ولی قیمت این تجهیزات دیگه ...خوب حتما به ماهواره ای چیزی ارتباط داره و ماهواره حرارتو که تشخیص میده روی این ال سی دی نمایش داده میشه!:biggrin1:
به هر حال تمام این تجهیزات واقعی هستن و در حال حاضر ازشون استفاده میشه.
ببخشید که اینا ارتش هستند:biggrin1: شما برو سریال 24 رو نگاه کن توش کلی از این خرت و پرت ها ریخته:biggrin1: مگه من و شما می خوایم بخریم که قیمتش فلانه:biggrin1:ولی قیمت این تجهیزات دیگه ...
خوب حتما به ماهواره ای چیزی ارتباط داره و ماهواره حرارتو که تشخیص میده روی این ال سی دی نمایش داده میشه!:biggrin1:
به هر حال تمام این تجهیزات واقعی هستن و در حال حاضر ازشون استفاده میشه.
خوب من دوست شما نیستم قاعدتا ولی:دوستان عزیز یا احتمالا خیلی Cod بازی نکردید یا ...
توی نسخه های قبلی و Cod4 و ... همیشه چیزی به نام UAV وجود داشت ، که به خصوص در قسمت Multi به کار می رفت و همیشه UAV Jammer هم وجود داشت که مانع از تشخیص جای شما توسط UAV میشد. صفحه ای که مناطق دشمن را نشان می داد شمال غربی صفحه بود که یک نقشه بود.
حالا در این نسخه برای سادگی کار ، اون نقشه را کنار اسلحه قرار داده اند و یکم صفحه را حرفه ای تر کردند ...
خوب این من واقعا نمیدونم کجای CoD4 بوده که من ندیدماون lcd حرارت رو تشخیص می ده،واسه همین تو برف مکان دشمن رو نشون می ده.
خوب من دوست شما نیستم قاعدتا ولی:
این UAV jammer ی که شما میگی یه پرک هست توی CoD4(امیدوارم بدونی چیه)که خوب مکان دشمناتون رو دیگه روی مپ نشون نمیده اما:
1-اینجوری که توی اسکرین شات ها نشون داده شده این دیگه پرک نیست و روی تفنگ ها تعبیه شده.
2-لطفا پست ها رو با دقت بخونید.
یک کاربری اومد گفت که:
UAV Jammer هم وجود داشت که مانع از تشخیص جای شما توسط UAV میشد