Call of Duty: Black Ops II | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

co-op داره.(هم بش Zombies و هم بخش مولتی پلیر.)
+

الان رفتم توی بازی و فهمیدم چجوری باید بری به بخش ترانزیت.
باید روی اولین نقشه(از بالا)کلیک کنید و 2 تا انتخاب میاره براتون که Tranzit , survivalsjk...
مرحله مثل mw3 مثلا mission یا wave ؟

دوستان من بعد اجرای بازی به راحتی تو منو ها میچرخم و فیلم های اولیه بازی هم دیدم ولی وقتی بازی شروع شد و اون بازو هه تو اتیش گیر کرده بود کلا یه جوری شد بازی.همه چیز سبز شده بود مثل اینکه کلا تکستور های گرافیکی لود نشده باشه.چی کار کنم؟

سلام به همه من بازی رو همین الان تموم کردم بازی پایان داشت و اگه میخواید 97 درصد رو بگیرید با خیال راحت بگیرید چون کل بازی رو اجرا میکنه (تو دو روز تمومش کردم از دیروز تا امروز !(خیلی خوش حالم :d))

بازی رو تموم کردم ... !!
خوب بود... مخصوصا آخرشاش

خدایشش اکتی واسه این بازی از جوون مایه میزاره
الانم بیخیل از بن دارم انلاین میزنم

اینو بهتون بگم که انلاینش خارق العادس ... مهشر به معنای تمام

Send from HtC One X using tapatalk 2

كسي مياد يه توضيحي بده زامبيش چجوريه؟چندتو مپ داره؟
اينه ميگن رو يه سيستم 4نفره ميشه آفلاين بازي كرد حقيقت داره؟

دوستان لطفا بگید 97 درصدی جواب میده لطفا تروخدا
دوست عزیز جواب میده ولی هر چند وقت میاد بیرون!!!!اگه هم بخوای 97٪ رو در هارد نصب کنی تا 48٪ بیشتر پر نمیکنه و بعد ضد حال میده.

---------- نوشته در 03:10 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:09 PM ارسال شده بود ----------

بازی رو تموم کردم ... !!
خوب بود... مخصوصا آخرشاش

خدایشش اکتی واسه این بازی از جوون مایه میزاره
الانم بیخیل از بن دارم انلاین میزنم

اینو بهتون بگم که انلاینش خارق العادس ... مهشر به معنای تمام

Send from HtC One X using tapatalk 2
یه سوال من اونجاشم که با دیوید میری پاکستان شب هست و سیل میاد.خیلی مونده تموم کنم؟؟؟؟

من لایو رفته بودم دیدم 2 تا از بچه ها دارن بازی میکنن. هر کی بازی کرده بگه آنلاینش چطوره.
سرورای بازی غیر فعاله چون بازی هنوز ریلیز رسمی نشده و کسی نمیتونه این بازی رو به صورت انلاین بازی کنه ! (Mp) اگرم منظورتون از انلاین همون MultyPlayer ــه که مثه همیشه عالی !!

دوستان بخش زامبی افلاین میشه زد؟

اره میشه...فوق العاده شده بخش زامبیش...خوراکه لایوه!

---------- نوشته در 03:59 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:58 PM ارسال شده بود ----------

دوست عزیز جواب میده ولی هر چند وقت میاد بیرون!!!!اگه هم بخوای 97٪ رو در هارد نصب کنی تا 48٪ بیشتر پر نمیکنه و بعد ضد حال میده.

---------- نوشته در 03:10 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:09 PM ارسال شده بود ----------

یه سوال من اونجاشم که با دیوید میری پاکستان شب هست و سیل میاد.خیلی مونده تموم کنم؟؟؟؟

نه فکر کنم دو سه مرحله مونده

---------- نوشته در 04:01 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:59 PM ارسال شده بود ----------

كسي مياد يه توضيحي بده زامبيش چجوريه؟چندتو مپ داره؟
اينه ميگن رو يه سيستم 4نفره ميشه آفلاين بازي كرد حقيقت داره؟

زامبیش خیلی گسترده تر و عالی تر شده واقعا حرف نداره من 5 دقیقه بیشتر بازی نکردم زامبی شو...اره تا 4 نفر هم افلاین میشه...MAP هم من یکیشو بازی کردم فکر کنم همون یکدونه بود یادم نیست

امروز بازی رو تموم کردم، فقط یک سئوال داره.

بازی اندینگ های مختلف داره، بعدش یک سئوال این اجرای آهنگ راک چی بود، آخر بازی؟ :D

امروز بازی رو تموم کردم، فقط یک سئوال داره.

بازی اندینگ های مختلف داره، بعدش یک سئوال این اجرای آهنگ راک چی بود، آخر بازی؟ :D

بازی دوتا اندینگ داره...همینجوری برای فان گذاشته بودن اون کنسرت رو! خیلی جالب بوده همه شخصیت ها توش بودن دمشون گرم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or