شایعه Call of Duty: Ghosts در Xbox One هم افت فریم دارد

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

hosseincode

کاربر سایت
چندی پیش و با منتشر شدن نقدهای Call of Duty: Ghosts بعضی از منتقدان نسبت به افت فریم های نسخه PS4 واکنش نشان دادند. بعد از این مسئله خیلی ها منتظر بودند تا ببیند آیا این مشکل در نسخه Xbox One هم وجود دارد یا خیر که تویت ها و ویدیوهای منتشر شده حاکی از آن است نسخه Xbox One هم از این مشکلات بی بهره نبوده. این مسئله که مایکروسافت Embargo نقدهای COD: Ghosts را در تاریخ 12 نوامبر قرار داده باعث شد که بعضی ها خبرهای منفی مربوط به افت فریم را در روزهای اخیر به گردن سونی و PS4 بیاندازند و به نوعی می توان گفت مایکروسافت با این تصمیم زرنگی کرده است. این در حالی است که نقدهای نسخه PS4 همزمان با نسخه های نسل فعلی منتشر شد.

آقای Jeremy Conrad (ادیتور سابق IGN) در تویت هایی گفته اند: «چرا Cod: Ghosts با رزولیشین 720p هم روی Xbox One این همه افت فریم دارد؟»

28431298132862697547.png

همچنین برای آن دسته از Xbox Fan هایی که به حرف های ایشان ارزش قائل نیستند دو ویدیو منتشر شده که در جریان آن شاهد افت فریم هستیم و می توانید در این لینک آنها را مشاهده کنید. البته این مسائل دلیل ضعف دو کنسول نسل بعد سونی و مایکروسافت نیست و شاید طبق گفته های همین آقای Conrad در همان روز عرضه با انتشار پچ همه این مشکلات رفع شود.

با این حساب به نظر می رسد بهترین نسخه همان نسخه های نسل فعلی باشد!

1080 PS4افت فریم داره پس خدا رحم کنه به نسخه 720 XONE
اگر از لحاظ قدرت منظورته که ترول خوبی بود:d اما اگر به خاطر پیچیدگی و ساختار خاص XO و با توجه به حرف مارک روبین که اعتراف کرده با سیستم XO آشنایی زیادی نداشتند منظورته که کاملا باهات موافقم;)
ترول نبود عزیزم فکت بود :دی

چی کار کنه بدبخت یکی دو تا که نیست 8 تا کنسول دادن دستش واسه 1-2 سال

این یارو رو پرت کردن از IGN بیرون هر روز یک چرتی و پرتی میگه مثل اینکه این بابا کلا فن سونی هست

به نظر من سطح سایت بازی سنتر بالاتر از این حد ها هست که اخبار غیر موثق یک همچین افرادی رو توی سایت قرار بدیم و مدیرها باید رسیدگی کنن

این یارو رو پرت کردن از IGN بیرون هر روز یک چرتی و پرتی میگه مثل اینکه این بابا کلا فن سونی هست

به نظر من سطح سایت بازی سنتر بالاتر از این حد ها هست که اخبار غیر موثق یک همچین افرادی رو توی سایت قرار بدیم و مدیرها باید رسیدگی کنن

آره کلا هر خبری بدی در مورد X1 اومد باید پاک بشه :bighug:
اصلا چه معنی داره کسی از این کنسول مقدس انتقاد کنه ؟ :-l

عکس العمل شما پیش بینی شده بود و برای همین اگر خبر رو میخوندید به ویدیوها هم لینک داده بودم:

همچنین برای آن دسته از Xbox Fan هایی که به حرف های ایشان ارزش قائل نیستند دو ویدیو منتشر شده که در جریان آن شاهد افت فریم هستیم و می توانید در این لینک آنها را مشاهده کنید.

الان سوال اینجاست هر نه نه قمری که یک چیزی رو گفت باید بکنیمش خبر و تو سایت قرار بدیم..؟ مثلا یم فن نینتیدو بیاد بگه PS4 به درد لای جرز دیوار میخوره باید اون رو تو بخش اخبار قرار بدیم و بهش استناد بکنیم..؟
این بابا هر چند وقت یکبار یک چیزی تو هوا میپرونه و یا شانسی درست در میاد یا غلط

شد یکی رو قبول داشته باشی ؟ خداییش آدم حالش بد میشه از بس به همه انگ میچسبونی
این فن سونی هست
دایس سازنده ضعیفیه
بتلفیلد بازی مزخرفیه
سایت های معتبر همه از سونی پول میگیرن
Show some respect for god's sake

این بحث ها دیگه همش بیخودی هست ، دیگه معلوم شده کم کاری از سازندگانه و با نسل جدید آشنایی ندارند ،
وقتی کوجیما و میکامی گفتن از لحاظ سخت افزار با هم مساوی هستند و حتما هستند ، حالا بستگی به برنامه نویس داره که بتونه چقدر از قدرت یه کنسول استفاده کنه ،

مثلا ناتی گرافیک به اون بالایی روی ps3 زده و همینطور اکتیوژن Gta به اون عضمت رو روی ram 512 اجرا کرده ، حالا اکتیون نتوسته این بازی رو کامل و رون برای کنسول های جدید بزنه ، تو نسل قبل تمام CoD هاش مشکلی نداشت ، برای نمایش قدرت ps4 باید منتظر بازی جدید ناتی داگ و سانتامونیکا باشید ، و Xbox One هم رمدی و کرایتک باشیم

آخرین ویرایش:
الان سوال اینجاست هر نه نه قمری که یک چیزی رو گفت باید بکنیمش خبر و تو سایت قرار بدیم..؟ مثلا یم فن نینتیدو بیاد بگه PS4 به درد لای جرز دیوار میخوره باید اون رو تو بخش اخبار قرار بدیم و بهش استناد بکنیم..؟
این بابا هر چند وقت یکبار یک چیزی تو هوا میپرونه و یا شانسی درست در میاد یا غلط

جااااان؟ :eek::shocked: اینی که شما گفتی یه نظر شخصی محسوب میشه که ارزش خبری نداره، این اومده ویدیو گذاشته با مدرک داره میگه افت فریم داره! یعنی توضیحات خبر کافی نبود برای درک این قضیه؟

بعدش این بار دهمه که دارم میگم! نینتندو رو به XBOX نچسبونید :))

ايشون جزو اولين نفرها بودن كه قبل از منتشر شدن مقايسه ها گفتن bf4 روي ps4 900p هست و روي x1 720p هست ديديد كه درست مي گفتن
ايشون باز قبل از اينكه سازنده cod اعلام كنن روي ps4 رزولوشن 1080p هست و روي x1 رزولوشن ً 720p هست اين مطلب رو گفتن و ديديد كه درست ميگفت
حالا من نفهميدم ايشون كي چرت و پرت گفتن ؟؟؟؟
خوبه حالا اين دوستمون كه خبر رو گذاشته ويديو هاي نسخه x1 رو هم گذاشته كه cod توش افت فريم داره ....

آخرین ویرایش:
از روی ویدئو یوتوب فهمیده بازی افت فریم داره؟پس مشخصا وضع بازی روی One خرابه و کار از day one patch اینا گذشته!:d

خیلی بیکاری عمو . دلم واست میسوزه

خیلی جالبه شما راجب گرافیک بازیی صحبت میکنید که سازندگانش حدود 7 ساله حتی نتوسنتند یه کم گرافیکش روی PS3 و 360 رو بالاتر ببرند ، هر کی دیگه راجب این بازی بحث کنه معلومه از بازی هیچی نمی دونه ،

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or