Call of Duty : Modern Warfare 3 | PC {پست اول خوانده شود}

• Thread starter Thread starter Isildur
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
Developer : Infinity Ward
Publisher : Activison
Genre : Modern Military FPS
Release Date :
8 نوامبر مصادف با 17 آبان​

بالاخره با تمام شدن تایمر سایت Finmakarov مشخص شد Live-Action تریلر وعده داده شده ی این سایت به حوادث سری MW3 میپردازد.

با توجه به صحبت های IW و Activision آین عنوان در پایان سال جاری میلادی منتشر خواهد شد.

لینک دانلود Live Action Trailer

--------------------

قوانین sa_sa

1-از مقایسه ی بازی با بازی X :d جدا خودداری کنید.
2- لطفا عکس هایی که میذارید سعی کنید درون اسپویلر بگذارید.
3- مشکلاتی که در مورد این بازی دارید در تاپیک زیر مطرح کنید
مشکلات Call of Duty MW3 (نصب و کرک و مشکلات گرافیکی ......)
4- قرار ها و نظرات خود را در مورد مولتی بازی در تاپیک مربوطه دنبال کنید.
Call of Duty - Modern Warfare 3 Multiplayer | PC
5-از قرار دادن لینکهای کرک ، فـیلتر شده جدا خودداری کنید .

در صورت رعایت نکردن این موارد با فرد مورد نظر برخورد خواهید شد.

Last edited by a moderator:
بچه ها روی pc من این بازی رو بخرم یا 360 ؟ برای مولتیش میگم ، یکی میشه توضیح خیلی ساده و ابتدایی بده که rank up (رنک آپ) pc چه فرقی با کنسول داره ؟ و دیگه چه تفاوت هایی بین کنسول و pc هست ؟

بچه ها روی pc من این بازی رو بخرم یا 360 ؟ برای مولتیش میگم ، یکی میشه توضیح خیلی ساده و ابتدایی بده که rank up (رنک آپ) pc چه فرقی با کنسول داره ؟ و دیگه چه تفاوت هایی بین کنسول و pc هست ؟
برای رنک اپ تو PC باید بدون سرور اختصاصی بازی کنی ولی تو کنسول با سرور اختصاصی هم میتونی بای کنی ولی هرسه پلتفرم سرور اختصاصی دارن;)اگه میخوای 1080p بای کنی رو PC ولی اگه برات مهم نیست و مولتی میخوای راحت تر با همه جا بازی کنی کنسول;)البته اگه اینترنتت خیلی خوب باشه یعنی با سرورای دور مثل LONDON پینگتت زیر 180 باشه PC رو بگیر که هم موس دقیق تره هم 1080P میتونی بازی کنی هم برای مولتی و رنک اپ راحتی:>

• Like
Reactions: Darkside Fury
برای رنک اپ تو PC باید بدون سرور اختصاصی بازی کنی ولی تو کنسول با سرور اختصاصی هم میتونی بای کنی ولی هرسه پلتفرم سرور اختصاصی دارن;)اگه میخوای 1080p بای کنی رو PC ولی اگه برات مهم نیست و مولتی میخوای راحت تر با همه جا بازی کنی کنسول;)البته اگه اینترنتت خیلی خوب باشه یعنی با سرورای دور مثل LONDON پینگتت زیر 180 باشه PC رو بگیر که هم موس دقیق تره هم 1080P میتونی بازی کنی هم برای مولتی و رنک اپ راحتی:>
ممنون دوست عزیز
این سرور های اختصاصی چیه و چه فرقی با غیر اختصاصی داره ؟

ممنون دوست عزیز
این سرور های اختصاصی چیه و چه فرقی با غیر اختصاصی داره ؟
سرور اختصاصی یعنی یه سری سرور زدن برای یه چیز خاص.و فرقشم اینه که جوین شدن و هاست شدن نداره,سرعتش برای بازی با خارج از کشور خیلی بهتره ولی برای بازی با ایرانیا سرعتت کمتر میشه و چیز های دیگه که اساتید باید بیان توضیح بدن,از اونجایی که ایرانیا زیاد نیستن همون کنسولو بگیری بهتره;)

سرور اختصاصی یعنی یه سری سرور زدن برای یه چیز خاص.و فرقشم اینه که جوین شدن و هاست شدن نداره,سرعتش برای بازی با خارج از کشور خیلی بهتره ولی برای بازی با ایرانیا سرعتت کمتر میشه و چیز های دیگه که اساتید باید بیان توضیح بدن,از اونجایی که ایرانیا زیاد نیستن همون کنسولو بگیری بهتره;)
نمیشه با کنسول رنکم که تا آخر رفت بالا بعدش بیام با همون رنک رو pc ؟

عنوانی که روزی 60 هزار نفر فقط قسمت مولتیشو انجام میدن نیاز به تعریف داره؟ همین الان از پای مولتی black ops پا شدم . باورم نمیشه 1 سال شد هنوز برام تازگی و جذابیت داره.

عنوانی که روزی 60 هزار نفر فقط قسمت مولتیشو انجام میدن نیاز به تعریف داره؟ همین الان از پای مولتی black ops پا شدم . باورم نمیشه 1 سال شد هنوز برام تازگی و جذابیت داره.
این آمار بلک اپس تو کنسولها خیلی بالاتر از این حرفاست. روی ایکس باکس حداقل روزی 300 هزار نفر دارن آنلاینشو بازی میکنن که تا 800 هزار نفر هم بالا میره و میانگینش نیم میلیون نفره فقط توی ایکس باکس. من خودم آنلاین نسخه پی سیش رو هم بازی کردم ولی نمیدونم علت اینکه رو کامپیوتر طرفدارش اینقدر کمه چیه. شاید بخاطر بتل.. و... باشه.

سلام

تاپیک باز شد.

قوانین در پست اول موجوده:
1-از مقایسه ی بازی با بازی X :d جدا خودداری کنید.
2- لطفا عکس هایی که میذارید سعی کنید درون اسپویلر بگذارید.
3- مشکلاتی که در مورد این بازی دارید در تاپیک زیر مطرح کنید
مشکلات Call of Duty MW3 (نصب و کرک و مشکلات گرافیکی ......)
4- قرار ها و نظرات خود را در مورد مولتی بازی در تاپیک مربوطه دنبال کنید.
Call of Duty - Modern Warfare 3 Multiplayer | PC
5-از قرار دادن لینکهای کرک ، فـیلتر شده جدا خودداری کنید .

در صورت رعایت نکردن این موارد با فرد مورد نظر برخورد خواهید شد.

پیشاپیش از همکاریتون ممنون.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or