Call of Duty : Modern Warfare 2 | PS3

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یه سئوال برام پیش اومده،یه عکس از پک مخصوص بازی بود که داخلش یه دوربین هست میخواستم بدونم دوربینش واقعه ی یعنی میشه ازش استفاده کرد یا دکری هست؟
بعد اگه قابل استفاده هست دید در شب هست یا مادون قرمز(گرمایی)؟
ممنون

یه سئوال برام پیش اومده،یه عکس از پک مخصوص بازی بود که داخلش یه دوربین هست میخواستم بدونم دوربینش واقعه ی یعنی میشه ازش استفاده کرد یا دکری هست؟
بعد اگه قابل استفاده هست دید در شب هست یا مادون قرمز(گرمایی)؟
ممنون
قابل استفاده هست night vision goggles یعنی دید در شب

قابل استفاده هست night vision goggles یعنی دید در شب
ممنون،ولی تا جایی که من میدونم داشتن این جور وسایل تو ایران جرم هست دلیلشو نمیدونم ولی یادم تو اخبار شنیدم یه بدبختو به خاطر ورود دوربین دید در شب گرفتن میگفتن باعث اختلال در امنیت کشور میشه:confused:
حالا موندم با این تفاصیر میتونیم این پک رو تو ایران ببینیم یا نه

ممنون،ولی تا جایی که من میدونم داشتن این جور وسایل تو ایران جرم هست دلیلشو نمیدونم ولی یادم تو اخبار شنیدم یه بدبختو به خاطر ورود دوربین دید در شب گرفتن میگفتن باعث اختلال در امنیت کشور میشه:confused:
حالا موندم با این تفاصیر میتونیم این پک رو تو ایران ببینیم یا نه
حامد جان این پک برای عموم به صورت محدود عرضه شد و خیلی وقت پیش هم تموم شد

يا خدا...
تم متحرك يا همون دايناميك تم از MW2 روي PSN !!! :eek::eek::eek:
جالبی این لینکی که دادی همه زیرش نظر دادن که ما این رو نخواهیم خرید و Uncharted 2 رو می خوام:biggrin1: همه قاطی کردن برای این بازی:biggrin1:

من كه بيخيال شدم پول واسه نسخه ي PS3 بدم!! درسته كه فجيع فن بوي MW هستم ولي شك دارم اين يكي هم مثل قبلي شاهكار بشه:biggrin1: به خاطر همين اول رو PC يا 360 امتحان ميكنم اگر خوب بود ميرم PS3يش رو هم ميگيرم:biggrin1:

سلام بلخره فردا یک تریلر جدید از بازی منتشر میشود منتظر باشید
اینم یک عکس از تریلر جدید

pci1_1254515404.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or