Call of Duty: Modern Warfare® 2 ,Xbox360 Thread |لطفاً پست اول تاپیک را بخوانید

خوب حتما به ماهواره ای چیزی ارتباط داره و ماهواره حرارتو که تشخیص میده روی این ال سی دی نمایش داده میشه!:biggrin1:
به هر حال تمام این تجهیزات واقعی هستن و در حال حاضر ازشون استفاده میشه.

خوب حتما به ماهواره ای چیزی ارتباط داره و ماهواره حرارتو که تشخیص میده روی این ال سی دی نمایش داده میشه!:biggrin1:
ولی قیمت این تجهیزات دیگه ... :-"

اگه همونطور که دوستمون گفت این یک دستگاه باشه که با حرارت جای دشمنا رو مشخص میکنه میشه مثل همون دوربین حرارتی توی IGI 2 اگه دوستان یادشون باشه که پشت جعبه ها و .. رو هم نشون میداد :دی

دوستان عزیز یا احتمالا خیلی Cod بازی نکردید یا ...

توی نسخه های قبلی و Cod4 و ... همیشه چیزی به نام UAV وجود داشت ، که به خصوص در قسمت Multi به کار می رفت و همیشه UAV Jammer هم وجود داشت که مانع از تشخیص جای شما توسط UAV میشد. صفحه ای که مناطق دشمن را نشان می داد شمال غربی صفحه بود که یک نقشه بود.

حالا در این نسخه برای سادگی کار ، اون نقشه را کنار اسلحه قرار داده اند و یکم صفحه را حرفه ای تر کردند ...

دوستان عزیز یا احتمالا خیلی Cod بازی نکردید یا ...

توی نسخه های قبلی و Cod4 و ... همیشه چیزی به نام UAV وجود داشت ، که به خصوص در قسمت Multi به کار می رفت و همیشه UAV Jammer هم وجود داشت که مانع از تشخیص جای شما توسط UAV میشد. صفحه ای که مناطق دشمن را نشان می داد شمال غربی صفحه بود که یک نقشه بود.

حالا در این نسخه برای سادگی کار ، اون نقشه را کنار اسلحه قرار داده اند و یکم صفحه را حرفه ای تر کردند ...
خوب من دوست شما نیستم قاعدتا :) ولی:
این UAV jammer ی که شما میگی یه پرک هست توی CoD4(امیدوارم بدونی چیه)که خوب مکان دشمناتون رو دیگه روی مپ نشون نمیده اما:
1-اینجوری که توی اسکرین شات ها نشون داده شده این دیگه پرک نیست و روی تفنگ ها تعبیه شده.
2-لطفا پست ها رو با دقت بخونید.
یک کاربری اومد گفت که:
اون lcd حرارت رو تشخیص می ده،واسه همین تو برف مکان دشمن رو نشون می ده.
خوب این من واقعا نمیدونم کجای CoD4 بوده که من ندیدم :huh:
دوما من به صراحت اعلام کردم اگه حرف ایشون درست باشه(یعنی اون LCD که کنار دوربین ـه با استفاده از حرارت مکان دشمنا رو نشون بده)میشه مثل لون مثالی که من توی IGI2 زدم!!!

آخرین ویرایش:
خوب من دوست شما نیستم قاعدتا :) ولی:
این UAV jammer ی که شما میگی یه پرک هست توی CoD4(امیدوارم بدونی چیه)که خوب مکان دشمناتون رو دیگه روی مپ نشون نمیده اما:
1-اینجوری که توی اسکرین شات ها نشون داده شده این دیگه پرک نیست و روی تفنگ ها تعبیه شده.
2-لطفا پست ها رو با دقت بخونید.
یک کاربری اومد گفت که:

لازم نیست شما به من بگید که Cod4 چی داشته یا چی نداشته;)

اون UAV که در MW2 طراحی شده به هیچ عنوان در قسمت Multi به خودی خود قرار نخواهد داشت و فقط شما با گرفتن 3 Kill یا بالا رفتن درجه ( بستگی به سازنده ی بازی ) خواهید توانست مکان دشمن را ببینید و از قدرت UAV برخوردار باشید.

پست من:
UAV Jammer هم وجود داشت که مانع از تشخیص جای شما توسط UAV میشد

سازندگان بازی همیشه یک راهی برای حرفه ای ها می گذاشتند تا بتونند از UAV در امان باشند و اون هم در Perk2 در بازی Cod4 یا همون Cod waw به چشم می خوره ...

این قدر درک این قاعده سخته؟ در این نسخه فقط شکل ظاهری Map عوض شده!

بحث بی فایدست
confused_tired_kitten.jpg

چرا اینقدر نسبت به هم خشن صحبت میکنین؟
تو CoD4 Single Player ما UAV نداشتیم ولی تو Multiplayer چرا, حالا تو Singleplayerه این MW2 هم گذاشتن. همین.

نمیدونم چرا اینقدر نسبت به هم Aggressive هستین, شماها دوست هم هستین.

اینم از لیست اسلح های بازی که تابحال تایید شدن :

Silenced Bushmaster ACR

M110 SASS

(Famas (With Red Dot Sight Attachment

Steyr AUG HBAR

(Glock 18 (Pistol

AK47

SPAS-12

M429 SAW

870MCS

SCAR

Frag Grenade

FN F2000

UMP .45

P90

(M1911 (Pistol

(C4 (Explosive

Stun Grenade

البته این لیست رو یکی از هواداران بازی از روی تریلر ها درست کرده
و صد در صد اسلحه های دیگه ای هم به این لیست اضافه میشه

نکته ی آخر به نظر من واقعا اهمیت داره، احتمال اینکه این سری طولانی بشه زیاده و خوب خیلی قشنگ نیست که cod 14 داشته باشیم! این نوید modern warfare ،سه و چهار رو هم میده.من که این سری رو از خود cod بیشتر دوست دارم چون راستش رو بخواید از بس جنگ جهانی بازی کردم، حالم از هر چی جنگ جهانی هست به هم می خوره!!

با تشکر از دوست عزیزم.:love:
پیشنمایش عالی بود دستت درد نکنه و ما رو بسیار تشنه تر از قبل به دیدار این بازی کرد.:love:
خداییش من با تمام وجود منتظر این بازیم.:love:
فقط وقتی ضد حال میشه که بازی کوتاه باشه.
امیدوارم بازی طولانی باشه و اسلحه هم مدرن تر باشن...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or