Call of Duty: Ghosts | PC

بلاخره بعد از شایعات فراوان نسخه جدید بازی به نام Call of Duty: Ghost تایید شده
بازی در تاریخ 5 نوامبر 2013 عرضه میشود و سازنده بازی نیز Infinity Ward خواهد بود
به محض اطلاعات ازاز سوی Activision و Infinity Ward سمت تاپیک به روز خواهد شد

پس از شایعات فراوان، شرکت Activision نسخه ی بعدی فرانچایز بیلیون دلاری خود یعنی Call of Duty را معرفی نمود، عنوان Call of Duty: Ghosts، سری بعدی آن است که برای Xbox 360 ،PS3 و PC، به همراه کنسول های نسل
بعدی در تاریخ 5 November امسال عرضه خواهد شد. خبری از تایید نسخه ی Wii U نیست.

نسخه ی نسل بعدی این بازی از یک موتور کاملا جدید بهره می برد، در حالی که موتور تمامی نسخه های این بازی از سال 2005 تاکنون فقط شاهد تغییرات اندک و سالانه بوده است.

اذعان دارند که نسخه ی چهارم Modern Warfare در دستان Infinity Ward باقی است.
آقای Mark Rubin، تهیه کننده ی Infinity Ward می گوید: تیم ما کنسول های نسل بعدی را دیده اند که به عنوان یک فرصتی مناسب، برای شروع یک قسمت جدید شروع می کنیم."
وی افزود: "ما یک نام تجاری ، یک موتور بازی سازی، و ایده هایی جدید به همراه تجربه های نو برای طرفدارانمان می سازیم."

Activision نسخه ی نسل بعدی این بازی بعلاوه ی موتور جدید شرکت خود را در طی مراسم رونمایی کنسول بعدی شرکت Microsoft، یعنی در تاریخ 21 May معرفی خواهد کرد
با تشکر از ɑidɐn عزیز

آخرین ویرایش:
واقعا میگن رو حرف مردم قضاوت نکنین همینه هــــا !!!..
امروز سیگل رو بازی کردم.. عالی ـه !!! واقعا خوش ساخت و قشنگه و مراحلش خیلی متنوع و خوب ـن...باگ هاش هم که خیلی کمن!!

فکر کنم دوستان موقع بازی فقط به گرافیک توجه می کنن!! هر چند گرافیک بازی هم کاملا قابل قبول بود، البته خیلی خیلی الکی سنگینه بازی که امیدوارم با پچ بتونن درستش کنن.

یه مرحله هست که میری دنبال رورک بعد اینکه قطار رو سوار میشی سوییچ میکنه به داخل تانک و میری جلو و چندتا هدف رو میزنی و تو آخرین هدف خودت تانکت خراب میشه و دو نفر همرات میمیرن . بعدش میگه قبل اینکه راکت برسه فرار کن والا هر طرفی میرم نمیدونم از ناکجا بهم تیر میخوره و میمیرم و اصلاََ نمیدونم باید به کجا فرار کنم
باز اگه متوجه نشدید کجارو میگم عکس میذارم

یه مرحله هست که میری دنبال رورک بعد اینکه قطار رو سوار میشی سوییچ میکنه به داخل تانک و میری جلو و چندتا هدف رو میزنی و تو آخرین هدف خودت تانکت خراب میشه و دو نفر همرات میمیرن . بعدش میگه قبل اینکه راکت برسه فرار کن والا هر طرفی میرم نمیدونم از ناکجا بهم تیر میخوره و میمیرم و اصلاََ نمیدونم باید به کجا فرار کنم
باز اگه متوجه نشدید کجارو میگم عکس میذارم

مستقیم میری سوار اون یکی تانک روبروت میشی ..

منم تمومش کردم واقعاََ چسبید بهم
یه جورایی داره با داستانش اتفاق MW رو تکرار میکنه البته نه به اون شدت ( از لحاظ درگیر کننده بودن داستان میگم )

این بقیه اعضای IW بعدا از رفتن روساشون کلا از خودش ایده ندارن؟حالا ما نمی گیم یکی از تیکه های بازی رو کپی prologue یکی از مطرح ترین فیلم های پارسال ساخته بودن, فقط به انیمیشن های تکراری و ... گیر می دیم :d
منم بازی رو تموم کردم.با این پچ هایی که براش اومده بود قابل بازی شده بود!خوب بود کلا از نظر زمان بندی و ... بیشتر بود خسته کننده می شد!بقیه چیز ها هم که مث همیشه نیاز به گفتن نیست!
فقط اینا می خوان با همین rorke ادامه بدن سری رو؟خیلی داغونه هیچ جذابیتی هم نداره!هدفش هم که از خودش نیست!
خدایی treyarch از نظر ساخت شخصیت و villain و کلا خلق داستان چند قدم از IW جلوتره!

کمک
جایی که رورک رو دستگیر کردیم و داریم تو هواپیما ازش بازجویی میکنیم . بعدش هواپیمامون رو داغون میکنن بعد که چترش رو باز میکنه میافته تو یه جنگل اونجا دقیقا باید چکار کنم خیلی سربازم ریخته کسی رو بکشم همه بهم حمله ور میشن میمرم دقیقا باید چکار کنم؟

play ghost on my pc ? :d

downsampling to 2800x1600p
4xTXAA
MAX OPTION
sweet fx & blushift
02257046040523640435_thumb.jpg
98545520404192934565_thumb.jpg
47455931839154957384_thumb.jpg
19133716549697590935_thumb.jpg

http://8pic.ir/images/02257046040523640435.jpg
http://8pic.ir/images/98545520404192934565.jpg
http://8pic.ir/images/47455931839154957384.jpg
http://8pic.ir/images/19133716549697590935.jpg

آخرین ویرایش:
کمک
جایی که رورک رو دستگیر کردیم و داریم تو هواپیما ازش بازجویی میکنیم . بعدش هواپیمامون رو داغون میکنن بعد که چترش رو باز میکنه میافته تو یه جنگل اونجا دقیقا باید چکار کنم خیلی سربازم ریخته کسی رو بکشم همه بهم حمله ور میشن میمرم دقیقا باید چکار کنم؟

fبایدآروم بی صر و صدا رهتو پیدا کنی و دوباره به جمع ملحق بشی . مسیرتو بکش برو بالا . از سمت چپ بری مستقیم بهتره
واقعاََ یکی از قشنگ ترین مراحله

- - -ویرایش - - -

یکی از قشنگ ترین مراحله:x
تو علفا ک داری میری یارو تکاوره دشمنتو دیدی ؟ برخلاف جهت ما تو علفا داشت میرفت ولی متوجه ما نشد:))

سلام.......
خواستم یه نکته ای رو راجع به این بازی بگم.........
من خودم تا موقع عرضه این بازی یک از طرفداران پرو پا قرص این بازی بودم........میتونم به جرات بگم من سالی 2 الی 3 تا بازی میگیرم که یکیش 100 درصد کال بوده....
ولی موقع عرضه بازی و اون سیستم حداقل (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) برای اجرای بازی واقعا دید من رو نسبت به این بازی تغییر داد........این سیستم مورد نیاز یک لوس بازی و یک حرکت کثیفی بیشتر نبوده........دوستانی که بازی کردن حتما تایید میکنند که بازی با سیستم خیلی خیلی پایینتر میتونسته ران بشه...........
الان بعد از یک هفته سرو کله زدن و مصرف کلی حجم و وقت و ...........و اجرا نشدن بازی، کلا یه حس بدی به این عنوان پیدا کردم............
میان مینویسن حداقل 6 گیگ رم برای اجرای بازی لازمه و بعد چند روز یه پچ رسمی میدن که با کمتر از 6 گیگ هم اجرا میشه........

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or