Call of Duty: Black Ops II | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

دست خوش اقا واقعا زحمت به خود ندادید که 1 صفحه پیش رو بخونی خیلی از بچه ها بازی رو تموم کردند تو هم میگی ریلیز نشده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:))=))

هژیر جان اینی که شما و بچه ها بازی کردید نسخه دزدی و لیک شده هست!
ایشون منظورشون اینه که بازی ریلیز جهانی شده و به طور رسمی پخش شده یا نه...

اون پایانش چقدر باحال بود
اون اهنگ راک رو میگم
اقا بخش زامبی چرا اینطوریه؟من شنیده بودم با اتوبوس میره یه شهر دیگه ولی خودم که بازی میکنم،فقط نهایتش 2 تا در رو باز میکنم و دیگه تا اخر باید همونجا باشم.دیگه در نداره تا باز کنم

اون اهنگ راک در همه بایان ها اجرا میشه دموی قبلش فرق داره...
اره اتوبوس بعد از یه مدتی دوباره میاد ...خیلی گسترده ست map ش

اقا زامبی شما با زامبی ما فرق داره؟من نه اتوبوسی دیدم که بخوام سوارش شم.نه می تونم از اون منطقه ای هم که هستم خارج شم.
30 دقیقه بخش زامبی رو تو همون مکان پیش بردم تنهایی.اعصاب معصابم ریخت بهم:|

دست خوش اقا واقعا زحمت به خود ندادید که 1 صفحه پیش رو بخونی خیلی از بچه ها بازی رو تموم کردند تو هم میگی ریلیز نشده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:))=))

دوست عزیز ریلیز اصلی با این لیکی که ما بازی کردیم از لحاظ زمانی که میاد فرق داره...این copy هست اون اورجینال

---------- نوشته در 10:14 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:12 PM ارسال شده بود ----------

اقا زامبی شما با زامبی ما فرق داره؟من نه اتوبوسی دیدم که بخوام سوارش شم.نه می تونم از اون منطقه ای هم که هستم خارج شم.
30 دقیقه بخش زامبی رو تو همون مکان پیش بردم تنهایی.اعصاب معصابم ریخت بهم:|

map اولی رو باید بری از همون اول هم اتوبوسه هست و داره هی بوق میزنه!:d درو باید بازی کنی بعد در اتوبوس رو باز کنی

کسی نبود رفت باشه زامبی رو؟؟ کسی واندر گان گرفته از جعبه؟؟مثل اینکه باید واندر گان رو بسازی و جعبه نمیده کسی نمیدونه؟؟؟ این پاور رو ان میکنم چرا درهایی که برقیه باز نمیشه :((

کسی نبود رفت باشه زامبی رو؟؟ کسی واندر گان گرفته از جعبه؟؟مثل اینکه باید واندر گان رو بسازی و جعبه نمیده کسی نمیدونه؟؟؟ این پاور رو ان میکنم چرا درهایی که برقیه باز نمیشه :((
برای باز کردن بقیه درها و استفاده از بقیه وسایل برقی باید توی همون ایستگاه اول یه وسیله بسازید که اسمش turbine هست و خیلی بکار میاد،موقتا برق تولید میکنه و درها رو باز میکنه.

اين زامبي ها مخصوص مود انلاينش هستش؟من امروز رفتم برنر مكس بكيرم مرده بهم داد!مگه نسخه ي برنر مكسش اومده؟

راستي يه سوال كلا اين بازي هاي كال در قسمت مولتي پلير و لايو چه قابليت هايي داره؟حال ميده كلا؟

عزیزم باید بری فیوز برق را درست کنی و سوییچ برق هم اخرین ایستگاه اتوبوس هست همون جایی که زیر زمین دیواراش سفید رنگ هست امید وارم به دردت خورده باشه

این مرحله ای که با اون لباس خفاش پرواز میکنه چه حالی میده..!
اولش به نظر جذاب میاد ولی بعدش هر وقت وسایل الکتریکی و... رو نمی‌بینی بیشتر حال می‌کنی:دی
مثلا من مراحل Woods رو خیلی بیشتر از پسر Mason دوست دارم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or