Call of Duty : Ghosts

29bb1aee-bc99-408e-b27c-e74177b6a2cc.jpg

در خلال کنفرانس ماکروسافت که به معرفی کنسول جدید این شرکت با نام XBOX ONE انجامید نسخه جدیدی از سری بازی محبوب CALL OF DUTY برای این کنسول معرفی شد..
این بازی که اخبارش قبلا به بیرون درز کرده بود با نام Ghosts معرفی شد و نمایش تقریبا کاملی را در کنفرانس ماکروسافت اجرا کرد.

در این نمایش عنوان شد که بازی از موتور گرافیکی جدیدی بهره میبرد تا بتواند تمامی حرکات آناتومیکی را به واقع بینانه ترین شکل برای دنیا گیم به ارمغان بیاورد و برای طراحی این ایده از نونه زنده اسکن حرکات تهیه شده است.
در بازی برای اولین بار شما میتوانید کنترل یک سگ را در دست بگیرید و تجربه جدیدی را رقم بزنید..

مپ های مولتیپلیر به صورت کاملا داینامیک طراحی شدن که برای گیمرها با تغییر شکل چالش ایجاد میکنن..

این نسخه با نسخه نسل قبلی MW3 از لحاظ گرافیک مقایسه شد و تفاوت های زیادی را به نمایش گذاشت که پیشرفت چشمگیر بازی را نشان میدهد..

همچنین مقرر شد این بازی تا یک سال DLC های آن انحصاری XBOX ONE باشد.

آخرین ویرایش:
آقا میشه اینو با پینگ 160 الی 170 با لندن بازی کرد؟ فقط چون بتل پینگ زیر 130 می خواد و منم تشنهFPS اومدم سراغ کال
اگه به پینگ باشه CoD از بتل پینگ بهتری میخواد تا بشه بهتر بازی کرد چون بکش برو جلو ـه :دی
ولی اگه یاد داشته باشه با پینگ 200-250 هم میتونی خیلی راحت دهن هم همرو سرویس کنی :دی

- - -ویرایش - - -

بين خريد بتل و كالاف اختلاف دارم بيشتر بازي رو براي مولتي مي خوام و دوم بخاطر تروفي:d و همينطور گيم پلي

بنظرتون كدوم رو بگيرم ؟:-s

لطفا كمك كنيد :)
کاملا سلیقه ایه!
من الان Bf ـم زدم CoD رو هم زدم اما به هیچ وجه نمیتونم با Bf ارتباط برقرار کنم! اون فضا و مپ بزرگش اصلا بهم نمیچسبه ولی CoD از همون نسخه های اولش مولتیش واسم جذاب بوده :x

با نسخه نسل قبلش فرق داره گرافيكش ؟!!
بله خيلي
البته تو ٣ نميدونم ولي ٣٦٠ من بازي كرده بودم خيلي خيلي بهتره. Aa ها خيلي قوي هستن و تكسچرا جزيياتشون خيره كننده اس بخصوص رو تفنگ و دست ( طبيعيه چون رم گرافيكي خيلي بيشتره) ولي خب يه سري المانا كه بازياي نسل جديد هست رو نداره و هنوز قديمي هست ولي در مجموع گرافيكش خيلي بهتره
و اينكه نكته منفي اينه كه گاهي اوقات افت فريم مشاهده ميشه! البته اذيت نميكنه اصلا
نكته ديگه اينكه نسخه ٤ از وان با گرافيك تره

سلام آقاي ميثم... چه عجب يك نفر جواب مارو داد!!! من در پارت دوم كد ورونيكا گير كردم يعني بعد از اينكه هواپيما سقوط ميكنه من اول برق اون منطقه رو وصل كردم اون بار كد رو روي جعبه چسبوندم وهزار كار ديگه از قبيل كشتن زامبيها و چك كردن تمام راهها و درها اما ديگه راهي به ذهنم نميرسه ؟؟؟؟ ممنون ميشم كمكم كني. از لطفت متشكرم...

یعنی چی مولتیش کار میکنه؟

Sent From HTC One S Using Tapatalk 4

من هرکاری میکنم از ظهر تا الان کانکت نمیشه م برم برا بازی
دوستان شما همچین مشکلیو ندارید؟

ویرایش : مشکل برطرف‌شد خودش...

Sent From HTC One S Using Tapatalk 4

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or