بنظر من بازی 3 4 تا سر و گردن از ادونسد بالاتره واقعا خیلی خیلی بهتره! خیلی از یوتیوبر های معروف هم همین نظرو دارن یا سایت های بازی ، همه میدونن ادونس چه گندی بود
گیم پلی بازی شبیه بلک اپس 2 هست ولی با پرش و ازین جور جنگولک بازیا. بنظرم مولتی خوبه واقعا، ولی خب هرگز به پای مدرن 2 و 3 نخواهد رسید . مپ های مولتی بعضی هاشون خوبن ، بعضیا اصلن خوب نیستن ! مپ های بلک دورو ترجیح میدم تا حدی
زامبی - زامبی فوق العاده اعتیاد آوره و واقعا خیلی بهتر از زامبی بلک 2 هست . کلی ایستر اگ و سکرت توی مپ های بازی هست، و داستان خوبی داره زامبیش. بعلاوه چیز های اضافه شده و سیستم رنک آپ
کمپین رو بازی نکردم ، فک نکنم زیاد خوب باشه، ولی همین که کو آپ میشه بازی کرد نقطه فانه.
در کل. بازی بنظرم جذاب و تا حد زیادی اعتیاد آور هست ، به عنوان کسی که از مدرن 1 تا الان بازی کرده مولتی رو، مولتی رو حد قابل قبول میبینم ، کاشکی اینقدر کمپر و راه رفتن مسخره رو دیوار وجود نداشت!
سرور ها: من تاحالا بجز 8 9 دست، بقیه دست ها سه خط بودم ، وقتی با فرانسویا هم میفتم اصلن لگ و دیلی ندارم
ولی بقیه موارد با عربستانیا میفتم که دو خط یا سه خطم
اگر بتونید جوری نتو تنظیم کنید که با اروپا بندازه شمارو خیلی خوبه ! البته وضع سرورا واقعا برای بقیه ایرانی ها خوب نیست ، و خود اکتیویژن ) لعنت الله

) هم گفته که توی بعضی ریجن ها سرورا مشکل دارن
پیشنهاد من: دی نی استون رو روی گوگل تنظیم کنید. البته بعدش ممکنه کلا با ایرانی ها نیفتید