Call of Duty: Ghosts | Xbox 360

ﺑﺎﺯﻱ ﺗﻤﻮﻡ ﻛﺮﺩﻡ.اﺯ BO2 ﺧﻴﻠﻲ ﺑﻬﺘﺮ ﺑﻮﺩ.اﻟﺒﺘﻪ ﺑﺎﺯ ﻫﻢ ﻫﻤﻮﻥ ﺗﻜﺮاﺭ ﮔﺬﺷﺘﻪ ﺑﻮﺩ.ﺑﻌﻀﻲ ﻣﺮاﺣﻞ ﻫﻢ ﻭاﻗﻌﺎ ﺧﻮﺏ ﻧﺒﻮﺩﻥ
ﻣﺮﺣﻠﻪ ﻛﻪ ﺑﺎ ﺗﺎﻧﻚ ﻣﻴﺮﻱ ﻭاﻗﻌﺎ ﻗﺎﺑﻞ ﻣﻘﺎﻳﺴﻪ ﺑﺎ BF ﻧﻴﺴﺖ.ﺗﺎﻧﻚ ﻫﺎ ﺑﺎ ﺑﻴﺸﺘﺮﻳﻦ ﺴﺮﻋﺖ ﻣﻤﻜن ﺣﺮﻛﺖ ﻣﻴﻜﻨﻦ.ﻛﻨﺘﺮﻝ ﻫﻢ ﻛﻪ ﺧﻴﻠﻲ اﺑﺘﺪاﻳﻴﻪ ك.ﺗﺨﺮﻳﺐ ﭘﺬﻳﺮﻱ ﻫﻢ ﻛﻪ ﺗﻌﻂﻴﻠﻪ ﻛﻼ.
.ﺩاﺳﺘﺎﻥ ﺑﺎﺯﻱ ﻫﻢ ﻛﻪ ﻫﻴﭻ ﭼﻴﺰ ﺟﺪﻳﺪﻱ ﻧﺪاﺭﻩ و اﺯ اﻭاﺳﻄ ﺑﺎﺯﻱ ﻛﺎﻣﻼ ﻗﺎﺑﻞ ﭘﺑﺸﺮ ﺑﻴﻨﻲ ﻣﻴﺸﻪ.ﺩﺭ ﻛﻞ ﺑﺎﺯﻱ ﻟﺬﺕ ﺑﺨﺸﻴه و اﺯ ﺷﻤﺎﺭﻩ ﻗﺒﻠﻲ ﺧﻴﻠﻲ ﺑﻬﺘﺮﻩ

از کل داستان بازی فقط از آخرش خوشم اومد :
اون قسمتی که رورک میگه there will be no ghosts,cause we're going to hunt them down together یا یه همچین چیزی :d خیلی جالب بود.الان فقط میتظرم ببینم با لوگان چیکار میخواد بکنه،البته توی صحنه ای که بعد credits نشون داد تا حدودی معلوم میشه داستان شماره بعدی :| احتمال hesh و بقیه میان لوگان رو از توی اون چاه(یا هر چی بود :|) نجات میدن و دوباره میرن دنبال رورک :|
)

از کل داستان بازی فقط از آخرش خوشم اومد :
اون قسمتی که رورک میگه there will be no ghosts,cause we're going to hunt them down together یا یه همچین چیزی :d خیلی جالب بود.الان فقط میتظرم ببینم با لوگان چیکار میخواد بکنه،البته توی صحنه ای که بعد credits نشون داد تا حدودی معلوم میشه داستان شماره بعدی :| احتمال hesh و بقیه میان لوگان رو از توی اون چاه(یا هر چی بود :|) نجات میدن و دوباره میرن دنبال رورک :|
)
اسپویل پایان بازی
احتمالا رورک توی ان صحنه پایانی داره همان متد شکنجه قبیله آمازونی ها که الیاس تعریف میکرد و Federation روش اجرا کرده بود رو روی لوگان هم پیاده میکنه
با این وضع اینا قصد دارن که از سری Ghosts هم یه سه گانه دیگه دربیارن

آخرین ویرایش:
دوستان برای این بازی هم الزاماً باید هارد داشته باشیم یا میشه هر دو دیسک را روی فلش نصب کرد ؟
همچنین طریقه ی نصب HD Pack چطوریه وقتی دیسک بازی را بذاریم خودش پیغام میده یا کار خاصی باید بکنیم ؟

لطفا یه نفر یه خلاصه از داستان بازی بگه و اینکه gosts چه گروهی هست و راجع این اسلحه فضای هم یه توضیح بدید ؟؟؟
با تشکر
بازی رو تموم کردم میخواستم از اساتیدی که داستان رو کامل بلدن بپرسم اینارو
با تشکر
و یه سوال دیگه هم اینکه :
چرا آخرش مارو با خودش برد و گفت باهم ghosto نابود میکنیم ؟؟؟؟؟؟

آخرین ویرایش:
لطفا یه نفر یه خلاصه از داستان بازی بگه و اینکه gosts چه گروهی هست و راجع این اسلحه فضای هم یه توضیح بدید ؟؟؟
با تشکر
بازی رو تموم کردم میخواستم از اساتیدی که داستان رو کامل بلدن بپرسم اینارو
با تشکر
و یه سوال دیگه هم اینکه :
چرا آخرش مارو با خودش برد و گفت باهم ghosto نابود میکنیم ؟؟؟؟؟؟

ببین کلا توی بازی 2 تا تیم هست
Federation و Ghosts اینا دشمنن Federation مال آمریکا جنوبیه و Ghosts شمالی و گوست ها سرباز های Elite هستن
سلاحه هم یه اسلحه بود که مال آمریکا شمالی بود Federation ها برای از بین بردن آمریکای شمالی هکش کردن و آمریکای شمالی ترکید در اصل اون سلاح میله های تنگستنی بزرگ رو به عنوان
یه شبه شهاب سنگ به زمین میزنن بدون استفاده از باروت و ... در اون
راستی اون یارو هه هم رییس Federation ها بود ولی خودشو یه گوست جا زده بود
فقط همینو میدونم و بس

دوستان سی دی من خرابه ۲ بار هم عوض کردم دیگه روم نمیشه برم اینبار مرحله ۸ گیر کرده کدی رمزی چیزی است که همه مرحله ها رو باز کنه؟ بتونم مرحله خراب رو دور بزنم؟؟

سلام,دیسکه دویه بازی رو که می خوام نصب کنم رویه 95% قفل می کنه بعدش میزنهthe memory unit has been lost ,باسه کسی اینطوری شده؟مشکل از کجاست؟رو دوتا فلش هم امتحان کردم نشد(تو اسپویلر نوشتم چون ممکنه باس بعضی دوستان آزار دهنده باشه این سوالات)

منم بازی رو گرفتم و مرحله اولش رو بازی کردم .
گرافیک بدون نقص و بدون باگ و گیم پلی هم همون چیزه همیشگی . صحنه های سینماتیک هم که دیگه عالی بود توی همین یه مرحله .
جدا هیچ بازی ایی نمیتونه جای COD رو بگیره .

Last edited by a moderator:
سلام
یه مشکل واسم پیش اومده درمورده این بازی
من دیسکو که میزارم تو کنسول اول چندبار اخطار میده و میاد بیرون بعدم که میره تو بازی بعده چند ثانیه دوباره اخطار میده و از بازی میاد بیرون
میخواستم ببینم مشکل از دیسک بازی یا کنسولم؟؟
مرسی :)

سلام خدمت همه بچه ها.
از اونایی که بازی کردن میپرسم. وقتی Multiplayer یا Squad بازی میکنم درجه نمیگیرم اصلا. مشکل چیه؟
توی extinction mode درجه میگیرم.

سلام خدمت همه بچه ها.
از اونایی که بازی کردن میپرسم. وقتی Multiplayer یا Squad بازی میکنم درجه نمیگیرم اصلا. مشکل چیه؟
توی extinction mode درجه میگیرم.
چون اصلش چند نفرست، در ضمن همه چیز از همون اول برا تست انلاکه، رنک بگیری که چی ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or