Call of Duty : Modern Warfare 2 | PS3

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
درود.
يه سوالي دارم از دوستاني كه CoD4 رو روي Ps3 بازي كردن.
كنترل بازي چه طور بود؟ منظورم اينه كه با دسته هاي PS كنترل كردن يه بازي fps سريع مشكل نداشت؟ يا از لذت بازي كم نمي شد؟

پ.ن: خواهشا بد برداشت نكنين! به هيچ وجه قصد خراب كردن ps3 يا دسته هاش رو ندارم. فقط چون اين بازي برام خيلي مهم هست، مي خوام بدونم مي تونم روي ps3 بازي كنم يا بايد به فكر تعويض PC باشم.

اولین ویدیو مولتی پلیر:

http://www.youtube.com/watch?v=ZBJcOy6iuUc
.
.
.
.
.

21jvc5g.jpg

اي كاش اينو هم انحصاري PS3 ميكردن :biggrin1::shrewd:

انگار در جریان اخبار نیستی ! چون همیجوریش Activition سونی رو تحدید به ساپورت نکردن کرده!!!
--------------------
تو ویدیو اخری اگه دیده باشید نشون میده 15 تا KILL STREAK تو مولتی پلیر بازی هست! :eek:
که یازدهمیش AC130 ـه! :p *هواپیمای بمب افکن :love:
تو CoD4 و CoD:WaW سه تا بود! (درسته دیگه؟! uav-recon plane و air stike-artillery و call the helicop-dogs!)
ظاهرا خاور میانه ای ها تو بازی هستن دوباره! :love: :-"
و امکان استفاده از وسایل نقلیه مثل helicop! وجود داره!

انگار در جریان اخبار نیستی ! چون همیجوریش Activition سونی رو تحدید به ساپورت نکردن کرده!!!
--------------------
تو ویدیو اخری اگه دیده باشید نشون میده 15 تا KILL STREAK تو مولتی پلیر بازی هست! :eek:
که یازدهمیش AC130 ـه! :p *هواپیمای بمب افکن :love:
تو CoD4 و CoD:WaW سه تا بود! (درسته دیگه؟! uav-recon plane و air stike-artillery و call the helicop-dogs!)
ظاهرا خاور میانه ای ها تو بازی هستن دوباره! :love: :-"
و امکان استفاده از وسایل نقلیه مثل helicop! وجود داره!
اره تو MW1وقتی 5نفر پشت سر هم میکشتی هلکوپتر میتونست بیاد و میکشت ادما رو اینجا فکر کنم دستی هست یعنی میری تو هلکوپتر یه مرحله داشتMW1تو هواپیما صفحه سیاه سفید بود باید میزدی میترکوندی:دی
مثل اون میشه فکر کنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or