Call of Duty: Modern Warfare 3 | XBL

دوستان حالا کسی جایی رو میشناسه که دیسک به روش burner max رایت کنه که ما هم از اونجا تهیه کنیم؟چون بدجوری دارم له له آنلاین میزنم.
ممنون.

دوستان حالا کسی جایی رو میشناسه که دیسک به روش burner max رایت کنه که ما هم از اونجا تهیه کنیم؟چون بدجوری دارم له له آنلاین میزنم.
ممنون.
اگه تهرانی‌ ، میتونی‌ بری از آریاشهر پاساژ مینا طبقه هم کف تهیه کنی‌ و از لایو لذتت ببریی

---------- نوشته در 07:13 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:09 PM ارسال شده بود ----------

اینم gt من از ۱۰ صبح تا ۱۲ شب در خدمت همه روز::::::::~~~~~~>>> hamid killer ra <<<~~~~~~:::::::::

سلام به تمامی دوستان
من دیشب که MW3 بازی میکردم یه آپدیت 4M داد و امروز که دوباره آنلاین شدم و بازی رو اجرا کردم ولی این پیغام واسم اومد:
This disc is unsupported disc!
اگر کسی اطلاعات جدیدی راجع به این مشکل داره لطفا اطلاع بده در ضمن باید بگم black ops هم همین مشکلو داره ولی در نسخه اورجینال این مشکل وجود نداره.

سلام به تمامی دوستان
من دیشب که MW3 بازی میکردم یه آپدیت 4M داد و امروز که دوباره آنلاین شدم و بازی رو اجرا کردم ولی این پیغام واسم اومد:
This disc is unsupported disc!
اگر کسی اطلاعات جدیدی راجع به این مشکل داره لطفا اطلاع بده در ضمن باید بگم black ops هم همین مشکلو داره ولی در نسخه اورجینال این مشکل وجود نداره.
نباید آپدیت می کردید.
متاسفانه دیگه نمیتونید بازی های XGD 3 کپی رو بازی کنید.............

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or