Call of Duty: Modern Warfare 3 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter DRIVER
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
زیاد با بتلفیلد 3 حال نکردم
همون موقع هم که بازیش می کردم هی میگفته این به گرد پای کال اف هم نمیرسه
دیگه حسابی کف کردم بیا .... تو رو خدا .....:((

زیاد با بتلفیلد 3 حال نکردم
همون موقع هم که بازیش می کردم هی میگفته این به گرد پای کال اف هم نمیرسه
دیگه حسابی کف کردم بیا .... تو رو خدا .....:((
منم همينطور،سينگلش كه اصلا در حد cod نيست،گرافيكشم كه بعضي جاها واقعا تعريفي نداشت ،بي صبرانه منتظره بازيم

خب کم کم میریم که بازی رو بازی کنیم:d اون سوپرهایپ 3 که نسخه پی سیش که قرار بود شاهکار باشه از گیم اسپات گرفته 8.5 تو بخش کنسول قاعدتا نباید از 8 بیشتر بگیره و اینجاست که محکوم کنندگان دیروز COD خواهند امد و با به به و چه چه بازی رو انجام میدن و نظر ول میدن و خلاصه بساطی داریم این جا تو بازیسنتر:d
کاملا مشخصه که بدونه تعصب داری نظر میدی و با استدلال درستی که داشتی نمره کنسولیش هم 8.5 گرفت

اصلا مقایسه این 2 بازی اشتباهه ..... مگه ea میتونه تو یه سال بیاد و بهترین اول شخص این چند سالو بزنه زمین ???
بتلفیلد 3 تا مرحله 5 از لحاظ گرافیکی و گیم پلی واقعا خوب بود ولی از مرحله 6 به بعد گند زد از هر 2 جهت ........
عشق است mw3 ....
اون احمقی که دیسک 2 pc دزدید کاش عقل داشت و نسخه 360 میدزدید تا حالا ما جای پست دادن این شاهکارو بازی کنیم .....
خدا کنه تو این 2 -3 روز بازی لیک بشه ....

اصلا مقایسه این 2 بازی اشتباهه ..... مگه ea میتونه تو یه سال بیاد و بهترین اول شخص این چند سالو بزنه زمین ???
بتلفیلد 3 تا مرحله 5 از لحاظ گرافیکی و گیم پلی واقعا خوب بود ولی از مرحله 6 به بعد گند زد از هر 2 جهت ........
عشق است mw3 ....
اون احمقی که دیسک 2 pc دزدید کاش عقل داشت و نسخه 360 میدزدید تا حالا ما جای پست دادن این شاهکارو بازی کنیم .....
خدا کنه تو این 2 -3 روز بازی لیک بشه ....
اونم میدزدن نگران چی هستی:d
خدایا دزدی بازی رو زیاد کن (همه بگین آمین):d

کاملا مشخصه که بدونه تعصب داری نظر میدی و با استدلال درستی که داشتی نمره کنسولیش هم 8.5 گرفت
این نمرات برای اینهمه هایپ بنظرم مناسب نیست...البته نسخه پی سی انصافا خوب بوده و متاش بالای 90 بوده ولی نسخه کنسولی تاجایی که من اخرین بار چک کردم متای 82 داشت که خب....با اونهمه هایپ و مصاحبه بنظرم عملکرد قابل قبولی نیست....البته در اینکه یه میدان نبرد 3 یه شوتر عالی و قوی هست شکی ندارم ولی با مصاحبه نمیشه از کسی یا چیزی سبقت گرفت!

این میدان کجاست اونوقت؟!
ظاهرا ایشون تاریخشون تا سال 56 کار میکنه و اسامی رو تا اون موقع به یاد دارن ....منم نفهمیدم کجا رو میگن:|

• Like
Reactions: DeanAmbrose

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or