Call of Duty: Modern Warfare 3 | XBL

دوستان اینم لیست Prestige های بازی این سری خوشگل شدن من که پسندیدم گفتم شاید بره شما هم جالب باشه ببینید ولی دل کندن از این همه درجه که آدم با زحمت و بدبختی اونم با این اینترنت رد میکنه برای ما سخته از این طرفم قشنگی این Prestige ها وسوسه کننده س هر کس دوست داشت نگاه کنه هر کس هم میخواست براش سورپرایز بشه روی لینک زیر کلیک نکنه و نبینه :d

MW3 Prestige List

بابا شما آبروی ایرانیا رو بردین!! ساعت 3 نصف شبه هنوز تعداد ایرانیا زیاده!! شما خواب ندارین؟! یک نکته پزشکی:اگر فردی بیش از 3 روز برنامه خوابش را بهم بزند(همین که طرف 3 4 شب بخوابد) احتمال دیابت گرفتنش میره بالا!!! واسه اینکه سیستم بدنش قاط میزنه. لطفا دوستان زودتر بخوابن که واسه خودشون بهتره!

یه نکته در مورده کابر جوندولاه من نفهمی دم تویه سینگل پلیر حرفه ای نیستی یا تویه مولتی اگه مولتیه تا موقه ای که با ایرانیا بازی نکنی و پینگ بارت 3 خط کمتر نشه حرفه ای نمیشی بعد من اصلا سرچ کردنو پیشنهاد نمی کنم با ایرانی ها فقط بازی کنید مطمئن باشید ایرانی هایی خیلی هستند و 80% تو این تاپیک نیستند
و اینکه میگید دوتا دوتا میریم سرچ میکنیم چیه یکی بره تو یه مد همون قسمته سرچ کردن بقیه رو انوایت کنه بعد وقتی تعداد 8 نفر به بالا شد دیگه به خارجی ها وصل نمیشید و یکی از ایرانی ها هاست میشه و می رید راحت بازی میکنید
البته من خودم تو ps3 بازی می کنم اما با هم فرقی ندارن تمام نکته هایی که گفتم تو xbox360 هم که صدق میکنه

من یک سوال دارم من لولم 56 هست
ولی مث یک سری از افراد که اون علامت درجشون مثلا به رنگ هایی مث سبز یا علامت های خاصی دارند نشده تازه با این که اون ها لولشون از من پایین تره ایا وقتی لولمون به 80 میرسه باز دوباره باید لول هامونو تموم کنیم منضورم اینه که وقتی به 80 رسید دوباره از صفر شروع میشه؟ چون بعض وقت ها افرادی رو می بینم که لولشون از من پایین تره اما از اصلحه هایی استفاده می کنن که برای من ازاد نشده

سلام
سوال فنی::d
4 تا دایره کوچک در زیر درجه یا همون پرستیجمان قرار داره که میتوان بجای اونها شکلهایی گذاشت این شکلها رو باید رو کدوم گزینه رفت تا پیدا کرد هر چی میگردم پیدا نمیکنم؟:((خیلی ها 4 تا دایره رو شکل گذاشتن.

سلام
سوال فنی::d
4 تا دایره کوچک در زیر درجه یا همون پرستیجمان قرار داره که میتوان بجای اونها شکلهایی گذاشت این شکلها رو باید رو کدوم گزینه رفت تا پیدا کرد هر چی میگردم پیدا نمیکنم؟:((خیلی ها 4 تا دایره رو شکل گذاشتن.
اونها برای شماره های قبلی cod هستند (mw1 و world at war و mw2 و black ops) و پرستیژ اون بازیها رو نشون میده و برای باز شدن حتما باید شماره های قبلی رو بازی کنی!

یه سوال:
تو MW3 بعضی از بروبچ لباس Sniper تنشونه ولی من تو این سرما بوق تو بازی میچرخم:blushing:، این لباسو از کجا میارن میپوشن:d

بستگی داره چنتا One Shot to Kill با تنفنگ اسنایپ بگیری ، به یه تعداد خاصی که برسی به ترتیب واست لباس ها مختلف باز میکنه !

یه سوال: بعضی اوقات وقتی هدف میگیری خودش به طور خودکار میره روی هدف و با حرکت اون . هدف هم حرکت میکنه! ولی بعضی اوقات اینطور نیست. کسی میدونه جریان بالاخره چیه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or