کشتی مارو 8 روز مونده :dبچه ها تاریخ ریلیز کیه ؟؟؟
من قاط زدم
یه گجت تو ویندوز دارم میگه 10 ساعت دیگه ریلیز میشه اما ...
البته 8 نوامبر ميشه 11 روز ديگه كه اميدوارم يه 5,4 روز قبلش بازي ليك بشه !:dکشتی مارو 8 روز مونده :d
یادش بخیر دسته ی یارو یهو خاموش شدکاملاً موافقم یکی این یکی اون که توو E3 نشون داد خیلی شاخ بود!!
چرا نمیاد پس این لامصب؟؟!:d
یادش بخیر دسته ی یارو یهو خاموش شدولی عجب مرحله ای بود خدایی!
میاد آقا به زودی زود

منم همينطور،سينگلش كه اصلا در حد cod نيست،گرافيكشم كه بعضي جاها واقعا تعريفي نداشت ،بي صبرانه منتظره بازيمزیاد با بتلفیلد 3 حال نکردم
همون موقع هم که بازیش می کردم هی میگفته این به گرد پای کال اف هم نمیرسه
دیگه حسابی کف کردم بیا .... تو رو خدا .....![]()
کاملا مشخصه که بدونه تعصب داری نظر میدی و با استدلال درستی که داشتی نمره کنسولیش هم 8.5 گرفتخب کم کم میریم که بازی رو بازی کنیم:d اون سوپرهایپ 3 که نسخه پی سیش که قرار بود شاهکار باشه از گیم اسپات گرفته 8.5 تو بخش کنسول قاعدتا نباید از 8 بیشتر بگیره و اینجاست که محکوم کنندگان دیروز COD خواهند امد و با به به و چه چه بازی رو انجام میدن و نظر ول میدن و خلاصه بساطی داریم این جا تو بازیسنتر:d
اونم میدزدن نگران چی هستی:dاصلا مقایسه این 2 بازی اشتباهه ..... مگه ea میتونه تو یه سال بیاد و بهترین اول شخص این چند سالو بزنه زمین ???
بتلفیلد 3 تا مرحله 5 از لحاظ گرافیکی و گیم پلی واقعا خوب بود ولی از مرحله 6 به بعد گند زد از هر 2 جهت ........
عشق است mw3 ....
اون احمقی که دیسک 2 pc دزدید کاش عقل داشت و نسخه 360 میدزدید تا حالا ما جای پست دادن این شاهکارو بازی کنیم .....
خدا کنه تو این 2 -3 روز بازی لیک بشه ....
من دیروز رفته بودم سمت میدان ولیعهد, اونجا به من گفتند که دو هفته دیگه میاد
این نمرات برای اینهمه هایپ بنظرم مناسب نیست...البته نسخه پی سی انصافا خوب بوده و متاش بالای 90 بوده ولی نسخه کنسولی تاجایی که من اخرین بار چک کردم متای 82 داشت که خب....با اونهمه هایپ و مصاحبه بنظرم عملکرد قابل قبولی نیست....البته در اینکه یه میدان نبرد 3 یه شوتر عالی و قوی هست شکی ندارم ولی با مصاحبه نمیشه از کسی یا چیزی سبقت گرفت!کاملا مشخصه که بدونه تعصب داری نظر میدی و با استدلال درستی که داشتی نمره کنسولیش هم 8.5 گرفت
ظاهرا ایشون تاریخشون تا سال 56 کار میکنه و اسامی رو تا اون موقع به یاد دارن ....منم نفهمیدم کجا رو میگناین میدان کجاست اونوقت؟!