Call of Duty : Modern Warfare 3 | PC {پست اول خوانده شود}

• Thread starter Thread starter Isildur
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
Developer : Infinity Ward
Publisher : Activison
Genre : Modern Military FPS
Release Date :
8 نوامبر مصادف با 17 آبان​

بالاخره با تمام شدن تایمر سایت Finmakarov مشخص شد Live-Action تریلر وعده داده شده ی این سایت به حوادث سری MW3 میپردازد.

با توجه به صحبت های IW و Activision آین عنوان در پایان سال جاری میلادی منتشر خواهد شد.

لینک دانلود Live Action Trailer

--------------------

قوانین sa_sa

1-از مقایسه ی بازی با بازی X :d جدا خودداری کنید.
2- لطفا عکس هایی که میذارید سعی کنید درون اسپویلر بگذارید.
3- مشکلاتی که در مورد این بازی دارید در تاپیک زیر مطرح کنید
مشکلات Call of Duty MW3 (نصب و کرک و مشکلات گرافیکی ......)
4- قرار ها و نظرات خود را در مورد مولتی بازی در تاپیک مربوطه دنبال کنید.
Call of Duty - Modern Warfare 3 Multiplayer | PC
5-از قرار دادن لینکهای کرک ، فـیلتر شده جدا خودداری کنید .

در صورت رعایت نکردن این موارد با فرد مورد نظر برخورد خواهید شد.

Last edited by a moderator:
من نسخه ی کنسولیش رو دیدم هیچ تفاوت گرافیکی با شماره ی دومش ندیدم حتی از بلک اپس هم پایین تر بود

نکته ی دیگه اینکه هنوزم رزولوشنش پایین بود در حد همون دو نسخه ی قبلی توی این زمینه هم بلک بالاتر بود

هر چقدر هم که داغون این بازی هستید بذارید نسخه ی pc بیاد بعد بازی کنید ارزشش رو داره

For Black Ops, there have been changes. To the PS3 version at least. The Xbox 360 version remains the same (our measurement comes in at 1040x608 with 2x MSAA) but it appears to be the case that the PS3 game has been reduced to 960x544, again with 2x MSAA.

Modern Warfare 2, like the first MW, is 600p native 1024 x 600 pixels

آخرین ویرایش:
شدیدا تائید میشه ، به تعریفهای کاذب فن های این بازی توی قسمت کنسولی توجه نکنید . بازی از نظر گرافیکی داغونه و از پایین بودن رزولوشن و AA به شدت رنج میبره.

من اصلا cod باز نیستم ولی ایندفعه گرفتم ببینم چطوریه.امیدی ندارم
مشکل اینه که فن های cod تعصب دارن و ایراد های بازی رو قبول نمیکنن و نمیگن.

آخرین ویرایش:
من نسخه ی کنسولیش رو دیدم هیچ تفاوت گرافیکی با شماره ی دومش ندیدم حتی از بلک اپس هم پایین تر بود

نکته ی دیگه اینکه هنوزم رزولوشنش پایین بود در حد همون دو نسخه ی قبلی توی این زمینه هم بلک بالاتر بود

هر چقدر هم که داغون این بازی هستید بذارید نسخه ی pc بیاد بعد بازی کنید ارزشش رو داره

For Black Ops, there have been changes. To the PS3 version at least. The Xbox 360 version remains the same (our measurement comes in at 1040x608 with 2x MSAA) but it appears to be the case that the PS3 game has been reduced to 960x544, again with 2x MSAA.

Modern Warfare 2, like the first MW, is 600p native 1024 x 600 pixels
فکر نکنم این طور باشه و از بلک اوپس پاییت تر باشه - جذابیت خاص خودشو داره و برترین شبیه ساز نظامی هست

دیگه واقا بی انصافیه بگین از بلک اوپس پایین تره

آخرین ویرایش:
من اصلا cod باز نیستم ولی ایندفعه گرفتم ببینم چطوریه.امیدی ندارم
مشکل اینه که فن های cod تعصب دارن و ایراد های بازی رو قبول نمیکنن و نمیگن.
شما که تعصب نداری دو تا مشکلش رو بگو؟
حتما چون گرافیکی در حد GF3 تحویل نداده مشکل داره یا گیم پلی سریعش ایراد حساب میشه!
این بچه بازی ها رو بذارید کنار همه عالم آدم میدوننن CoD با همون گرافیک 4 5 سال پیش و بدون نوآوری همیشه حرف اول رو تو ژانر FPS میزنه هر سال.

مثل اینکه پس فردا (6 نوامبر) قراره یه تریلر لایو اکشن از بازی بیاد... من یه تیزر 10 ثانیه ای ازش توی کتاب صفحه بازی دیدم خیلی خفن میزد !

توی مدیا فایر آپ کردم تیزر رو:

http://www.mediafire.com/?drwmfapk1eq8la4

منظورت از کتاب صفحه فیــس بـوک ـه ؟!!

بله، توی بی سی یه اصطلاح عادی هستش.

آخرین ویرایش:
مثل اینکه پس فردا (6 نوامبر) قراره یه تریلر لایو اکشن از بازی بیاد... من یه تیزر 10 ثانیه ای ازش توی کتاب صفحه بازی دیدم خیلی خفن میزد !

توی مدیا فایر آپ کردم تیزر رو:

http://www.mediafire.com/?drwmfapk1eq8la4
منظورت از کتاب صفحه فیــس بـوک ـه ؟!!

شما که تعصب نداری دو تا مشکلش رو بگو؟
حتما چون گرافیکی در حد GF3 تحویل نداده مشکل داره یا گیم پلی سریعش ایراد حساب میشه!
این بچه بازی ها رو بذارید کنار همه عالم آدم میدوننن CoD با همون گرافیک 4 5 سال پیش و بدون نوآوری همیشه حرف اول رو تو ژانر FPS میزنه هر سال.

از چه لحاظ حرف اول رو زده ؟ به جرات فقط از لحاظ فروش ! فقط !

MW یه شاهکار واقعی بود و تونست به سرعت همه ی طرفداران شوتر رو به خودش جذب کنه چه سینگل باز ها و چه حرفه ای های مالتی اما MW2 چه روی کنسول ها و چه روی PC در بخش مالتی با اقبال نسخه ی قبل رو برو نشد و با عرضه ی BC2 روی PC و عنوانی مثل Reach روی 360 علنا بخش عظیمی از بازیکن ها که قشر حرفه ای تر رو تشکیل میداند از مالتی بازی دست کشیدند .

من اصلا و ابدا منکر شایستگی ها و موفقیت های IP عظیم ِ COD :ه حتی با عنوانی گه IW نساخت مثل Black ops هم ادامه داشت نیستم اما این خیلی حرف بزرگیه که وقتی شوترهای فوق العاده با کیفیتی در بخش تک نفره مثل Bulletstorm ، Crysis 2 و عناوین قدری مثل KZ3 ، Reach ، BC2 و آخرین نسخه ی میدان نبرد رو در بخش مالتی پلیر داریم با این اطمینان در مورد IP ای که 4 سال فقط داره درجا میزنه بحث کنیم .

از چه لحاظ حرف اول رو زده ؟ به جرات فقط از لحاظ فروش ! فقط !

MW یه شاهکار واقعی بود و تونست به سرعت همه ی طرفداران شوتر رو به خودش جذب کنه چه سینگل باز ها و چه حرفه ای های مالتی اما MW2 چه روی کنسول ها و چه روی PC در بخش مالتی با اقبال نسخه ی قبل رو برو نشد و با عرضه ی BC2 روی PC و عنوانی مثل Reach روی 360 علنا بخش عظیمی از بازیکن ها که قشر حرفه ای تر رو تشکیل میداند از مالتی بازی دست کشیدند .

من اصلا و ابدا منکر شایستگی ها و موفقیت های IP عظیم ِ COD :ه حتی با عنوانی گه IW نساخت مثل Black ops هم ادامه داشت نیستم اما این خیلی حرف بزرگیه که وقتی شوترهای فوق العاده با کیفیتی در بخش تک نفره مثل Bulletstorm ، Crysis 2 و عناوین قدری مثل KZ3 ، Reach ، BC2 و آخرین نسخه ی میدان نبرد رو در بخش مالتی پلیر داریم با این اطمینان در مورد IP ای که 4 سال فقط داره درجا میزنه بحث کنیم .

ببین همه حرفات درسته از لحاض کیفیت این دو سه COD اخیر واقعا حرفی برای گفتن نداشتن ولی اینو برای من توضیح بده این رکورد ها و فروش فوق العاده از کجا میاد؟ کی میاد بازی رو میخره؟وقتی Acti میبینه با همین بازی که حتی زورش میاد یه Engine جدید براش دست پا کنه همچین استقبالی میشه پشت سر هم نسخه ها فروش میره چه دلیلی داره تغییرات بده! موفقیت برای یه بازی تو فروش و استقبال مردم هست چیزی که CoD توش رقیب نداره و حرف اول رو میزنه.

ببین همه حرفات درسته از لحاض کیفیت این دو سه COD اخیر واقعا حرفی برای گفتن نداشتن ولی اینو برای من توضیح بده این رکورد ها و فروش فوق العاده از کجا میاد؟ کی میاد بازی رو میخره؟وقتی Acti میبینه با همین بازی که حتی زورش میاد یه Engine جدید براش دست پا کنه همچین استقبالی میشه پشت سر هم نسخه ها فروش میره چه دلیلی داره تغییرات بده! موفقیت برای یه بازی تو فروش و استقبال مردم هست چیزی که CoD توش رقیب نداره و حرف اول رو میزنه.

منم نمیگم اکتیویژن باید کاری بکنه اما حداقل برای خودم این ویژگی رو قائل هستم که اعتقاد دارم مالتی میدان نبرد 3 خیلی بهتر از mw3 هست و بهترین گرافیک و بخش تکنفره ی شوترهای امثال هم ماله Crysis 2 :دی این که مشکلی نداره !

فکر نکنم این طور باشه و از بلک اوپس پاییت تر باشه - جذابیت خاص خودشو داره و برترین شبیه ساز نظامی هست

دیگه واقا بی انصافیه بگین از بلک اوپس پایین تره

قبول داری که بلک از mw2 گرافیکش بهتر بود

ببین من زمانی طرفدار cod بودم که همه تو کف moh بودن خیلی ها هم که اینجا سنگ این بازی رو به سینه می زنن نسخه ی اولش رو تموم نکردن

من که هنوز تمومش نکردم بخوام کامل نظر بدم اما کسایی که فن نیستن می گن تغییر خاصی نکرده جدای از گرافیک

اما اصل کلام من این بود که بشینید روی pc بازی کنید حداقل 1080p می زنید

قبول داری که بلک از mw2 گرافیکش بهتر بود

ببین من زمانی طرفدار cod بودم که همه تو کف moh بودن خیلی ها هم که اینجا سنگ این بازی رو به سینه می زنن نسخه ی اولش رو تموم نکردن

من که هنوز تمومش نکردم بخوام کامل نظر بدم اما کسایی که فن نیستن می گن تغییر خاصی نکرده جدای از گرافیک

اما اصل کلام من این بود که بشینید روی pc بازی کنید حداقل 1080p می زنید

کیفیت تکسچر ها تو MW2 به مراتب بهتر از BO بود .

منم نمیگم اکتیویژن باید کاری بکنه اما حداقل برای خودم این ویژگی رو قائل هستم که اعتقاد دارم مالتی میدان نبرد 3 خیلی بهتر از mw3 هست و بهترین گرافیک و بخش تکنفره ی شوترهای امثال هم ماله Crysis 2 :biggrin1: این که مشکلی نداره !
شکی نیست که بعد MW2 مولتی CoD نزول کرده و در جا زده اصلا در حد رقابت با بازی های دیگه نیس در کل MW3 نقاط منفی زیادی داره ولی هر کاری کنیم نمیشه قیدشو زد:d والا همه اینا که میگن MW3 اشغاله و به درد نمیخوره تا آخر بازی میرن! با چند تا صحنه از پیش تعیین شده و گیم پلی سریع چنان میخکوبت میکنه تا مدت ها تو خاطرت میمونه بازی.

کیفیت تکسچر ها تو MW2 به مراتب بهتر از BO بود .

حالا چون یه تکسچر بهتر بود یعنی گرافیک همین یه نکته هست؟ تازه اونم تفاوت خاصی نداشت بعضی جاهاش خیلی عالی بود

شکی نیست که بعد MW2 مولتی CoD نزول کرده و در جا زده اصلا در حد رقابت با بازی های دیگه نیس در کل MW3 نقاط منفی زیادی داره ولی هر کاری کنیم نمیشه قیدشو زد:d والا همه اینا که میگن MW3 اشغاله و به درد نمیخوره تا آخر بازی میرن! با چند تا صحنه از پیش تعیین شده و گیم پلی سریع چنان میخکوبت میکنه تا مدت ها تو خاطرت میمونه بازی.

کسی نگفت اشغاله خیلی هم حال می ده حتی اگه هیچ تغییری نکرده باشه اما انتظارات بیشتر بوده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or