Multi Platform Call of Duty: Black Ops III | PC

41109696565906184856.jpg

سازنده : Treyarch
ناشر : Activision
سبک : First-person shooter
پلتفرم : Xbox One ,PlayStation 4 ,Microsoft Windows
تاریخ انتشار : Nov 6, 2015

اطلاعات بازی :

فعلا بازی با یـ تریلر معرفی شده و باید برا اطلاعات بیشتر تا April 26th صبر کرد ....

تاپیک تصاویر بازی >>> اینجا
تاپیک مشکلات
Call of Duty: Black Ops III (نصب، کرک، مشکلات گرافیکی و ...) >>> بزودی
سایت ناشر بازی >>> اینجا
سایت سازنده ی بازی >>> اینجا
سایت بازی >>> اینجا

سیستم مورد نیاز :

: Call of Duty: Black Ops 3 – PC Minimum Requirements

Operating System: Windows 7 64-Bit / Windows 8 64-Bit / Windows 8.1 64-Bit-
Processor: Intel Core i3-530 @ 2.93 GHz / AMD Phenom™ II X4 810 @ 2.60 GHz-
Memory: 6 GB RAM-
Graphics: GeForce GTX 470 @ 1GB / Radeon HD 6970 @ 1GB-
DirectX: Version 11-
Network: Broadband Internet connection-
Sound Card: DirectX Compatible-

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
تریلر 13 دقیقه ای ازش بود که 4 نفر بودند هی سوییچ می کرد

جریان تریلر چیه پس ؟
>>>
فکر کنم coop بود از هر یک تصویر میدادن که همه متوجه روش های انتخابی بازیکن بشن.
تایید میشه.
=======
درضمن بتا برای PS4 در حال حاضر شروع شده ، برای PC و Xbox از 26 ـم شروع میشه (میلادی) یعنی دو روز دیگه.

با این گندی که EA سر BF4 و BFH بالا اورده تصمیم گرفتم مثل چند سال پیش دوباره به کالاف برگردم که متاسفانه با دیدن این افتضاح منصرف شدم! کالافی که خودش یک زمانی نواور سبک FPS بود الان شده مقلد از عناوینی مثل تایتان فال.
به گمونم این یکی دو سال رو هم باید با BF3 سر کنم تا ببینیم بالاخره کی EA و Activision سر عقل میان و یک BF/COD درست و حسابی مثل قدیما میسازند

فکر نکنم داستان بازی ربطی به شماره های قبلی اش داشته باشه.(حداقل تا الان که اینطوریه) هنرپیشه هایی که توی قبلیشون به جای شخصیت ها حرف میزدن کلا عوض شدن. ولی خب بازیگرای خوبی رو به عنوان گویندگی آوردن. بازیگر آمریکایی HellBoy ) Ron perlman) به عنوان شخصیت اصلیه بازی حرف میزنه.

با این گندی که EA سر BF4 و BFH بالا اورده تصمیم گرفتم مثل چند سال پیش دوباره به کالاف برگردم که متاسفانه با دیدن این افتضاح منصرف شدم! کالافی که خودش یک زمانی نواور سبک FPS بود الان شده مقلد از عناوینی مثل تایتان فال.
به گمونم این یکی دو سال رو هم باید با BF3 سر کنم تا ببینیم بالاخره کی EA و Activision سر عقل میان و یک BF/COD درست و حسابی مثل قدیما میسازند
منم اول فک میکردم یه چی مثل AW هستش
اما تو ps4 رفیقم بازی کردم دقیقا BO2 هستش که سریع تر شده همین فقط
در ضمن thrust jump هم اصلا شبیه EXO نیست اگه وسطه درگیری ها ازش استفاده کنید درجا میمیری
بنظر من بیشتر شبیه BO2 تا AW
انگار این نسخه dedicated server داره اینجوری باید وضعیت server های بازی خیلی بهترشه

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or