Call of Duty: Black Ops II | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

ای بابا. دو روز پیش اومدم تو تاپیک ببینم بازی چطوره و دیدم در مورد 97% و 100% داره صحبت میشه. الان اومدم ببینم شاید در مورد بازی صحبت شده باشه دیدم نه هنــــــــــوز در مورد این چیزاست. بس است دیگر این رفتار ناشایست.
LT2 , LT3 , Burner Max و ... ، مسآله اینست !

اي مسئول
والا ما فقط اينجا ميايم سر بزنيم ببينيم بازي چطور بوده ! حالا بحث 97% و برنر مكس و غيره به كنار !

اينقدر بازي رو اسپويل كردن اينجا كه الان فكر كنم نصفي از مراحلش رو از قبل رفته باشم :|:d
خواهشا" من باب اين اسپويل ها كاري كنيد

واسه زامبی افلاین باید برم کدوم قسمت؟
باید برید بخش Zombies،بعد هم برید قسمت local.
با اینکه میش تکنفره ه مبازی کرد ولی پیشنهاد میکنم 100% با دوستاتون و co-op بازی کنید.
+
دوستان کسی ترانزیت رو بازی نمیکنه اینجا؟!
به نظر من ارزشش از حالت داستانی بازی هم بیشتره!

آقا میدونم سوالم ناشیانه هست ولی لطفا کمکم کنید من تازه xbox گرفتم
من اگه یه پروفایل بسازم باهاش بازی رو آفلاین بازی کنم و اصلا از اون پروفایل به لایو وصل نشم و از پوفایل اصلیم به لایو هم وصل بشم
مشکلی برام پیش میاد یا نه ؟؟؟

من اگه یه پروفایل بسازم باهاش بازی رو آفلاین بازی کنم و اصلا از اون پروفایل به لایو وصل نشم و از پوفایل اصلیم به لایو هم وصل بشم

نه مشکلی نیست

---------- نوشته در 07:57 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:56 PM ارسال شده بود ----------

دوستان بازی مثه نسخه های قبل بازم کمه؟

نه اینبار یکم طولانی تره...مدرن 3 خیلی کم بود من 3 ساعت و نیم تمومش کردم اینو فکر کنم 6-7 ساعت

(بابا نطر شخصی هستا) نمیدون دیگه هیچ حسی تو بازی ندارم همش تکراره واسم هیج نواوری نداشت. گرافیکشم که هیچ. من cod 2 رو 6-7 سال پیش تو pc با radeon x800 ddr3 بازی میکردم خداییش گرافیکش از این بالا تر بود. دیگه مثل قدیماش نمیشه دیگه فقط باسه online بازی کردن میخرمش فقط انلاینشه که تو هر شماره ترکونده . نمیدونم چرا بازی های جدید دارن هی خراب تر میشن مثلا اخر نسل xbox ps3 هست باید بهترین باشه که نیست.

آقا با این روش من بدون نگرانی بازی کنم؟؟؟
من تازه دستگاهمو گرفتم بن نشم یه وقت؟
مشکلی پیش نمیاد که ؟؟؟

سلام به همه من بازی رو همین الان تموم کردم بازی پایان داشت و اگه میخواید 97 درصد رو بگیرید با خیال راحت بگیرید چون کل بازی رو اجرا میکنه (تو دو روز تمومش کردم از دیروز تا امروز !(خیلی خوش حالم :d))
اقا شما بازي رو رو هارد ريخته بودي يا از رو ديسك بازي رو اجرا كردي؟؟ بازي به نظرت چطور بود مي ارزه برنر مكس بگيريم؟؟؟

بابا اينقدر تعريف ميکنيد من رفتيم تو همون چپتر 1 تير از لاي نرده رد نمشد از بقل يارو رد منشدي اصلا نميبينت يه نارجک با فاصله بنده خدا رو 20 مترپرت کرد تير به پارچه مي خورد انگار به فولاد خورده الان دپرسم پس شما چي بازي ميکنيد ؟ خدا کنه اولش اين جوري باشه فقط خدايا خودت کمک کن

آقا با این روش من بدون نگرانی بازی کنم؟؟؟
من تازه دستگاهمو گرفتم بن نشم یه وقت؟
مشکلی پیش نمیاد که ؟؟؟

شما با همین روش برو مشکلی نیست فقط حواست باشه موقعی که می ری لایو بازی رو هاردت نصب نباشه

آخرین ویرایش:
دوستانی که جیتگ کردند و توی اجرای بازی مشکل دارن داش لانچ ورژن 3.4 اومد بریزین و نصبش کنین درست میشه مشکلش :d
من دانلود کردم,حالا از حالت زیپ در بیارم بریزم تو یه فولدر بعد بریزم تو فلش بد بزنم به دستگاه و نصبش کنم؟؟؟؟؟؟
این داشبورد جدیده؟؟؟مشکلی پیش نیاد اگه بریزم؟؟؟؟؟؟؟

دوستان یه سوال الان برنر مکس خرید کنم چند وقت دیگه که ریلیز بشه میتونم با همین دیسک بیام انلاین یا باید دوباره بخرم ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or