شایعه Call of Duty: Ghosts در Xbox One هم افت فریم دارد

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

hosseincode

کاربر سایت
چندی پیش و با منتشر شدن نقدهای Call of Duty: Ghosts بعضی از منتقدان نسبت به افت فریم های نسخه PS4 واکنش نشان دادند. بعد از این مسئله خیلی ها منتظر بودند تا ببیند آیا این مشکل در نسخه Xbox One هم وجود دارد یا خیر که تویت ها و ویدیوهای منتشر شده حاکی از آن است نسخه Xbox One هم از این مشکلات بی بهره نبوده. این مسئله که مایکروسافت Embargo نقدهای COD: Ghosts را در تاریخ 12 نوامبر قرار داده باعث شد که بعضی ها خبرهای منفی مربوط به افت فریم را در روزهای اخیر به گردن سونی و PS4 بیاندازند و به نوعی می توان گفت مایکروسافت با این تصمیم زرنگی کرده است. این در حالی است که نقدهای نسخه PS4 همزمان با نسخه های نسل فعلی منتشر شد.

آقای Jeremy Conrad (ادیتور سابق IGN) در تویت هایی گفته اند: «چرا Cod: Ghosts با رزولیشین 720p هم روی Xbox One این همه افت فریم دارد؟»

28431298132862697547.png

همچنین برای آن دسته از Xbox Fan هایی که به حرف های ایشان ارزش قائل نیستند دو ویدیو منتشر شده که در جریان آن شاهد افت فریم هستیم و می توانید در این لینک آنها را مشاهده کنید. البته این مسائل دلیل ضعف دو کنسول نسل بعد سونی و مایکروسافت نیست و شاید طبق گفته های همین آقای Conrad در همان روز عرضه با انتشار پچ همه این مشکلات رفع شود.

با این حساب به نظر می رسد بهترین نسخه همان نسخه های نسل فعلی باشد!

این یارو رو پرت کردن از IGN بیرون هر روز یک چرتی و پرتی میگه مثل اینکه این بابا کلا فن سونی هست

به نظر من سطح سایت بازی سنتر بالاتر از این حد ها هست که اخبار غیر موثق یک همچین افرادی رو توی سایت قرار بدیم و مدیرها باید رسیدگی کنن

مثل همون کاربر 15 ساله ی GAF که بابش قرار بوده براش PS4 بخره و اومده بود گفته بود COD GHOST روی X1 روی 720P اجرا میشه ؟

الان سوال اینجاست هر نه نه قمری که یک چیزی رو گفت باید بکنیمش خبر و تو سایت قرار بدیم..؟ مثلا یم فن نینتیدو بیاد بگه PS4 به درد لای جرز دیوار میخوره باید اون رو تو بخش اخبار قرار بدیم و بهش استناد بکنیم..؟
این بابا هر چند وقت یکبار یک چیزی تو هوا میپرونه و یا شانسی درست در میاد یا غلط

lol_ricky_gervais.gif

این یارو رو پرت کردن از IGN بیرون هر روز یک چرتی و پرتی میگه مثل اینکه این بابا کلا فن سونی هست

به نظر من سطح سایت بازی سنتر بالاتر از این حد ها هست که اخبار غیر موثق یک همچین افرادی رو توی سایت قرار بدیم و مدیرها باید رسیدگی کنن

به شایعات منتقل شد ولی کلا خیلی خودتو اذیت نکن ، بچه 15 سالهه یادته که ؟! باباش قول داده بود کریسمس PS4 بذاره تو جورابش ... یادته ؟ گفتم یادآوری کنم .
اگه الان گفته بود X1 افت فریم نداره مثل PS4 بازهم مدیران باید رسیدگی میکردن ؟ :))

اونجا اونجوری
اینجا اینجوری؟
روز کاری پر دردسری داشتی امروز فکر کنم:(

در روز عرضه ی بازی با ارائه ی یک پچ گرافیک بازی خود را به نسخه ی ps3 xbox360 ارتقا؟ دهید تا از فریم بالا و ثابت بازی لذت ببرید

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or