Call Of Duty : Black OPS | PS3

من همه ی تفنگ ها رو گرفتم! دوستم (اینجا یوزرش EJI هست) اومد کمکم تا LVL 25 رفتیم و همه چی رو درو کردیم :d اون تروفی چاقو رو هم گرفتیم :d
مونده اون یارو دزده! یک نفره یک جورایی میشه گرفتش ولی سخته :d من یکبار تونستن همه چی رو فعال کنم فقط یک سوتی خفن دادم اونم اینکه دقیقا کنار اونجایی که ظاهر میشد ایستاده بودم :d
اون تیرکمونم یک بار شانسی گیرم اومده بود که البته مردم :d (خونه ی یکی از دوستان بودم، میگرفتم هم به کارم نمیومد تروفیش :d )
اِ این تروفیه برای من از آسوناش بود یه باره گرفتمش.. >:)
این ویدیو رو ببین کمکت میکنه:
ویدیو
فقط حواست باشه حتما Quick Revive داشته باشی و تا صفحه آبی شد که یعنی یارو داره میاد سری یه نارنجک Cook کنی که تو دستت بترکه و بری توی Reviving.. اونحا دیگه هی سمتش تند تند شلیک کن میگیریش.. b-)

خوب گرفتمش همین الان :d
ویدیو رو قبلا دیده بودم، مشکلم این بود که اول کار اونقدر نمیتونستم پول جمع کنم و هی میمردم :d
ولی خوب ایندفعه رفتم حالش گرفتم! :d
فقط تروفی تیرکمون مونده :d

خوب گرفتمش همین الان :d
ویدیو رو قبلا دیده بودم، مشکلم این بود که اول کار اونقدر نمیتونستم پول جمع کنم و هی میمردم :d
ولی خوب ایندفعه رفتم حالش گرفتم! :d
فقط تروفی تیرکمون مونده :d
هاها بسیار هم عالی.. :d

• Like
Reactions: Akiba
ببخشید شاید این سوال احمقانه به نظر بیاد ولی چصور میشه دستمون رو باز کنیم تو منوی بازی؟؟؟؟:d
مهمترین قسمت بازی همینه ! :d
ولی خدایی یکی از قشنگترین صحنه هایی که تا حالا تو بازیا دیدم مال آخر بازیه ...
mason : you tried to make me kill my own president . Dragovich : Tried ?!
واقعا این صحنه و صحنه ای که عکس Mason رو نزدیک JFK نشون میده فوق العاده بودن ... :x
بعد یه عده انسان فوق العاده آگاه میان هی به این بازی گیر میدن ... :-&

دوستان من شنیدم که آنلاین این بازی هم مثل mw2 هک شده و بعضیا prestig هک میکنن و ... !!!
کسی خبر داره؟
اگه هک شده باشه که خیلی مسخرس !

دوستان من شنیدم که آنلاین این بازی هم مثل mw2 هک شده و بعضیا prestig هک میکنن و ... !!!
کسی خبر داره؟
اگه هک شده باشه که خیلی مسخرس !

من تا كه از صبح تا شب بازي ميكنم از موقعي كه بازي اومده تا الان شايد 2-3 مورد ديده باشم
از نظر هك و اين حرفا از MW2 خيلي بهتره !
كلا اونجوري نيست و خيلي بهتر از MW2 هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or