قابل استفاده هست night vision goggles یعنی دید در شبیه سئوال برام پیش اومده،یه عکس از پک مخصوص بازی بود که داخلش یه دوربین هست میخواستم بدونم دوربینش واقعه ی یعنی میشه ازش استفاده کرد یا دکری هست؟
بعد اگه قابل استفاده هست دید در شب هست یا مادون قرمز(گرمایی)؟
ممنون
ممنون،ولی تا جایی که من میدونم داشتن این جور وسایل تو ایران جرم هست دلیلشو نمیدونم ولی یادم تو اخبار شنیدم یه بدبختو به خاطر ورود دوربین دید در شب گرفتن میگفتن باعث اختلال در امنیت کشور میشه:confused:قابل استفاده هست night vision goggles یعنی دید در شب
حامد جان این پک برای عموم به صورت محدود عرضه شد و خیلی وقت پیش هم تموم شدممنون،ولی تا جایی که من میدونم داشتن این جور وسایل تو ایران جرم هست دلیلشو نمیدونم ولی یادم تو اخبار شنیدم یه بدبختو به خاطر ورود دوربین دید در شب گرفتن میگفتن باعث اختلال در امنیت کشور میشه:confused:
حالا موندم با این تفاصیر میتونیم این پک رو تو ایران ببینیم یا نه
برهان مطمئنی؟حامد جان این پک برای عموم به صورت محدود عرضه شد و خیلی وقت پیش هم تموم شد

آره بابا پولت رو نگاه دار برای Uncharted , MW:2:biggrin1:برهان مطمئنی؟
من تازه میخواستم برای خریدش پول بزارم کنار![]()

جالبی این لینکی که دادی همه زیرش نظر دادن که ما این رو نخواهیم خرید و Uncharted 2 رو می خوام:biggrin1: همه قاطی کردن برای این بازی:biggrin1:يا خدا...
تم متحرك يا همون دايناميك تم از MW2 روي PSN !!!
برهان جون MW2 هم بدك نيست.جالبی این لینکی که دادی همه زیرش نظر دادن که ما این رو نخواهیم خرید و Uncharted 2 رو می خوام:biggrin1: همه قاطی کردن برای این بازی:biggrin1:

يا امام (ره)سلام بلخره فردا یک تریلر جدید از بازی منتشر میشود منتظر باشید
اینم یک عکس از تریلر جدید
![]()