Multi Platform Call of Duty: Black Ops III | PC

41109696565906184856.jpg

سازنده : Treyarch
ناشر : Activision
سبک : First-person shooter
پلتفرم : Xbox One ,PlayStation 4 ,Microsoft Windows
تاریخ انتشار : Nov 6, 2015

اطلاعات بازی :

فعلا بازی با یـ تریلر معرفی شده و باید برا اطلاعات بیشتر تا April 26th صبر کرد ....

تاپیک تصاویر بازی >>> اینجا
تاپیک مشکلات
Call of Duty: Black Ops III (نصب، کرک، مشکلات گرافیکی و ...) >>> بزودی
سایت ناشر بازی >>> اینجا
سایت سازنده ی بازی >>> اینجا
سایت بازی >>> اینجا

سیستم مورد نیاز :

: Call of Duty: Black Ops 3 – PC Minimum Requirements

Operating System: Windows 7 64-Bit / Windows 8 64-Bit / Windows 8.1 64-Bit-
Processor: Intel Core i3-530 @ 2.93 GHz / AMD Phenom™ II X4 810 @ 2.60 GHz-
Memory: 6 GB RAM-
Graphics: GeForce GTX 470 @ 1GB / Radeon HD 6970 @ 1GB-
DirectX: Version 11-
Network: Broadband Internet connection-
Sound Card: DirectX Compatible-

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
ولی جدا پلیر های COD خیلی از CS قوی ترن ، اونم فکر کنم به دلیل سرعت بالاشون باشه چون بازی گیم پلی خیلی سریع تری داره ، یا من عادت کرده بودم به CS !

سریع‌ترین چون بازی به کلی روندش سریع‌تره و هر کی بازیکن رو زودتر ببینه برده. ولی این که بگیم قوی‌تر هستن جوکی بیش نیست. :d حتی از نظر سرعت هم بخوایم بررسی کنیم باز هم CS بیشتره. دقت و سرعتی که CS نیاز داره رو تو COD نمی‌بینی. تو CS باید هم بهترین جا رو هدف بگیری، هم درست تیراندازی کنی و هم درست جاخالی بدی. ولی تو COD فقط سر تفنگ رو بگیر سمت هدف، تا آخر دستت رو شلیک باشه بازی رو می‌بری. بازی اصلا برابر نیست. یعنی صرفا اون کسی می‌بره که پشت حریف respawn بشه یا از پشت حمله کنه. ولی تو هیچ بازی دیگه‌ای این‌طور نیست و به بازیکن فرصت داده می‌شه تا درست واکنش نشون بده. تو همون BF هم با این که شبیه به COD هست ولی باز هم recoil بهتری داره و پشت سر هم کشته نمی‌شی. در کل COD اصلا بازی حرفه‌ای نیست در مقایسه با COD.

ولی باز هم من AW رو به این ترجیح می‌دم. مپ‌هایی که توش بازی کردم اصلا خوب نبودن. برای راه رفتن روی دیوار و پرش هم مناسب نبودن، برخلاف مپ‌های خوب TF.

سریع‌ترین چون بازی به کلی روندش سریع‌تره و هر کی بازیکن رو زودتر ببینه برده. ولی این که بگیم قوی‌تر هستن جوکی بیش نیست. :d حتی از نظر سرعت هم بخوایم بررسی کنیم باز هم CS بیشتره. دقت و سرعتی که CS نیاز داره رو تو COD نمی‌بینی. تو CS باید هم بهترین جا رو هدف بگیری، هم درست تیراندازی کنی و هم درست جاخالی بدی. ولی تو COD فقط سر تفنگ رو بگیر سمت هدف، تا آخر دستت رو شلیک باشه بازی رو می‌بری. بازی اصلا برابر نیست. یعنی صرفا اون کسی می‌بره که پشت حریف respawn بشه یا از پشت حمله کنه. ولی تو هیچ بازی دیگه‌ای این‌طور نیست و به بازیکن فرصت داده می‌شه تا درست واکنش نشون بده. تو همون BF هم با این که شبیه به COD هست ولی باز هم recoil بهتری داره و پشت سر هم کشته نمی‌شی. در کل COD اصلا بازی حرفه‌ای نیست در مقایسه با COD.

ولی باز هم من AW رو به این ترجیح می‌دم. مپ‌هایی که توش بازی کردم اصلا خوب نبودن. برای راه رفتن روی دیوار و پرش هم مناسب نبودن، برخلاف مپ‌های خوب TF.
حرفتون تا حدی برام قابل قبوله اما قسمتی که Bold کردم اصلا ، توی CS که الان بازی میکردم به شدت توی Deatchmatch بد جا Respawn میکنه ، پشت به پشت فقط Res میکنه که واقعا نسبت به COD خیلی بده ، COD توی Res بخش DM خیلی خوب عمل میکنه ، توی S&D هم که Res نیست اصلا و برابر ، همچنین توی COD تنوع حرکت داریم ، ولی توی Cs فقط نیم متر بپر ، بشین ، هدشات ، درسته در مقاطعی واقعا گیمر های فوق حرفه ای دیدم ، اما نظر شخصی ـم اینه که کانتر خیلی خسته کننده تر از COD هست . صرفا نظر شخصی ـمو گفتم مثل شما ....
امروزم مثل اینکه بتا مدت ـش تموم شد حیف شد. لول ـم تا 20 آپدیت شده بود!
yahoo_4.gif

آخرین ویرایش:
حرفتون تا حدی برام قابل قبوله اما قسمتی که Bold کردم اصلا ، توی CS که الان بازی میکردم به شدت توی Deatchmatch بد جا Respawn میکنه ، پشت به پشت فقط Res میکنه که واقعا نسبت به COD خیلی بده ، COD توی Res بخش DM خیلی خوب عمل میکنه ، توی S&D هم که Res نیست اصلا و برابر ، همچنین توی COD تنوع حرکت داریم ، ولی توی Cs فقط نیم متر بپر ، بشین ، هدشات ، درسته در مقاطعی واقعا گیمر های فوق حرفه ای دیدم ، اما نظر شخصی ـم اینه که کانتر خیلی خسته کننده تر از COD هست . صرفا نظر شخصی ـمو گفتم مثل شما ....
امروزم مثل اینکه بتا مدت ـش تموم شد حیف شد. لول ـم تا 20 آپدیت شده بود!:d

آخه اون مد اصلا تو CS جایی نداره و اکثرا اون رو بازی نمی‌کنن (تازه با CSGO اضافه شده)، اصل CS اینه که تو دوباره respawn نشی و با برنامه بازی کنی. یعنی اگه کانتر بازی کردی باید بدونی که قسمت اصلی‌اش همون خنثی کردن بمب هست. درسته تنوع حرکت کم هست ولی اون spray patternای که اسلحه‌های بازی داره خودش ماه‌ها یا سال‌ها طول می‌کشه که روشون تسلط پیدا کنی. اتفاقا به نظر من کانتر تنها شوتر اول شخصی هست که به معنای واقعی راه پیشرفت وجود داره نه مثل COD که فقط لول آپ می‌شی تا اسلحه‌های بهتر رو آنلاک کنی. یاد گرفتن CS خیلی سخت‌تر از COD هست، تو مسابقات هم اگه ببینی همه CS بازی می‌کنن (بیشتر) تا COD. از نظر خسته کننده بودن هم که خب نظر شخصی هست. من نزدیک ۵۰۰ ساعت کانتر بازی کردم خسته نشدم (تازه یک سال هم برای این که بهش وابسته نشم بازی نکردم)، ولی CODهای جدید رو ۲۰ ساعت بیشتر نمی‌تونم بازی کنم. همین BO III هم چند دست زدم و دیگه اصلا بازی نکردم، الان هم که می‌گی تموم شد. :d کلا COD رو کنسول بهتره، رو PC به سختی می‌شه سرور پیدا کرد. نمی‌دونم چرا این‌طوریه. نزدیک‌ترین سرور/شخص رو انتخاب می‌کنه ولی باز هم نباید اینقدر خلوت باشه چون بازیکن COD خیلی زیاد داریم. رو کنسول ولی چنین مشکلی وجود نداره (با وجود این که از یه سیستم استفاده می‌شه). همیشه همین مشکل رو داشتم، به جز MW البته. سرور پیدا کردن برای اون راحت‌تر هست. :d بعد از ۵ سال یه COD (اون هم به خاطر نقدهای مثبت AW) برای PC خریدم؛ فکر نکنم دیگه COD بخرم ولی اگه بگیرم هم رو کنسول می‌گیرم چون من که با پینگ پایین به زور بازیکن پیدا می‌کنم وای به حال شماها که بخواید با اون نت وصل بشید به سرور. حالا هم که قول دادن سرورهای اختصاصی بذارن. درست مثل AW. نمی‌دونم ما رو چی فرض کردن. :d

آخرین ویرایش:
دوستانی که میان اینجا از COD بد میگن اولا مجبور نیستن بازی کنن که بعد بیا اینجا بگن هزارتا چیزه بازی مشکل داره
لطفا بشینید یه 3-4 تا از نسخه های بازی رو آنلاین بازی کنید بعد بیاین نظر بدین

آخرین ویرایش:
دوستانی که میان اینجا از COD بد میگن اولا مجبور نیستن بازی کنن که بعد بیا اینجا بگن هزارتا چیزه بازی مشکل داره
لطفا بشینید یه 3-4 تا از نسخه های بازی رو آنلاین بازی کنید بعد بیاین نظر بدین
حرفت واقعا مسخرس! طرف وقت گذاشته بازی کرده اومده تو تاپیک بازی نظرشو میگه
فک نکنم به کسی ربطی داشته باشه که از بازی خوشش امده یا نه
3-4 تا نسخه قبلی چه ربطی به این تاپیک داره آخه! منطقی صحبت کن

دوست عزیز منظورم این نیست که چرا داره میگه از بازی بدش میاد
چون نظر شخصی خودش
به نظر دیگران هم احترام میزارم
من دارم میکم نباید cod رو با bf4 یا cs go مقایسه کرد
چون هرکدوم یه سبک خاصی دارن برای خودشون
به شخصه من اصلا از AW خوشم نیومد
اما bo3 بعد از bo2 توی بخش multiplayer خیلی بهتر از AW و Ghosts بود

آخرین ویرایش:
دوست عزیز منظورم این نیست که چرا داره میگه از بازی بدش میاد
چون نظر شخصی خودش
به نظر دیگران هم احترام میزارم
من دارم میکم نباید cod رو با bf4 یا cs go مقایسه کرد
چون هرکدوم یه سبک خاصی دارن برای خودشون
به شخصه من اصلا از AW خوشم نیومد
اما bo3 بعد از bo2 توی بخش multiplayer خیلی بهتر از AW و Ghosts بود
چرا با هم مقایسه نشن؟ اگه با این بازی ها مقایسه نشه با اساسین یا بت من مقایسه بشه؟!
ولی قبول دارم بدون دلیل منطقی بگی فلان بازی از فلانی بهتره درست نیست

COD سبکش ارکید هست و بیشتر شبیه destiny و halo هستش
اما bf4 بیشتر شبیه ساز هستش و یکم شبیه arma هستش
بهترین کار برای مقایسه ی COD با FPS های ارکید هستش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or