PlayStation Call Of Duty: Black Ops III | PSN

به نام خدا!

سلام بر همه
بعد از عرضه بازی برای دعوت یکدیگر و گذاشتن ID های خودتون و همچنین دعوت به Clan و غیره از این تاپیک استفاده کنید تا هم از سردر گم شدن اعضا در تاپیک های بی مورد و هم از شلوغی بخش جلو گیری بشه.

بنظر من بازی 3 4 تا سر و گردن از ادونسد بالاتره واقعا خیلی خیلی بهتره! خیلی از یوتیوبر های معروف هم همین نظرو دارن یا سایت های بازی ، همه میدونن ادونس چه گندی بود
گیم پلی بازی شبیه بلک اپس 2 هست ولی با پرش و ازین جور جنگولک بازیا. بنظرم مولتی خوبه واقعا، ولی خب هرگز به پای مدرن 2 و 3 نخواهد رسید . مپ های مولتی بعضی هاشون خوبن ، بعضیا اصلن خوب نیستن ! مپ های بلک دورو ترجیح میدم تا حدی
زامبی - زامبی فوق العاده اعتیاد آوره و واقعا خیلی بهتر از زامبی بلک 2 هست . کلی ایستر اگ و سکرت توی مپ های بازی هست، و داستان خوبی داره زامبیش. بعلاوه چیز های اضافه شده و سیستم رنک آپ
کمپین رو بازی نکردم ، فک نکنم زیاد خوب باشه، ولی همین که کو آپ میشه بازی کرد نقطه فانه.
در کل. بازی بنظرم جذاب و تا حد زیادی اعتیاد آور هست ، به عنوان کسی که از مدرن 1 تا الان بازی کرده مولتی رو، مولتی رو حد قابل قبول میبینم ، کاشکی اینقدر کمپر و راه رفتن مسخره رو دیوار وجود نداشت!
سرور ها: من تاحالا بجز 8 9 دست، بقیه دست ها سه خط بودم ، وقتی با فرانسویا هم میفتم اصلن لگ و دیلی ندارم
ولی بقیه موارد با عربستانیا میفتم که دو خط یا سه خطم
اگر بتونید جوری نتو تنظیم کنید که با اروپا بندازه شمارو خیلی خوبه ! البته وضع سرورا واقعا برای بقیه ایرانی ها خوب نیست ، و خود اکتیویژن ) لعنت الله :| ) هم گفته که توی بعضی ریجن ها سرورا مشکل دارن
پیشنهاد من: دی نی استون رو روی گوگل تنظیم کنید. البته بعدش ممکنه کلا با ایرانی ها نیفتید

آره
ولی بعده آپدیت کلی بازی کردم یه ساعت رفتم اومدم هرکاری میکنم پیدا نمیکنه
کسی میدونه بگه چیکار کنیم

پس چرا واسه من پیدا میکنه؟
برای من بعد از پایان هر مسابقه کرش میکرد که بازی رو پاک کردم دوباره نصب کردم و دوباره آپدیت کردم دیگه مشکلی نداره
وقتی سرور پیدا نمیکنه بازی رو ببندین دوباره بیایین
DNS
8.8.4.4
یا
4.2.2.4
فراموش نشه!
من تست کردم اگه از این اینها استفاده نکنید تو بازی مورتال نصف roomهای بازی رو نشون نمیده شاید اینها تاثیر داشته باشه چون خودم اینdnsها رو ست کردم راحت سرور پیدا میکنه پینگ3خط

پس چرا واسه من پیدا میکنه؟
برای من بعد از پایان هر مسابقه کرش میکرد که بازی رو پاک کردم دوباره نصب کردم و دوباره آپدیت کردم دیگه مشکلی نداره
وقتی سرور پیدا نمیکنه بازی رو ببندین دوباره بیایین
DNS
8.8.4.4
یا
4.2.2.4
فراموش نشه!
من تست کردم اگه از این اینها استفاده نکنید تو بازی مورتال نصف roomهای بازی رو نشون نمیده شاید اینها تاثیر داشته باشه چون خودم اینdnsها رو ست کردم راحت سرور پیدا میکنه پینگ3خط
الان واسه من وصل شد
ولی یه حالتی داره انگار تفکیک شده سرورا
بعده کلی سرچ هاستی که پیدا کرد همشون ایرانی بودن

الان واسه من وصل شد
ولی یه حالتی داره انگار تفکیک شده سرورا
بعده کلی سرچ هاستی که پیدا کرد همشون ایرانی بودن

تنها چیزی که واسه من پیدا نمیکنه ایرانیه
البته از این بابت خوشحالم چون ایرانی ها پینگ2یا1هستند کلا بازی خراب میشه مگر اینکه همشون ایرانی باشند

یادم هست تو cod 1 یا 2 تنظیمی داشت که که تو چی حالتی سرچ بکنه.
احساس می کنم تو اپدیت اخر اومدن هاست ها روتفکیک کردن.
و بر حسب پینگ سرچ می کنه.
هر کاری هم می کنم نتم من هم اوپن نمی شه نمی دونم چرا؟
دوستان نت شما چطور هست؟

تو سایت اکتیویژن وقتی روی وضعیت سرور پی اس 4 میزنید مینویسه او بعضی ریجن ها مشکل داره. بقیه کنسول های خوب کار میکنن حتی پی اس 3
کلی کاربر از هند و برزیل و جاهای مختلف اومدن اعتراض کردن اکتیویژن *** هم اومد راه حل مزخرف خودشو اراعه داد، بجای اینکه کیفیت سرور هارو ببره بالا اومد کاری کرد که هرکسی تنها در صورتی داخل بازی بره که پینگش با سرور مورد نظر ترجیحا 3 خط باشه.
الان بچه های ایرانی همش با سرور ایرانی میفتن که 90 درصد اوقات هاست نمیکشه!!!! دوستان، تنظیمات دی نی اس خودتون رو حتما عوض کنین، هرچند دیگه ممکنه با سرور ایرانی خیلی کم بیفتید.
همونطور که قبلا گفتم من همچنان مشکلی ندارم و با خارجیا معمولن 3 خط هستم، فقط هم با سرورای عربستان و فرانسه میفتم، شاید بخاطر همون دی ان اس باشه.

تو سایت اکتیویژن وقتی روی وضعیت سرور پی اس 4 میزنید مینویسه او بعضی ریجن ها مشکل داره. بقیه کنسول های خوب کار میکنن حتی پی اس 3
کلی کاربر از هند و برزیل و جاهای مختلف اومدن اعتراض کردن اکتیویژن *** هم اومد راه حل مزخرف خودشو اراعه داد، بجای اینکه کیفیت سرور هارو ببره بالا اومد کاری کرد که هرکسی تنها در صورتی داخل بازی بره که پینگش با سرور مورد نظر ترجیحا 3 خط باشه.
الان بچه های ایرانی همش با سرور ایرانی میفتن که 90 درصد اوقات هاست نمیکشه!!!! دوستان، تنظیمات دی نی اس خودتون رو حتما عوض کنین، هرچند دیگه ممکنه با سرور ایرانی خیلی کم بیفتید.
همونطور که قبلا گفتم من همچنان مشکلی ندارم و با خارجیا معمولن 3 خط هستم، فقط هم با سرورای عربستان و فرانسه میفتم، شاید بخاطر همون دی ان اس باشه.

چه dns استفاده میکنی?

خواهشا اگه لینک تاپیک هایی در این رابطه دارین بدین که ماهم بریم اعتراض کنیم
این وضع واقعا قابل تحمل نیس فقط میتونیم تیم دث مچ بزنیم اونم اگه شانس بیاریم ایرانیا باشن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or