Call of Duty: Modern Warfare 3 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter DRIVER
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اقایون کسی هست جواب ما رو بده یا نه:(()x
چون ما تو کلوب مولتی افلاین بازی میکنیم میخواستم بدونم این هم داره یانه
دقیقا گزینه system link رو داره یا نه

دوستان ببخشید این سوال رو اینجا میکنم میخواستم بدونم راهی هست پک اچ دی bf3 رو روی فلش نصب کرد

ممنون
نه امكانش نيست فقط روي هارد درايو اصلي كنسول Xbox 360 ميشه نصب كرد اينم از اون كاراي عجيب غريب Dice و يا شايدم microsoft بود :|

يك سوال داشتم در كنسول Xbox360 گرافيك BF3 ( البته با HD ) بالاتره يا MW3 ؟؟؟ ( لطفاً‌ بدون تعصب جواب بديد! )

آقا یونی که کالاف دیوتی 8 رو بازی کردن شنیدم اولین مرحلش زیر آب درسته؟:-/

نه مرحله ی دومشه...

---------- نوشته در 12:36 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:36 AM ارسال شده بود ----------

آقا یونی که کالاف دیوتی 8 رو بازی کردن شنیدم اولین مرحلش زیر آب درسته؟:-/

بچه ها در پاساژ نخل ا....................

برای نوشتن داستان استفاده از تگ اسپویلر الزامیه!!!!

آخرین ویرایش:
من هم 3 مرحله از بازيرو رفتم
واقعا نشون دادن نه تنها بتل فيلد بلکه هيچ شوتری حالا حالاها به گرد پای مدرن وارفير نمیرسه...
همچيز خدا بود...

الان خوشحالم که تعريف هام دروغ از آب در نيمد..و بيشتر کسانی شرمسار میشن که 1 سالو اندی به اين بازی ناسزا گفتند...

بابای من که کلاً از گيم بدش مياد وقتی 10 دقيقه بازيرو ديد گفت به اين میگن بازی...
مطمئن باشيد امتيازات بازی بالای 90 خواهد شد...

• Like
Reactions: bayern_vahid
نه امكانش نيست فقط روي هارد درايو اصلي كنسول Xbox 360 ميشه نصب كرد اينم از اون كاراي عجيب غريب Dice و يا شايدم microsoft بود :|

يك سوال داشتم در كنسول Xbox360 گرافيك BF3 ( البته با HD ) بالاتره يا MW3 ؟؟؟ ( لطفاً‌ بدون تعصب جواب بديد! )
بابا این که دیگه سوال نداره MW3 س اصلا بتلف*یلد گرافیکش مثل Mario بود :d

آخرین ویرایش:
من هم 3 مرحله از بازيرو رفتم
واقعا نشون دادن نه تنها بتل فيلد بلکه هيچ شوتری حالا حالاها به گرد پای مدرن وارفير نمیرسه...
همچيز خدا بود...

الان خوشحالم که تعريف هام دروغ از آب در نيمد..و بيشتر کسانی شرمسار میشن که 1 سالو اندی به اين بازی ناسزا گفتند...

بابای من که کلاً از گيم بدش مياد وقتی 10 دقيقه بازيرو ديد گفت به اين میگن بازی...
مطمئن باشيد امتيازات بازی بالای 90 خواهد شد...

خیلی دوست داشتم کسایی که میگفتن بتل فی*لد خدای گرافیکه و خدای فلانه الان چی میگن.
بازیش که 8.5 گرفت.یه ذره هیجان هم توش نبود .ما که جفتش رو بازی کردیم ولی خداییش MW3 یه چیز دیگه بود.

• Like
Reactions: DeanAmbrose

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or