در این موردش لطفا مسخره بازی درنیارید...جالبه! سازنده های بازی فکر میکنن 10 سال دیگه هم ما میتونیم بتمن باشیم هم اسپایدر من ... کافیه به فقط به us army بپیوندیم
تازه نامرئی هم میتونیم بشیم که فکر کنم هیچ کدوم ار سوپر هیرو های مارول این قابلیت رو نداشتن
![]()
شما از کجا میدونی؟شاید همین الانش هم به این تکنولوژی ها دست پیدا کرده باشن.کسی چه میدونه.جالبه! سازنده های بازی فکر میکنن 10 سال دیگه هم ما میتونیم بتمن باشیم هم اسپایدر من ... کافیه به فقط به us army بپیوندیم
تازه نامرئی هم میتونیم بشیم که فکر کنم هیچ کدوم ار سوپر هیرو های مارول این قابلیت رو نداشتن
![]()
همين خودت هم جوگيرى كه فن مطلق cod هستي اگر يكم فكر ميكردي ميفهميدي كه سري cod داره پس رفت ميكنه ( يادت بياد مرحله اول cod 4 كه تو كشتي بود چه صحنه سينمايي بود ادرناليد ميبرد بالا و... اون يعني پيش رفت بود يا اون مرحله از cod united officive كه بدون فشنگ از قايق پياده ميشي يا cod 2 مرحله كه بمب بارون ميشه وقتي تو ساحلي ان ها cod بودن نه اين cod هاي تكراري و كليشه اي)
جواب اين حرفت دارم تا يكم آگاه تر بشي ولي نميگم به دو دليلجوی درکار نیست...هر بازی ای بهتر باشه بیشتر به سمتش جذب میشن...ببین بخاطر اینکه دیگه این صحنه هایی که میگی(مثل سکانس کشتی توی 4) دیگه انقدر توی شماره های مدرن دیدیم دیگه برامون تکراری شده وگرنه همون جذابیت رو داره حتی خیلی بیشتر...بعدش اصلا بس رفتی نداره بلکه هر سال توی خیلی المان ها بیشرفت میکنه...مثلا یه سوال و مثال برات میزنم...بلک ابس 1 بهتره یا cod4 ? اصلا قابل مقایسه نیستن معلومه که بلک ابس...بس بس رفت نداشته...این اولین باره که از یکی میشنوم سری cod بس رفت داشته!
نیم ساعت کمه.هر چی میری جلوتر بهتر میشه.بیا پایین:یه نیم ساعتی بازی کردم تا اینجا که کاملا ناامید کننده بود گرافیک که نابود بود و برای اولین بار واسه من که خیلی به گرافیک اهمیت نمیدم تو ذوقم زد گرافیکش گیم پلی هم یجورایی مصنوعی شده نمیدونم شاید چون زیادی تکراری شده در کل فک کنم متا به زور به60-70 برسه
میشه باهاش زامبی زد بدون لایو ؟ من جیتگ دارم ...