Call of Duty : Ghosts

29bb1aee-bc99-408e-b27c-e74177b6a2cc.jpg

در خلال کنفرانس ماکروسافت که به معرفی کنسول جدید این شرکت با نام XBOX ONE انجامید نسخه جدیدی از سری بازی محبوب CALL OF DUTY برای این کنسول معرفی شد..
این بازی که اخبارش قبلا به بیرون درز کرده بود با نام Ghosts معرفی شد و نمایش تقریبا کاملی را در کنفرانس ماکروسافت اجرا کرد.

در این نمایش عنوان شد که بازی از موتور گرافیکی جدیدی بهره میبرد تا بتواند تمامی حرکات آناتومیکی را به واقع بینانه ترین شکل برای دنیا گیم به ارمغان بیاورد و برای طراحی این ایده از نونه زنده اسکن حرکات تهیه شده است.
در بازی برای اولین بار شما میتوانید کنترل یک سگ را در دست بگیرید و تجربه جدیدی را رقم بزنید..

مپ های مولتیپلیر به صورت کاملا داینامیک طراحی شدن که برای گیمرها با تغییر شکل چالش ایجاد میکنن..

این نسخه با نسخه نسل قبلی MW3 از لحاظ گرافیک مقایسه شد و تفاوت های زیادی را به نمایش گذاشت که پیشرفت چشمگیر بازی را نشان میدهد..

همچنین مقرر شد این بازی تا یک سال DLC های آن انحصاری XBOX ONE باشد.

آخرین ویرایش:
سلام به اساتید !
من در زمان بازی کالاف در بعضی از قسمتها بازی اسلوموشن میشه البته خیلی کم گیر میکنه یه جور لگ!میخواستم بپرسم کسی از دوستان با این بازی مشکل اینچنینی داشته ؟بازی رو ابدیت هم نکردم !
اپدیت اولیه بازی که داده بودن به منظور حل کردن مشکلات performance بود . باید اون اولی رو حتما میگرفتی الان اپدیتش فکر کنم 1 گیگ هست یا یکم بیشتر
به هر حال اپدیت رو بگیر ...

با کدوم دکمه میشه دوید؟ فقط راه میره نمیدوه چرا؟
بعد توی ورژن های قبلی یه فلش بود که میگفت کجا باید بری و حتی تا مقصد چند متر فاصله داری اما تو این ورژن که دارم بازی میکنم این فلش رو نداره

با کدوم دکمه میشه دوید؟ فقط راه میره نمیدوه چرا؟
بعد توی ورژن های قبلی یه فلش بود که میگفت کجا باید بری و حتی تا مقصد چند متر فاصله داری اما تو این ورژن که دارم بازی میکنم این فلش رو نداره

R3 رو نگه دار رو به جلو میدوئه منظورم روی شک سمت راست هست:d
در واقع نیازی به فلش نیست چون همیشه همراه یارات میری جلو مسیر خیلی راحت مشخص میشه
اینطور نیست که ولت کنن به امون خدا و تویه مسافت خیلی طولانی مسیرو گم کنی
اکثر مسیرا کوتاه و همیشه یه نفر همراته.به جز یه مرحله که خودت باید راه رو پیدا کنی که البته اونم به وسیله یه دستگاه که همرات میشه مسیر رو تعیین کرد

- - -ویرایش - - -

سلام.تو چنتا مرحله آخر چرا نمیشه با اسلحه رگباری شلیک کرد؟

چرا نشه ؟ شاید تفنگی که گرفتی حالت رگبار نداره :d

- - -ویرایش - - -

سلام به اساتید !
من در زمان بازی کالاف در بعضی از قسمتها بازی اسلوموشن میشه البته خیلی کم گیر میکنه یه جور لگ!میخواستم بپرسم کسی از دوستان با این بازی مشکل اینچنینی داشته ؟بازی رو ابدیت هم نکردم !

من که لگی ندارم. آپدیت هم کردم حجمشم 1 گیگه
حتی تو انلاین هم لگ ندارم :d

نسخه دمو بخش مولتی پلیر بازی دو روز دیگه تو لایو قرار میگیره و تا 10 مارچ هم فعاله
Starting Friday 7th March, at 6:00pm GMT, the demo session will continue through until Monday 10th, and players on both Xbox One and Xbox 360 will be able to test out three multiplayer maps - Strikezone, Warhawk, and Prison break - and three multiplayer modes; Search & Rescue, Domination and Team Deathmatch
منبع

تپا تپ اپديت تا میایم دو دقیقه بنشینیم پای بازی چندین ساعت با این سرعت کم باید پچ دانلود کنیم ماشاالله یک روز درمیان هم پچ میده بیرون :d

یعنی هم Bf4 یهو آپدیت داد هم Ghosts الان من Bf4 رو آپدیت کردم خواستم برم Ghosts دیدم دوباره آپدیت داده اونم 1 گیگ و 700 یعنی کلا با این وضع اینترنت ایران جمع کنیم فرار کنیم
این وزیر ارتباطات احمق فقط وعده داد کو پس!!! اینترنت سرعت پایین میدن گرون هم میدن خدایی این دیگه چه وضعیه بچه ها یه ذره اعتراض کنید نامه بنویسیم بهشون به خدا مردیم اینطوری نمیشه اصلا
دارم جدی میگم بیاید توی بازیسنتر امضا جمع کنیم نامه بدیم به اون دیوث وزیر بلکه کاری کنه

دوستان در بازی دیگه Care Package وجود نداره ؟؟؟ چون توی KillStrake ها پیداش نکردم ولی میبینم که بقیه میزنن و هلیکوپتر هم براشون میاره !

واسه care package باید یه سری کیف هستن برشون داری از روی جنازه ها بعد یه سری ماموریت بهت میده انجام بدی جایزش care package هستش ( از این دیگه نمیتونستم روان تر توضیح بدم )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or