقینه همش که از بازی لذت ببرید.برید سایت گیم اسپات ببینید یوزرا چی گفتن و نظر کل مردم دنیا رو ببیند.جالبه بهش امتاز 6.7 دادن که واقعا خنده داره واسه همچین بازی.اکثرا اومدن گفتن باورمون نمیشه اومدیم 60دلار دادیم واسه مپ پک مدرن 1 .پیشنهاد میکنم بتلفیلد 3 رو انلاین بازی کنید نظرتون عوض خواهد شد.ج
به قول معروف دوست عزيز we dont give a sh!t about what people think
الان شما فكر كردي چون فروش بازي زياده ، من و خيلي هاي ديگه از بازي خوشمون اومده ؟
چون شما از بازي خوشت نمياد ( حالا به هر علتي ) دليل نميشه افكار خودت رو به بقيه تحميل كني !
ولي من و خيلي هاي ديگه از بازي خوشمون اومده .
چون يه عده اومدن به بازي 6 دادن دليل ميشه ما خوشمون نياد ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or