Call of Duty : Ghosts

29bb1aee-bc99-408e-b27c-e74177b6a2cc.jpg

در خلال کنفرانس ماکروسافت که به معرفی کنسول جدید این شرکت با نام XBOX ONE انجامید نسخه جدیدی از سری بازی محبوب CALL OF DUTY برای این کنسول معرفی شد..
این بازی که اخبارش قبلا به بیرون درز کرده بود با نام Ghosts معرفی شد و نمایش تقریبا کاملی را در کنفرانس ماکروسافت اجرا کرد.

در این نمایش عنوان شد که بازی از موتور گرافیکی جدیدی بهره میبرد تا بتواند تمامی حرکات آناتومیکی را به واقع بینانه ترین شکل برای دنیا گیم به ارمغان بیاورد و برای طراحی این ایده از نونه زنده اسکن حرکات تهیه شده است.
در بازی برای اولین بار شما میتوانید کنترل یک سگ را در دست بگیرید و تجربه جدیدی را رقم بزنید..

مپ های مولتیپلیر به صورت کاملا داینامیک طراحی شدن که برای گیمرها با تغییر شکل چالش ایجاد میکنن..

این نسخه با نسخه نسل قبلی MW3 از لحاظ گرافیک مقایسه شد و تفاوت های زیادی را به نمایش گذاشت که پیشرفت چشمگیر بازی را نشان میدهد..

همچنین مقرر شد این بازی تا یک سال DLC های آن انحصاری XBOX ONE باشد.

آخرین ویرایش:
عزیزان این ۳ یا ۴حرف داخل کروشه رو چطوری میشه گذاشت کنار اسم؟ جریانش چیه این اصلا

u2e6utag.jpg

بعد اینکه میشه یه تیم ساخت چند نفر از بچه های ایران همه توی ۱ تیم باشیم؟

بعد یه سوال دیگه ... چطوری میشه نشونه های درجه ی نظامی رو فلزی کرد؟ مثه بعضیا تو همین عکس ...

مننون

Sent From HTC One S Using Tapatalk 4

عزیزان این ۳ یا ۴حرف داخل کروشه رو چطوری میشه گذاشت کنار اسم؟ جریانش چیه این اصلا

u2e6utag.jpg

بعد اینکه میشه یه تیم ساخت چند نفر از بچه های ایران همه توی ۱ تیم باشیم؟

بعد یه سوال دیگه ... چطوری میشه نشونه های درجه ی نظامی رو فلزی کرد؟ مثه بعضیا تو همین عکس ...

مننون

دادا اون اسم کلن هست ( اون قرمر فکر کنم تایید شدس ..زرد تعدادش زیاده یا همچین چیزی و اوناییم که طوسی هست زیاد مهم نیست :دی البته یادمه تو 360 من خودم اون اسم کلن رو تغییر دادم یعنی همون چند کلمه رو میشه تغییر داد ..الان ندارم بازیو وگرنه دقیق بهت میگفتم ..از همونجا که سربازتو میسازی فک کنم بشه ادیت کرد یه ذره بگرد ..اون درجه نظامی هم بر میگرده به لولت و دست ما نیست هر چی لول بالا تر بره تغییر میکنه ..( امکان داره چند تا لول هم اون درجه واست تغییر نکنه البته ..مثلا تو این عکس اگه ببینی لول 14 تا 19 درجه فرقی نکرده ولی بر میگرده به لول )

دادا اون اسم کلن هست ( اون قرمر فکر کنم تایید شدس ..زرد تعدادش زیاده یا همچین چیزی و اوناییم که طوسی هست زیاد مهم نیست :دی البته یادمه تو 360 من خودم اون اسم کلن رو تغییر دادم یعنی همون چند کلمه رو میشه تغییر داد ..الان ندارم بازیو وگرنه دقیق بهت میگفتم ..از همونجا که سربازتو میسازی فک کنم بشه ادیت کرد یه ذره بگرد ..اون درجه نظامی هم بر میگرده به لولت و دست ما نیست هر چی لول بالا تر بره تغییر میکنه ..( امکان داره چند تا لول هم اون درجه واست تغییر نکنه البته ..مثلا تو این عکس اگه ببینی لول 14 تا 19 درجه فرقی نکرده ولی بر میگرده به لول )

مرسی دادا لطف کردی از توضیحات

فقط یه چیزی... اتفاقا هر Level تغییر میکنه...شده حتی با اضافه شدن یک خط

اما من منظورم نماد فلزی لول ها بود... چجوری مال بعضیا فلزی میشه؟

مثلا الان کاربر Steffan نمادش با اینکه هنوز ب ماکس نرسیده ولی نمادش فلزیه .... اینو من میخوام بدونم جریانش چیه...

بعد اینکه ذکر نکردین چطوری میشه چند نفر تو یه تیم بازی کرد؟
ممنون

مرسی دادا لطف کردی از توضیحات

فقط یه چیزی... اتفاقا هر Level تغییر میکنه...شده حتی با اضافه شدن یک خط

اما من منظورم نماد فلزی لول ها بود... چجوری مال بعضیا فلزی میشه؟

مثلا الان کاربر Steffan نمادش با اینکه هنوز ب ماکس نرسیده ولی نمادش فلزیه .... اینو من میخوام بدونم جریانش چیه...

بعد اینکه ذکر نکردین چطوری میشه چند نفر تو یه تیم بازی کرد؟
ممنون

به ماکس رسیده , بعد لول آپ کرده , یه لول میری بالا شکل تغییر میکنه ولی دوباره از شماره یک شروع میشه همین روال تا آخرین لول ادامه داره
یعنی اگه ماکس تا شماره 70 هست وقتی رسیدی به 70 یه قسمتی هست لول آپ میکنی دوباره میری از یک اما با شکل متفاوت

دوستان من میخوام این بازی رو بخرم قبلش چندتا سوال برام پیش‌ اومده ممنون میشم پاسخ بدین.

سوال اول:
اگر به صورت دیجیتال بخرم میتونم روی دو تا دستگاه نصب کنم؟‌( روی PS3 که میشد)

سوال دوم:
مثل COD BO II مد برای زامبی داره؟این extinction همونه؟ من میخوام به صورت لوکال دو نفره زامبی بازی کنم. یعنی روی یک تلویزیون و به صورت اسپلیت اسکرین. میشه؟

سوال سوم:
برای آنلاین بازی کردن پی اس پلاس میخواد دیگه؟

اگر پیشنهادی٬توصیه ای٬چیزی هم هست ممنون میشم اطلاعاتتون رو در اختیارم بذارید. پیشاپیش ممنون.

دوستان من میخوام این بازی رو بخرم قبلش چندتا سوال برام پیش‌ اومده ممنون میشم پاسخ بدین.

سوال اول:
اگر به صورت دیجیتال بخرم میتونم روی دو تا دستگاه نصب کنم؟‌( روی PS3 که میشد)

سوال دوم:
مثل COD BO II مد برای زامبی داره؟این extinction همونه؟ من میخوام به صورت لوکال دو نفره زامبی بازی کنم. یعنی روی یک تلویزیون و به صورت اسپلیت اسکرین. میشه؟

سوال سوم:
برای آنلاین بازی کردن پی اس پلاس میخواد دیگه؟

اگر پیشنهادی٬توصیه ای٬چیزی هم هست ممنون میشم اطلاعاتتون رو در اختیارم بذارید. پیشاپیش ممنون.

این نسخه اش مد زامبی نداره extinctionبا مد زامبی تفاوت داره ولی به صورت دو نفره رو یک تلویزیون میتوانید بازی کنید برای انلاین بازی کردن روps4احتیاج به پلاس دارید

این نسخه اش مد زامبی نداره extinctionبا مد زامبی تفاوت داره ولی به صورت دو نفره رو یک تلویزیون میتوانید بازی کنید برای انلاین بازی کردن روps4احتیاج به پلاس دارید
یعنی الان زامبی دو نفره بازی کنم دقیقا کدوم رو باید بخرم؟ همین رو بخرم یا باندل خاصی رو باید بخرم؟

این الان مگه مد زامبی برای cod ghosts نیست؟

7d652696cb2a62851.png

یعنی الان زامبی دو نفره بازی کنم دقیقا کدوم رو باید بخرم؟ همین رو بخرم یا باندل خاصی رو باید بخرم؟

این الان مگه مد زامبی برای cod ghosts نیست؟

7d652696cb2a62851.png

نه ghosts نیست اگه میخوای زامبی بازی کنی black ops 1.2رو بگیر این عکس هم مربوط به قسمت زامبی black ops2هست

نه ghosts نیست اگه میخوای زامبی بازی کنی black ops 1.2رو بگیر این عکس هم مربوط به قسمت زامبی black ops2هست
BO 2 مگه واسه PS4 هست؟!
مطمئنید واسه بلک اپس ۲ــئه؟ ؟ این اسکرین شات از یک ویدیو با تایتل call of duty ghosts , zombies game modeــــــئه

سلام دوستان

من توی این مرحله‌ای که تصویرشو گذاشتم گیر کردم. لطفا منو راهنمایی کنید تا از این قسمت رد بشم.

با تشکر

89zijgdktgkyowzuqht9.jpg
[/URL][/IMG]

سلام تنها باید وقتی دکمه مربع رو نشون میده خیلی سریع دکمه مربع رو چند بار فشار بدی اگه کند این کار رو کنی بازم از اول باید مربع رو فشار بدی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or