Call of Duty: Modern Warfare 3 | XBL

دوستان من فردا شب میام لایو بازی میکنم اگه کسی پایه هست بیاد باهم special ops بزنیم من فردا شب ساعت 12 رو خطم .
gamertag: KORD KILLER
راستی special ops رکوردی هستش ومثل نازی زامبی میمونه وهرچند مرحله که تونستی میری .
منتظرم فردا شب ساعت 12.
>:)

ازکجا میشه قهمید چند درصد رایت شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
والا الان تمام بازي هاي xgd 3 كه تو بازار هستن تقريبا 97 درصد رايت هستند،راهشو نميدونم واسه همين خيلي مشكلات داريم با اين بازيا، تو بازار هم به هر فروشنده كه ميگي اصلا نمي دونه تو داري چي ميگي

ایول داش علی اینهمه اطلاعات رو از کجا میاری؟
دوستان خواهشن گیمر تگهای خودشونو بزارن که امشبو تا صبح بترکونیم .من که از 12 شب تا 8 صبح هستم.
gamertag:KORD KILLER

بی صبرانه منتظرم.

والا الان تمام بازي هاي xgd 3 كه تو بازار هستن تقريبا 97 درصد رايت هستند،راهشو نميدونم واسه همين خيلي مشكلات داريم با اين بازيا، تو بازار هم به هر فروشنده كه ميگي اصلا نمي دونه تو داري چي ميگي

ازکجا میشه قهمید چند درصد رایت شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با برنامه CLON آخرین ورژن چک کنید! اگه LayerBreak: 2135020 بود یعنی 100درصد رایت شده و امن برای لایو! اما اگر LayerBreak غیر از اون عددی بود که نوشتم یعنی اینکه 97درصد رایت شده و امن نیست و بهتر که لایو بازی نکنید:d

با برنامه CLON آخرین ورژن چک کنید! اگه LayerBreak: 2135020 بود یعنی 100درصد رایت شده و امن برای لایو! اما اگر LayerBreak غیر از اون عددی بود که نوشتم یعنی اینکه 97درصد رایت شده و امن نیست و بهتر که لایو بازی نکنید:d

بر فرض که 100 باشه دیگه ss و ... مهم نیست?یا اینا رو abgx تشخیص میده؟(حتی xgd3?)

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

این عدد مخصوص تمام بازیا جدیده یا فقط این یکی؟؟؟؟؟؟؟؟؟

از کجا با clon بفهمیم layerbreak چه عددیه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or