آخرین ویرایش:
دیگه بروبچ بودجهشون ته کشیده بوده و آخرین اسکناسهای ته گاوصندوق رو دادن برای یه ماه انحصار ریمستر بازی ۱۰ سال پیش!به شخصه انحصاری کردن بازیها رو ایراد نمیدونم ولی انحصاری زمانی رو نمیتونم خیلی درک کنم فرقی هم نمیکنه از طرف سونی باشه یا مایکروسافت. قبلا مایکروسافت با Tomb Raider این حرکت رو رفته بود که بعد مشخص شد فقط یک سال انحصاری زمانی هست، سونی هم با Final Fantasy VII Remake همچین کاری کرده. این MW2 ولی دیگه تهش هست، یک ماه انحصاری دیگه چیه آخه؟
به شخصه انحصاری کردن بازیها رو ایراد نمیدونم ولی انحصاری زمانی رو نمیتونم خیلی درک کنم فرقی هم نمیکنه از طرف سونی باشه یا مایکروسافت. قبلا مایکروسافت با Tomb Raider این حرکت رو رفته بود که بعد مشخص شد فقط یک سال انحصاری زمانی هست، سونی هم با Final Fantasy VII Remake همچین کاری کرده. این MW2 ولی دیگه تهش هست، یک ماه انحصاری دیگه چیه آخه؟
البته اون FF VIIهه تاثیر داره هابه شخصه انحصاری کردن بازیها رو ایراد نمیدونم ولی انحصاری زمانی رو نمیتونم خیلی درک کنم فرقی هم نمیکنه از طرف سونی باشه یا مایکروسافت. قبلا مایکروسافت با Tomb Raider این حرکت رو رفته بود که بعد مشخص شد فقط یک سال انحصاری زمانی هست، سونی هم با Final Fantasy VII Remake همچین کاری کرده. این MW2 ولی دیگه تهش هست، یک ماه انحصاری دیگه چیه آخه؟
بی سواد اونه که نمیدونه فن بیس اصلی FF Remake رو پلی استیشن هست و تو ژاپن که دیگه اصلا فرقی نداره کلا رو X1 بیاد یا نه. یعنی همزمان رو X1 هم میاومد اونوقت مثلا تو ژاپن یا حتی خیلی از بازارهای دیگه سیستم سلر نمیشد؟ همون TR که شوخیه تا آخر ۲۰۱۷، هفت میلیون فروش داشته.قیاس انحصار زمانی FFVII با TR نشون دهنده اوج بیسوادیه. FFVIIR از همه نظر بازی مهمیه، حتی شاید یکی از مهمترین بازی های نسل باشه، از اونجا که هایپ زیادی پشتش هست و با توجه به در نظر گرفتن کیفیت احتمالیش میتونه کنسول سلر خیلی خوبی برای PS4 باشه و شاید دستکم برای یکی دو هفته باعث بشه PS4 بیشتر از سویچ بفروشه (تو ژاپن). اما TR کلا شوخی بیمزه ای بود. مایکرو اون موقع TR رو انحصاری زمانی کرد که در مقابل UC4 یه چیزی داشته باشه که البته UC4 هم تاخیر خورد و اینا تو یه بازه زمانی منتشر نشدن اصلا.
به هر صورت CoD بازی مهمیه، انحصاری یه ماهه شوخیه بیشتر، ولی خوب به هر صورت اینم بخشی از همکاری تجاری سونی و اکتیویژن برای این نسل بوده و در مجموع به نفع مارکت سونیه. به نفع گیمرها ولی نیست. به ضررشون هم همینطور، یه ماه صبر کردن کسی رو نمیکشه. اما مسخره تر از این یه ماه انحصاری ترول کردنشه.
یکی دو هفته است دارم میگم سونی ممکنه نسل بعد به این مدل تجاری روی بیاره...خواستم بگم سونی ریمستر بازی ده سال پیش که پلیر بیس اصلی ش روی Xbox بوده رو یک ماه انحصاری کرده ...