Call of Duty : Modern Warfare 3 | PC {پست اول خوانده شود}

• Thread starter Thread starter Isildur
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
Developer : Infinity Ward
Publisher : Activison
Genre : Modern Military FPS
Release Date :
8 نوامبر مصادف با 17 آبان​

بالاخره با تمام شدن تایمر سایت Finmakarov مشخص شد Live-Action تریلر وعده داده شده ی این سایت به حوادث سری MW3 میپردازد.

با توجه به صحبت های IW و Activision آین عنوان در پایان سال جاری میلادی منتشر خواهد شد.

لینک دانلود Live Action Trailer

--------------------

قوانین sa_sa

1-از مقایسه ی بازی با بازی X :d جدا خودداری کنید.
2- لطفا عکس هایی که میذارید سعی کنید درون اسپویلر بگذارید.
3- مشکلاتی که در مورد این بازی دارید در تاپیک زیر مطرح کنید
مشکلات Call of Duty MW3 (نصب و کرک و مشکلات گرافیکی ......)
4- قرار ها و نظرات خود را در مورد مولتی بازی در تاپیک مربوطه دنبال کنید.
Call of Duty - Modern Warfare 3 Multiplayer | PC
5-از قرار دادن لینکهای کرک ، فـیلتر شده جدا خودداری کنید .

در صورت رعایت نکردن این موارد با فرد مورد نظر برخورد خواهید شد.

Last edited by a moderator:
شما سختي رو بزاريد رو Veteren ، بعد بيايد از هوش مصنوعي ايراد بگيريد
علی جان متاسفانه هوش مصنوعی کال اف تغییر نمیکنه !
فقط دائما هدشات میشی و نارنجک مثل نقل و نبات میریزه رو سرت !
البته این فاجعه توی بلک اپس به اوج خودش رسید
توی مادرن وارفر ها قشنگتر بود هوش مصنوعی !

دوستان کدومتون modern warfare 3 رو بازی کرد؟
ازتون خواهش میکنم اگر بازیش رو کردید یه عکس از مک تاویش و پرایس بزارید
مردم اینقدر سرچ کردم ولی هیچی گیرم نیومد:((
و در ضمن اگر یه فروشگاه اینترنتی خوب سراغ دارید که modern warfare 3 رو داره معرفی کنید
و در ضمن یادتون نره عکس بزارید=))

خب بالاخره منم بازیو گرفتم و در یک کلام مثل همیشه فوق العاده!!!
بازی بسیار زیبا شده و گرافیکش یه ذره بهبود پیدا کرده و مثل همیشه صحنه های سینمایی بازی ادم رو میخکوب میکنه...
فقط باید بگم خیلی عالیه!!!

منم بازی رو گرفتم خوبه طبق روال چند صد سال اخیر همون فرمول همیشگی و همون Callهمیشگی.
درسته همه چیز گرافیک نیست ولی انصافا هرکسی گرافیک Chezfield 3 رو ببینه یک لحظه هم نمی تونه Call رو تحمل کنه.
اگه یه نفر لطف کنه یه عکس از محیط بازی بگیره بزاره خیلی ممنون میشم.

آخرین ویرایش:
دوستان عزیز من برادران گرامی نمیشه پست اول رو بخونید گفتم بازی رو با بتل اصلا مقایسه نکنید
اصلا کسی اسم بتل رو توی این تاپیک نیاره این برای باره صدم .

من لَن زدم دو-سه تا مپ رو. خوب بود اما تغییراتش رو نمیدونم چون MW2 مالتی نزده بودم.
اسمشو نبر پایش روی MMO هست و از کارل آن دیوتی همواره بخش مالتی پلیر بهتری خواهد داشت.
اسمش رو نبردم و مقایسش هم نکردم.

من چیز 3 رو نسبتا روی های تو کامپیوترم خوب اجرا میکردم یعنی خوب فریم میگرفتم الان MW3 رو میتونم مثل اسمشو نبر 3 اجرا کنم گرافیکم Nvidia zotac geforce 9500 GT هست و ویندوزم 7 32 بیت و CPU هم سه هسته ایه AMD لطفا بگین من توی چیز 3 آنتی آلیاز رو روی LOW میتونستم ببرم و خوبم میشد بازی کنی توی COD :MW3 هم همینطوره؟

من چیز 3 رو نسبتا روی های تو کامپیوترم خوب اجرا میکردم یعنی خوب فریم میگرفتم الان MW3 رو میتونم مثل اسمشو نبر 3 اجرا کنم گرافیکم Nvidia zotac geforce 9500 GT هست و ویندوزم 7 32 بیت و CPU هم سه هسته ایه AMD لطفا بگین من توی چیز 3 آنتی آلیاز رو روی LOW میتونستم ببرم و خوبم میشد بازی کنی توی COD :MW3 هم همینطوره؟

اون یکی بازی حداقل 3 برابر این سنگینتر هست توی گرافیک، موتور MW3 امکانات دو نسل پیش گرافیک رو داره و بهمین خاطر رو روی لپ تاپهای 2 سال پیش هم براحتی میشه اجرا کرد با تنظیمات بالا، بنابراین شما هم از این نظر مشکلی نداری.

سلام دوستان
بازی فوق العاده شده اما bf3 یه چیزه دیگست
فقط یه سوال
گرافیک بازی چرا اینقد اشغاله من همه تنظیمات بازی رو تا اخر بالا بردم اما بازم گرافیک بازی آشغاله به حدی که می گم قربون بازی های سگا
نمی دونم مشکل از بازی منه یا باید چیزی نصب کنم نصب نکردم یا ؟؟؟

ممنون میشم کمکم کنین و اگر برنامه ای برای افزایش گرافیک بازی هست هم بزارین - ممنون

سلام دوستان
بازی فوق العاده شده اما bf3 یه چیزه دیگست
فقط یه سوال
گرافیک بازی چرا اینقد اشغاله من همه تنظیمات بازی رو تا اخر بالا بردم اما بازم گرافیک بازی آشغاله به حدی که می گم قربون بازی های سگا
نمی دونم مشکل از بازی منه یا باید چیزی نصب کنم نصب نکردم یا ؟؟؟

ممنون میشم کمکم کنین و اگر برنامه ای برای افزایش گرافیک بازی هست هم بزارین - ممنون
خوب شما یه عکس بزار ما از کجا بدونیم قربونت*

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or