Call of Duty: Modern Warfare 3 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter DRIVER
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
داداش محسن مگه اين دوستمون اپديت بتا رو نصب نكرده؟؟ چون من نسخه بتا رو نصب كردم اين كارو انجام دادم درست شد
من فكر كردم نسخه بتا رو نصب كرده
پس اشتباه كردم حق با داش محسن هست:d
سوتي دادم:d

یه سوتی دیگه هم دادی:dاسم ایشون معین هست نه محسن:d

عجب بازی بود لامصب از اون لولر لند 3 خیلی خفن تر بود!!
با اینکه 4 ساعته تمومش کردم ولی خیلی حال داد(بار اول رو easy الان دارم رو veteran میرم!)
گرافیکش خیلی خوب شده!
کلا ته بازی بود!بخصوص survival mode بازی که رسم ترکونده!

عجب بازی بود لامصب از اون لولر لند 3 خیلی خفن تر بود!!
با اینکه 4 ساعته تمومش کردم ولی خیلی حال داد(بار اول رو easy الان دارم رو veteran میرم!)
گرافیکش خیلی خوب شده!
کلا ته بازی بود!بخصوص survival mode بازی که رسم ترکونده!
شروین دیدیکه بعضیا بازی به این خوبیو چطور کوبیدن ازین حرفا نزن یهو میان به شمام گیر میدن میگم پدرتون سازنده بازیه البته معذرتا بعد خودتون پول دادین تا به این بازی نمره بالا بدن پس مواظب حرفاتون باشین

خدایی این یه واقعیت شده تو این سایت هرکی هرجور دلش میخاد میاد میکوبه بازیو میره برا همین اینارو گفتم بازی به این خوبیو میگن اشغال بود دیگه چه انتظاری باید داشت ازشون کلا به دل نگیریم بهتره پس بزار با هم بخندیم :))=))

منم یکی از بهترین بازیایی که امسال انجام دادم مدرن وارفر3 بود.مولتی شم واسه pc گرفته بودم اما همونطور که خودتون میدونید چند وقته استیم واسه بعضی ایرانیا باز نمیشه.

بدون شک بهترین سری بازی نظلامی که تا حالا ساخته شده . خبری از نسخه های بعدیش نیست ؟

غمگین ترین جای بازی :
جایی که Sandman سوار هلیکوپتر نشد و خودش قربانی کرد واقعا حالم گرفته شد انقدری که سر این ناراحت شدم سر Soap ناراحت نشدم

مرگ دو تن در سری MW جگر ها را سوزاند ghost و Soap ..............:((
روحشان شاد.:((
حیف نبودن خدایی. کاش به جای این دو تن اون سبیل کلفت رو میکشتن
خدایا مرگ captain price را برسان

ولی انصافا فلش بک ها چقدر جذاب بود . وقتی Yuri شروع کرد از قدیمش گفت و فلش بک خورد ناکس همه جا بود . باحال ترین صحنش هم همونجایی بود که ضخایف تیر خورد دستش قطع شد . ما نقش پرایس رو داشتیم اون موقع و این یوری هم یا ماکاروف تو اون ماشینه بودن . داستانش رو خیلی قشنگ درست کردن

در رابطه با شخصیت Sandman . من خودم زمانی که سریال فرار از زندان رو دیدم بیشتر از همه از الکس ماهون خوشم اومد هم صدا و هم بازیش خیلی دلنشین بود . وقتی مرحله اول رو رفتم دیدم صدای Sandman چقدر برام آشناست وقتی مطمعن شدم داشتم بال درمیاوردم .

ولی همه چیز یه طرف اون سیگاره آخر کاپیتان یه طرف خستگیمونو در کرد :d

آشغال، آشغال، آشغال !
تو 9 ساعت هم وتران هم نرمال تموم کردم ! واقعا بیخود بود ! واقعا آشغال بود !
واقعا حیف پول که آدم واسه این بده ! علا که داریم با مولتیش یکم حال میکنیم !

آشغال، آشغال، آشغال !
تو 9 ساعت هم وتران هم نرمال تموم کردم ! واقعا بیخود بود ! واقعا آشغال بود !
واقعا حیف پول که آدم واسه این بده ! علا که داریم با مولتیش یکم حال میکنیم !
شما مطمئنی MW3 رو بازی کردی !؟؟؟
من به شخصه خیلی از رواله تکراری که COD داشت پیش میرفت حال نمیکردم ولی 3 واقعا بهم حال داد ..... خیلی خوب بود ... بخشه سینگلش که XX3 رو نابود کرد !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or