Multi Platform Call of Duty: Black Ops III | PC

41109696565906184856.jpg

سازنده : Treyarch
ناشر : Activision
سبک : First-person shooter
پلتفرم : Xbox One ,PlayStation 4 ,Microsoft Windows
تاریخ انتشار : Nov 6, 2015

اطلاعات بازی :

فعلا بازی با یـ تریلر معرفی شده و باید برا اطلاعات بیشتر تا April 26th صبر کرد ....

تاپیک تصاویر بازی >>> اینجا
تاپیک مشکلات
Call of Duty: Black Ops III (نصب، کرک، مشکلات گرافیکی و ...) >>> بزودی
سایت ناشر بازی >>> اینجا
سایت سازنده ی بازی >>> اینجا
سایت بازی >>> اینجا

سیستم مورد نیاز :

: Call of Duty: Black Ops 3 – PC Minimum Requirements

Operating System: Windows 7 64-Bit / Windows 8 64-Bit / Windows 8.1 64-Bit-
Processor: Intel Core i3-530 @ 2.93 GHz / AMD Phenom™ II X4 810 @ 2.60 GHz-
Memory: 6 GB RAM-
Graphics: GeForce GTX 470 @ 1GB / Radeon HD 6970 @ 1GB-
DirectX: Version 11-
Network: Broadband Internet connection-
Sound Card: DirectX Compatible-

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
با این گندی که EA سر BF4 و BFH بالا اورده تصمیم گرفتم مثل چند سال پیش دوباره به کالاف برگردم که متاسفانه با دیدن این افتضاح منصرف شدم! کالافی که خودش یک زمانی نواور سبک FPS بود الان شده مقلد از عناوینی مثل تایتان فال.
به گمونم این یکی دو سال رو هم باید با BF3 سر کنم تا ببینیم بالاخره کی EA و Activision سر عقل میان و یک BF/COD درست و حسابی مثل قدیما میسازند

ندای وظیفه همه شماره هاش عالیه

اگر هم تقلیدی کرده در جهت بهبود همون راه بوده

بعد از دیدن تریلر 13 دقیقه‌ای بازی تا نیم‌ساعت داشتم قهقهه می‌زدم. :))
یعنی این رو بدون هیچ شوخی و تمسخری دارم می‌گم: من وقتی تریلر بازی رو دیدم تا نیم‌ساعت داشتم بهش می‌خندیدم و هنوز که هنوزه وقتی بهش فکر می‌کنم روده‌بُر می‌شم از خنده و تا مرز غش‌کردن می‌رم. =))
قهرمان بازی تمامِ مدّت در حالِ پرواز کردنه (:-s) و بعد از این‌که فرود اومد، به‌صورت پشتاپشت (با کمر =))) روی زمین سُر می‌خوره، گهگاهی برای تنوع مثل Prince of Persia روی دیوار راه می‌ره و اگه چند تا دشمن رو نزدیک‌به‌هم ببینه، مثل Superman می‌پره تو هوا و با مُشت می‌زنه رو زمین و همه‌شون رو با هم یکی می‌کنه. :))
اواسط تریلر هم می‌بینیم که قهرمان بازی از این‌همه مبارز‌ه‌ی بیهوده خسته می‌شه و تصمیم می‌گیره که کار رو یه‌سره کنه که نه وقت ما گرفته بشه و نه وقت خودش، این‌جاست که با دست‌گذاشتن روی یک وسیله‌ی شبیه به Tablet و خوندن یک Spell، ناگهان زمین و زمان با خاک یکسان می‌شه...
حرف دیگه‌ای واسه‌ی گفتن ندارم... :-&
یعنی یه‌نفر بیاد فقط یه کامنت مثبت راجع‌به این زباله بده، با زانو میام تو لوزالمعده‌ش. :-$

امروز چند دست بازی کردم. بازی ترکیبی هست از TF، BO II و AW. البته بیشتر از همه‌ی اینا شبیه همون TF هست که خب نکته‌ی بدی نیست ولی TF کجا و این کجا. دقیقا بعضی ویژگی‌هایی که اضافه شده کپی TF هست. ولی خب دیر یا زود باید این تغییر اتفاق می‌افتاد، حتی اگه وست و زمپلا هم بودن. وضعیت سرورها که مثل همیشه افتضاح، مپ‌های معمولی و همون گیم‌پلی همیشگی. اما مهم‌ترین تغییری که به چشم میومد اضافه شدن لگد اسلحه بود؛ وقتی امتحان کردم باورم نمی‌شد. البته باز هم به اون شدتی نیست که بازیکن‌های خردسال رو از خودش برونه، ولی باز هم بهتر از هیچی هست. در کل راضی نبودم، مثل ۷-۸ تا بازی قبلی.

بعد از دیدن تریلر 13 دقیقه‌ای بازی تا نیم‌ساعت داشتم قهقهه می‌زدم. :))
یعنی این رو بدون هیچ شوخی و تمسخری دارم می‌گم: من وقتی تریلر بازی رو دیدم تا نیم‌ساعت داشتم بهش می‌خندیدم و هنوز که هنوزه وقتی بهش فکر می‌کنم روده‌بُر می‌شم از خنده و تا مرز غش‌کردن می‌رم. =))
قهرمان بازی تمامِ مدّت در حالِ پرواز کردنه (:-s) و بعد از این‌که فرود اومد، به‌صورت پشتاپشت (با کمر =))) روی زمین سُر می‌خوره، گهگاهی برای تنوع مثل Prince of Persia روی دیوار راه می‌ره و اگه چند تا دشمن رو نزدیک‌به‌هم ببینه، مثل Superman می‌پره تو هوا و با مُشت می‌زنه رو زمین و همه‌شون رو با هم یکی می‌کنه. :))
اواسط تریلر هم می‌بینیم که قهرمان بازی از این‌همه مبارز‌ه‌ی بیهوده خسته می‌شه و تصمیم می‌گیره که کار رو یه‌سره کنه که نه وقت ما گرفته بشه و نه وقت خودش، این‌جاست که با دست‌گذاشتن روی یک وسیله‌ی شبیه به Tablet و خوندن یک Spell، ناگهان زمین و زمان با خاک یکسان می‌شه...
حرف دیگه‌ای واسه‌ی گفتن ندارم... :-&
یعنی یه‌نفر بیاد فقط یه کامنت مثبت راجع‌به این زباله بده، با زانو میام تو لوزالمعده‌ش. :-$

بازیش حرف نداره . داستانیش عالیه

مجبور نیستی بازی نکن

Call of Duty Black OPS 3 Beta - PC Screenshots and Review

خوب امروز برای دومین بار به دلیل مشکلات استیم مجبور به دانلود نسخه بتا COD BO3 شدم ، و تونستم تست ـش کنم ، گیم پلی بازی خیلی پیشرفت داشته ، سوییت هم به نظر دیگه مثل AW نیست و به نظرم خیلی خوب شده ، قابلیت Slide رو زمین و ... هم کاربردی و زیرکانه ـست و خیلی سرعتی تر و جذاب تر کرده بازی ـرو ، کلا باازی برای مولتی ساخته شده اما امیدوارم بخش داستانی خوبی هم داشته باشه ، خیلی راضی ام که اورجینال گرفتمش واقعا ... گرافیک هم پیشرفت داشته و واقعا به نظر عالیه ، استفاده از 8گیگ رو پیشنهاد میشه اما چیزی که عجیبه مقدار vRam مصرفی بازی هست که بعد از مدتی بازی به نزدیک 5.8 گیگ میرسه که اگه تو بازی اصلی هم اینجوری باشه در رزولوشن FHD به مشکل برمیخورن دوستانی که زیر 6 گیگ vRam دارن ، و لگ خواهند داشت که امیدوارم حتما برطرف بشه.
چند اسکرین شات از منو ، تنظیمات گرافیکی ، گیم پلی ، وضعیت پینگ و اسکور بورد و حالت های بازی براتون قرار میدم تا مشاهده کنید ، در یک کلام بازی عالیه ، مخصوصا مولتی !

708710.jpg

;)

بازیش حرف نداره . داستانیش عالیه

مجبور نیستی بازی نکن

اونوقت چه طوری میشه در مورد داستان بازی ای که نیومده نظر داد ؟

- - -ویرایش - - -

دوستان نسخه بتا با حجم 14 گیگ توسط 3DM کرک شده . ایا میشه باهاش انلاین زد؟ کسی خبر داره؟

100% نمیشه . شاید با Bot بشه بازی کرد دقیقاََ نمی دونم

ولی جدا پلیر های COD خیلی از CS قوی ترن ، اونم فکر کنم به دلیل سرعت بالاشون باشه چون بازی گیم پلی خیلی سریع تری داره ، یا من عادت کرده بودم به CS !

از بین این نسخه های جدید فقط AW یکم خوب بود بقیه رسما آشغل بودن مخصوصا BOII به نظر میاد اینم دقیقا راه همونا رو رفته

البته نمیشه قبل از اومدن بازی نظر قطعی داد ولی با توجه به تریلر های بازی معلومه که با یه فاجعه دیگه طرفیم 8-|

یکی از Review های استیم :
Still No Dedicated Servers..
Thanks for the beta, I'm now for sure not gonna buy this garbage...
بازم Deticated سرور نذاشته . بازی هم به شدت بدون بهینه سازیه . چقدر آشعال و دروغگسوت این اکتیویژن
یادمه زمانه Open Beta Crysis 3 کلی سرور با پینگ خوب میشد انتخاب کرد . بعد این اکتی هرسال دروغ میگه و باز همون آش و همون کاسه است
حداقا تو بتا خودتو خوب نشون میدادی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or