PlayStation Call Of Duty: Black Ops III | PSN

به نام خدا!

سلام بر همه
بعد از عرضه بازی برای دعوت یکدیگر و گذاشتن ID های خودتون و همچنین دعوت به Clan و غیره از این تاپیک استفاده کنید تا هم از سردر گم شدن اعضا در تاپیک های بی مورد و هم از شلوغی بخش جلو گیری بشه.

بچه ها من تو بخش مالتی هر چقدر منتظر میمونم حتی یک نفر بازیکن اضافه نمیشه! فقط تو 3،4 روز اخیر یک بار بدون مشکل و خیلی سریع پلیر اضافه کرد ، ولی دیگه اضافه نمیکنه (حتی اگه نیم ساعت وایسم!) حتی خود بازی هم اماده اجرا شدن میشه اما به دلیل نبود بازیکن وارد بازی نمیشه!

کسی میدونه مشکل کجاست؟!
ممنون.

بچه ها من تو بخش مالتی هر چقدر منتظر میمونم حتی یک نفر بازیکن اضافه نمیشه! فقط تو 3،4 روز اخیر یک بار بدون مشکل و خیلی سریع پلیر اضافه کرد ، ولی دیگه اضافه نمیکنه (حتی اگه نیم ساعت وایسم!) حتی خود بازی هم اماده اجرا شدن میشه اما به دلیل نبود بازیکن وارد بازی نمیشه!

کسی میدونه مشکل کجاست؟!
ممنون.

مشکل برای همه ی ایرانی ها هست که فقط می تونن به سایر ایرانی ها وصل بشن که سرورهاشون ضعیف و معدوده. اینجوری که من از ساپورت اکتیویژن پرسیدم هم، هیچ برنامه ای واسه حل این مشکل ندارن چون اغلب کشورا مشکلی ندارن.

مشکل برای همه ی ایرانی ها هست که فقط می تونن به سایر ایرانی ها وصل بشن که سرورهاشون ضعیف و معدوده. اینجوری که من از ساپورت اکتیویژن پرسیدم هم، هیچ برنامه ای واسه حل این مشکل ندارن چون اغلب کشورا مشکلی ندارن.
الان کلا وضعیت اینترنت کشور خرابه مخصوصا جنوب

ای بابا! این که نمیشه ، به نظرم حتی اگه برا یه نفر هم مشکل ایجاد بشه باید حلش کنند ، چه برسه به یه کشور!

ممنون برا راهنمایی.

اوضاع افتضاحه! اصلا نميشه مولتي زد! پيدا ميكنه ولي سرور افتضاح پر لگ!
خواستيد ادد كنيد بازي كنيم Zombie_ir
ايشالا كه درستش كنن نميشه اينجوري

Sent from my iPhone using Tapatalk

نه دوست عزیز مشکل از پینگ نیست ، من تونستم یک بار بازی کنم (پینگم هم خیلی مناسب بود) اما فقط همون یک بار اجرا شد!
اتفاقا دقیقا الان طوریه که سرور میخواد با کمترین پینگ تورو مچ کنه با هاست.
من صبح تا بعدازظهر پینگم زیر 150 هست راحت بازی میکنم ولی شبا نه .
البته اینترنت ماها کلا تو درودیواره اصلا معلوم نمیکنه دیگه مشکل اصلی کجاست

سلام.بچه ها من بازی رو روز اول عرضش خریدم و اپدیت اولیشو که ریختم حدوده 2هفته راحت مولتی زدم بعد بازی رو فروختم.حالا کنجکاو شدم بدونم این مشکلاتی که پیش اومده از اپدیت دوم به بعد بازی هستش یا خیر؟؟؟
چون من الان بقیه بازی ها از قبیل بتل یا راینبوسیکس رو که بازی میکنم هیچ مشکلی ندارم

بازی و اپدیت بازی هیچ مشکلی نداره
فقط موقع سرچ کیفیت مچ ها و نت رو بررسی میکنه (دلیلشم اینه که طرف با کیفیت خط پایین میره تو بازی بعد کاراکترش هی تیک میزنه بقیه هم بازیشون خراب میشه ...مثل ما در بیشتر مواقع ...)
و اگر نت شما بدون مشکل باشه ( از نظر پورت ، پکت لاست و ...) و پینگ زیر 150 راحت بازی میکنید
اینم بگم فقط پینگ مهم نیست ، پورتها و ای پی از همه مهم تره. ممکنه شما از کاهش پینگ تایم هم استفاده کنید ولی مشکلتون حل نشه

جدیدا رو یکی دو تا از مپ هاش تو ساعتهای شلوغی که همه بازی میکنن لگ زیادی هست متاسفانه .. مثل combine

من تا همین چهارشنبه که بازی میکردم.خیلی خوب بود راحت وصل میشد و بدون لگ.اینترنت اسیا تک و کاهش پینگم استفاده میکردم.
ای دی من هم sinaa78 هست لطفا اد کنید

سلام دوستان
یه سوال داشتم
بلک اپس 3 مود زامبی ش رو ps4 میشه با لن بازی کرد دوتا سیستم رو به هم لینک کرد بدوم اینترنت ؟ ؟

نه کلا سیستم لینک وجود نداره دیگه چون تو همه خونه ها اینترنت هست الان...

- - -ویرایش - - -

بازی هیچ مشکلی برای من نداره... قبل از آپدیت با پارتی یکم مشکل داشت و دیر پیدا می کرد اما الان درست شده. عیب از بازی نگیرید مشکل از اینترنت ایران هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or