Call of Duty : Ghosts

29bb1aee-bc99-408e-b27c-e74177b6a2cc.jpg

در خلال کنفرانس ماکروسافت که به معرفی کنسول جدید این شرکت با نام XBOX ONE انجامید نسخه جدیدی از سری بازی محبوب CALL OF DUTY برای این کنسول معرفی شد..
این بازی که اخبارش قبلا به بیرون درز کرده بود با نام Ghosts معرفی شد و نمایش تقریبا کاملی را در کنفرانس ماکروسافت اجرا کرد.

در این نمایش عنوان شد که بازی از موتور گرافیکی جدیدی بهره میبرد تا بتواند تمامی حرکات آناتومیکی را به واقع بینانه ترین شکل برای دنیا گیم به ارمغان بیاورد و برای طراحی این ایده از نونه زنده اسکن حرکات تهیه شده است.
در بازی برای اولین بار شما میتوانید کنترل یک سگ را در دست بگیرید و تجربه جدیدی را رقم بزنید..

مپ های مولتیپلیر به صورت کاملا داینامیک طراحی شدن که برای گیمرها با تغییر شکل چالش ایجاد میکنن..

این نسخه با نسخه نسل قبلی MW3 از لحاظ گرافیک مقایسه شد و تفاوت های زیادی را به نمایش گذاشت که پیشرفت چشمگیر بازی را نشان میدهد..

همچنین مقرر شد این بازی تا یک سال DLC های آن انحصاری XBOX ONE باشد.

آخرین ویرایش:
واسه من سينگل پليرو راحت بالا مياره ولي نميدونم چرا وقتي ميرم مولتي صفحه مشكي ميشه گير ميكنه كند ميشه نميدوم چرا :(
فقط سیا میمونه یا وقتی close application هم میزنی اروری چیزی میده ؟
میتونی بازی رو پاک کنی و یک بار دیگه نصب کنی احتمال داره کمک کنه

یعنی چی؟!!
یعنی مثل قبل MATCH MAKING هه یا SERVER BROWSER داره؟!؟!

من دقیقا متوجه منظورت نمیشم
چون تازه انلاین کال رو شروع کردم
ولی 3 بخش داره شامل play online - local play - lan party
lan party تو همون قسمت server browser داره
بخش play online هم که وارد میشی چندین سرور هست مثلا من دیروز gun game بودم
وارد لابی میشی. پلیر به تعداد رسید وار بازی میشه

ضمن اینکه باید حتما پچ اپدیت رو دانلود کنی وگرنه کانکت نمیشه :d

آخرین ویرایش:
Onslaught رو کسی گرفته؟ هرکس گرفته بیاد بگه ignition واقعا همون حس و حال Scrapyard رو داره یا نه؟ پنجره ها سرجاشون هستن؟ :d
من گرفتم اما فقط Nightfall زدم هنوز سراغه MAP ها نرفتم
قبلا گفته بودن Ignition که Remake همین Scrapyard هست .

سلام به اساتید !
من در زمان بازی کالاف در بعضی از قسمتها بازی اسلوموشن میشه البته خیلی کم گیر میکنه یه جور لگ!میخواستم بپرسم کسی از دوستان با این بازی مشکل اینچنینی داشته ؟بازی رو ابدیت هم نکردم !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or