Call of Duty: Black Ops II | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

امروز بازی را گرفتم و دو مرحله هم بازی کردم ،
ولی اصلا بهم نچسبید ، بازی خیلی شلوغ پلوغ و درهم بود و داستان پردازی هم خیلی آشفته بود ، مدام از یک شاخه به شاخه دیگه میپرید .
دو مرحله ابتدایی هم خیلی جالب نبود ، برای من که یه کم تکراری بود . امیدوارم مراحل بعدی بهتر بشه .
فقط نکته جالب این بود که مرحله اول خیلی شبیه به آخره فیلم Tears of the Sun بود ، حتی موسیقی متنش هم شبیه همون فیلمه هست .

بچه ها من همین الان بازیو تموم کردم باید بگم که با یه شاهکار روبرو هستین...واقعا خارق العاده و چشمگیر بود....از اون بازی هاییه که بقال سرکوچه هم واجبه که تمومش کنه! ولی واقعا عالی بود و من هیچ نقصی ندیدم...راستی هی همه میگفتن همه مراحلش توی ایندست و میگفتن مثل هیلو شده و این حرفا...نه اصلا اینطور نیست اتفاقا بیشتر مراحل بازی برمیگرده به دهه 80 و مثل بلک ابس 1 میشه...خلاصه همه چیش عالی بود....از بابت بن شدن و این حرفا هم نگران نباشید میتونین افلاین بازیش کنین و تا موقع ریلیز شدن به لایو وصل نشین....بخش زامبیش هم چند دقیقه ای بازی کردم فوق العاده بود و خیلی کامل تر از بلک ابس 1 شده بود....
راستی بچه ها من بلافاصله وقتی اونموقع بلک ابس 1 اومد بعد از بایانش من گفتم وودز نمرده و زندست و توی بلک ابس 2 باید بری نجاتش بدی ولی انموقع هیچکی باورش نمیشد!

دوستان بازی رو گرفتم بازی رو وقتی نصب میکنم تا 48٪ نصب میشه بعدش ضد حال میده.امروز رفتم عوضش کردم دوباره همین موضوع تکرار شد چرا؟؟؟وقتی هم که بازی میکنم یهویی وسط بازی موزیک قطع میشه یا بافت ها دیر لود میشن.برای من فقط این جوریه؟؟؟؟هر کسی میدونه بگه که دارم سرم رو میکوبم به دیوار.
برای من هم همینطوره رو ۴۸ درصد ارور میده :((

دوستان من پیر مردشو تموم کردم همونی که نمیتونست راه بره فقط یه سوال داشتم بعضی موقع ها از تو بازی میاد بیرون میگه دستگاهتون رو خاموش روشن کنین برین تو بازی این کارو که میکنم درست میشه کسی میدونه مال چی هست وقتی از بازی میاد بیرون دو تا ارور هم میده :(ممنونم:)

دوستان من این بازیو دانلود کردم و روی DVD9 MZ با مدیای RICOHNJPN D01-67 و با کمک یکی دوستانم درایوم رو برای این دیسک فلش کردم . بایزیو با ABGX پچ کردم و با سرعت 2.4 رایت و توسط خود ایمیج برن وریفای کامل کردم.
حالا
من بازیو گذاشتم توی کنسول وارد بازی شدم توی صفحه اول چند بار کنسول هنگ کرد و به سختی 1 بار موفق به انجام بازی شدم . ( گرافیک بازی شدیدا پایین بود و همه چیز سبز بود مثل دید با نایت ویژن )
بازی کردم و بازیو بعد از نیم ساعت درآوردم ولی دیگه نمی تونم بازی کنم تا این بازیو می زارم یا می زنه Unreadable disk مثل وقتی که دیسک کثیف باشه و یا بازیو با open tray , close اجرا می کنم ولی سریع کنسول هنگ می کنه .
باید چیکار کنم ؟ لطفا کمکم کنید
بازیو از گرفتم

دوستان من این بازیو دانلود کردم و روی DVD9 MZ با مدیای RICOHNJPN D01-67 و با کمک یکی دوستانم درایوم رو برای این دیسک فلش کردم . بایزیو با ABGX پچ کردم و با سرعت 2.4 رایت و توسط خود ایمیج برن وریفای کامل کردم.
حالا
من بازیو گذاشتم توی کنسول وارد بازی شدم توی صفحه اول چند بار کنسول هنگ کرد و به سختی 1 بار موفق به انجام بازی شدم . ( گرافیک بازی شدیدا پایین بود و همه چیز سبز بود مثل دید با نایت ویژن )
بازی کردم و بازیو بعد از نیم ساعت درآوردم ولی دیگه نمی تونم بازی کنم تا این بازیو می زارم یا می زنه Unreadable disk مثل وقتی که دیسک کثیف باشه و یا بازیو با open tray , close اجرا می کنم ولی سریع کنسول هنگ می کنه .
باید چیکار کنم ؟ لطفا کمکم کنید
بازیو از گرفتم

فکر کنم نسخه ای که دانلود کردی مشکل داشته :|

می شه لطفا یه لینک بدید که سالم باشه
لینک مستقیم لطفا

حتما:)فقط یه چند دقه طول میکشه :| خودمم بازی رو خریدم اما جایی رو میشناسم که داشته باشه ;)

---------- نوشته در 11:50 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:44 PM ارسال شده بود ----------

ببخشید میشه بگید بونر مکس یعنی چی ؟ (جدی میگم تا حالا اسمش به گوشم اصابت نکرده ! :))

---------- نوشته در 11:56 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:50 PM ارسال شده بود ----------

می شه لطفا یه لینک بدید که سالم باشه
لینک مستقیم لطفا

اینجا لینک 9 پارتیشو داره دانلود بازی Call Of Duty Black Ops II برای XBOX360
:)

امروز بازی را گرفتم و دو مرحله هم بازی کردم ،
ولی اصلا بهم نچسبید ، بازی خیلی شلوغ پلوغ و درهم بود و داستان پردازی هم خیلی آشفته بود ، مدام از یک شاخه به شاخه دیگه میپرید .
دو مرحله ابتدایی هم خیلی جالب نبود ، برای من که یه کم تکراری بود . امیدوارم مراحل بعدی بهتر بشه .
فقط نکته جالب این بود که مرحله اول خیلی شبیه به آخره فیلم Tears of the Sun بود ، حتی موسیقی متنش هم شبیه همون فیلمه هست .
اوایلش افتضاحه
بری جلوتر بهتر میشه

حتما:)فقط یه چند دقه طول میکشه :| خودمم بازی رو خریدم اما جایی رو میشناسم که داشته باشه ;)

---------- نوشته در 11:50 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:44 PM ارسال شده بود ----------

ببخشید میشه بگید بونر مکس یعنی چی ؟ (جدی میگم تا حالا اسمش به گوشم اصابت نکرده ! :))

---------- نوشته در 11:56 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:50 PM ارسال شده بود ----------

اینجا لینک 9 پارتیشو داره دانلود بازی Call Of Duty Black Ops II برای XBOX360
:)
داداش خودم از همینجا دانلودش کردم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or