Call of Duty : Ghosts

29bb1aee-bc99-408e-b27c-e74177b6a2cc.jpg

در خلال کنفرانس ماکروسافت که به معرفی کنسول جدید این شرکت با نام XBOX ONE انجامید نسخه جدیدی از سری بازی محبوب CALL OF DUTY برای این کنسول معرفی شد..
این بازی که اخبارش قبلا به بیرون درز کرده بود با نام Ghosts معرفی شد و نمایش تقریبا کاملی را در کنفرانس ماکروسافت اجرا کرد.

در این نمایش عنوان شد که بازی از موتور گرافیکی جدیدی بهره میبرد تا بتواند تمامی حرکات آناتومیکی را به واقع بینانه ترین شکل برای دنیا گیم به ارمغان بیاورد و برای طراحی این ایده از نونه زنده اسکن حرکات تهیه شده است.
در بازی برای اولین بار شما میتوانید کنترل یک سگ را در دست بگیرید و تجربه جدیدی را رقم بزنید..

مپ های مولتیپلیر به صورت کاملا داینامیک طراحی شدن که برای گیمرها با تغییر شکل چالش ایجاد میکنن..

این نسخه با نسخه نسل قبلی MW3 از لحاظ گرافیک مقایسه شد و تفاوت های زیادی را به نمایش گذاشت که پیشرفت چشمگیر بازی را نشان میدهد..

همچنین مقرر شد این بازی تا یک سال DLC های آن انحصاری XBOX ONE باشد.

آخرین ویرایش:
تقریبا بات موافقم ولی مپا نسبت به بازی های قبلی خیلی افت داشتن و رسما بازیرو به گند کشیدن البته مپه اوکی هم داره ولی در همون حد فقط نه بیشتر, کلا بازی خیلی افت داشته مولتیش
به نظرم همین که اسلحه ها بالانس شده خیلی خوبه !
قبلیا اصلا اعصاب برا ادم نمیزاشت. چندتا پرک سرعت و کم کردن flinch میزاشتن با smg بدون نشون گرفتن همه رو میکشتن ! یا امان از اون shotgun ها !
الان دیگه اون قضیه نیست خوشبختانه
اره مپهاش بالا پایین داره . بعضیاش خیلی خوبن بعضیاشم ok هست. free fall هم مپه جالبیه ....
حالا باید دید کیفیته بازی توی dlcهای اینده چطور میشه.

سلام دوستان
اینم چندتا عکس از نسخه ps4 که خودم در طوله این بازی توی این مدت گرفتم. مقداری استخراجه عکسها وقت گیره برای همین تعداده زیادی عکس نمیتونم بزارم. اما این چندتا هم از single player و بخش چند نفره و یکی از مده extinction هست که گزاشتم. بازی نسبت به نسخه های قبلی از نظر texture و نورپردازی و افکت ذرات خیلی بهتر شده اما در مجموع بازم انتظاره بیشتری میرفت. بخشه multi بازی هم گرافیکش بدک نیست اما بیشتر زیبایی engine بازی تو رندر بخشه تک نفره بازی هست .
جدا از اینها کلا بخش چندنفره و extinction بازی خیلی جالب هست
مخصوصا بخشه extinction که واقعا عالی هست. skill tree داره .... سیستم پول در بازی مثل بخشه zombie ها هست و همچنین با جست و جوی محیط میشه attachment های مختلف پیدا کرد. کلا من از بازی خوشم اومد !

دلم اب شد حیف PS4گرونه فعلا
ایم مد جدید چقدر مضخرفه:|
مده alien که خوبه D:
من شخصا دیگه از این همه بازی Zombie خسته شدم D:
فکر کنم Trend نسله بعدی بشه Alien اینا ! با توجه به اینکه Turtle rock هم رفت به سوی Alien
اما مده خیلی خوبی هست. هم اینکه بخشه Skill Tree جالبی داره و کلاسهای مهم و متنوع نسبت به هم داره . بخشه challenge خیلی خوبه توی هر hive . کلا خیلی هم معتاد کنندس . به نظره من که سوییچ خیلی خوبی بود از زامبی به این مد ! من بیشتر خوشم اومد.

مده alien که خوبه D:
من شخصا دیگه از این همه بازی Zombie خسته شدم D:
فکر کنم Trend نسله بعدی بشه Alien اینا ! با توجه به اینکه Turtle rock هم رفت به سوی Alien
اما مده خیلی خوبی هست. هم اینکه بخشه Skill Tree جالبی داره و کلاسهای مهم و متنوع نسبت به هم داره . بخشه challenge خیلی خوبه توی هر hive . کلا خیلی هم معتاد کنندس . به نظره من که سوییچ خیلی خوبی بود از زامبی به این مد ! من بیشتر خوشم اومد.
کلا سری مدرن وارفر زامبی روش نمیزارند! زامبی مال سری WORLD AT WAR و BLACK OPS هست
واسه سری های MODERN WARFARE معمولا یه سری معموریت های ویژه و یا SURVIVAL میزارن
ولی توی این سری سنت شکنی کردن و ادم فضایی اوردن...

کلا سری مدرن وارفر زامبی روش نمیزارند! زامبی مال سری WORLD AT WAR و BLACK OPS هست
واسه سری های MODERN WARFARE معمولا یه سری معموریت های ویژه و یا SURVIVAL میزارن
ولی توی این سری سنت شکنی کردن و ادم فضایی اوردن...
در کل اینکه به نظره من این سری zombie تکراری شده بود من با این قسمت extinction بیشتر حال کردم تا زامبی. مخصوصا اینکه برای skill tree درست کردن و خلاصه المنتهای rpg هم یه جورایی درگیره action ش کردن که خیلی بهتر شده ....
البته سری MW که تموم شد . اما من هیچوقت Special ops رو دوست نداشتم D: اون موقع Zombie خیلی جالب تر بود ....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or