Call Of Duty : Black OPS | PS3

بچه ها توی منو اصلی وقتی دستمون رو آزاد میکنیم با اون کامپیوتره که پشتمونه چیکار میشه کرد >؟!
یه بار تایپ کن ZORK یه تروفی میده.بعد پاشو یه بار دیگه بشین پشتش تایپ کن DOA میری توی بازی آرکید زامبی که چیز باحالیه.

• Like
Reactions: Ἁlireza
یه بار تایپ کن ZORK یه تروفی میده.بعد پاشو یه بار دیگه بشین پشتش تایپ کن DOA میری توی بازی آرکید زامبی که چیز باحالیه.
مرسی :دی چیز باحالی بود !
اون بقیه دستوراش چیکار میکنه ؟!
وقتی مینویسی Help یه عالمه چیز میاره ! من با این TV داغون که نتونستم یه کلمش رو هم بخونم !
راستی این Arcade آنلاین یا دو نفره نمیشه ؟! :دی

آخرین ویرایش:
مرسی :دی چیز باحالی بود !
اون بقیه دستوراش چیکار میکنه ؟!
وقتی مینویسی Help یه عالمه چیز میاره ! من با این TV داغون که نتونستم یه کلمش رو هم بخونم !
راستی این Arcade آنلاین یا دو نفره نمیشه ؟! :دی
میشه . مثل زامبی 2 تا 4 . یه کد دیگه هم هست که میزنی یه مپ دیگه هم باز میشه و کل مراحل بازی هم باز میشه . البته اگر بازیو تموم کرده باشی خودش بازه. 3ARC UNLOCK
dlc جدیده هم که اومده عالیه به نظر من . اکثر کسانی هم که دیدم خیلی خوششون اومده بود. مپ زامبیش خیلی بزرگه . مپ های مالتیش هم همینطور . یه مپش هست berlin wall یه منطقه خطر داره که دیواره و توی مپ قرمز نشون داده و اگر از بین اون دو دیوار قسمت قرمز رد شید با سنتری گان که اونجا گذاشتن اتوماتیک میزنند آدمو. من حواسم نبود دفعه اول رفتم وسط دیدم مردم بعد دیدم زده با سنتری گان مردم.

• Like
Reactions: Ezio da Firenze
برای من فقط 2 تا تروفی زامبی دیگه مونده :d
یکیش رو باید یک نفره برم بگیرم که متاسفانه اونقدر حرفه ای نیستم :d ( 2 نفره هم میشه ولی سخت تره :d )
یکی دیگش هم حتما باید 2 نفره باشیم :d و به مقدار زیادی هم شانس نیاز داریم :d

• Like
Reactions: ALit214
برای من فقط 2 تا تروفی زامبی دیگه مونده :d
یکیش رو باید یک نفره برم بگیرم که متاسفانه اونقدر حرفه ای نیستم :d ( 2 نفره هم میشه ولی سخت تره :d )
یکی دیگش هم حتما باید 2 نفره باشیم :d و به مقدار زیادی هم شانس نیاز داریم :d
من تروفی های زامبی 3تاش مونده..
اون the collecter واقعا سخت هستش، آخه خیلی باید تلاش کنی که هم امتیاز بیاری هم زامبی ها نکشنت..
اون تروفی تیرکمون انفجاری هم اصلا من تا حالا نتونستم تیرکمون بگیرم که حالا بذارمش توی اون دستگاه انفجاری بشه، بعد به یه دوستم شلیک کنم تیر بچسبه بهش بره پیش 6تا زامبی بترکه با انفجارش اونها رو هم بکشه..
اون یکی تروفی مخفیشم که اصلا اون دستگاه شانسیه به من اون چاقو رو نمیده که حالا من برم باهاش دوستمو بزنم بعد با همون reviveش کنم..
کلا تروفی های زامبیش واقعا سختن و باید طلا میبودن اصلا..

اگه اهل زامبی باشید زیاد سخت نیستند.:d
ما رو که بیچاره کردن.. >:)

من همه ی تفنگ ها رو گرفتم! دوستم (اینجا یوزرش EJI هست) اومد کمکم تا LVL 25 رفتیم و همه چی رو درو کردیم :d اون تروفی چاقو رو هم گرفتیم :d
مونده اون یارو دزده! یک نفره یک جورایی میشه گرفتش ولی سخته :d من یکبار تونستن همه چی رو فعال کنم فقط یک سوتی خفن دادم اونم اینکه دقیقا کنار اونجایی که ظاهر میشد ایستاده بودم :d
اون تیرکمونم یک بار شانسی گیرم اومده بود که البته مردم :d (خونه ی یکی از دوستان بودم، میگرفتم هم به کارم نمیومد تروفیش :d )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or