Call of Duty: Black Ops II | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

ولی جدی من معنی بونر مکس رو نمیدونم لطفا راهنماییم کنید
ممنونم :)

فکر کردم شوخی میکنی... بازی هایی هستن که بصورت کامل رایت شدن و 97 درصد نیستن...برای بازی های ال تی 3 برای اینکه بخوای روی هارد نصب کنی و توی لایو امن باشه باید بورنر مکس برخی که قیمتش دو برابره
راستی بچه ها بخش زامبی حرف نداشت...ریلیز بشه بریم لایو رو بترکونیم با زامبی!
بلک ابس 1 که زامبیشو بالای 500 ساعت رفتیم!

آخرین ویرایش:
فکر کردم شوخی میکنی... بازی هایی هستن که بصورت کامل رایت شدن و 97 درصد نیستن...برای بازی های ال تی 3 برای اینکه بخوای روی هارد نصب کنی و توی لایو امن باشه باید بورنر مکس برخی که قیمتش دو برابره
راستی بچه ها بخش زامبی حرف نداشت...ریلیز بشه بریم لایو رو بترکونیم با زامبی!
بلک ابس 1 که زامبیشو بالای 500 ساعت رفتیم!
ممنونم فقط بازی 7 تومانی کامل هستش یا 97 درصد چون رزیدنت اویل شش هم همینجوری بود ببخشی یه سوال دیگه هم داشتم اگه که ریلز بشه و ما بریم تو لایو بند نمیشیم ؟

ممنونم فقط بازی 7 تومانی کامل هستش یا 97 درصد چون رزیدنت اویل شش هم همینجوری بود ببخشی یه سوال دیگه هم داشتم اگه که ریلز بشه و ما بریم تو لایو بند نمیشیم ؟

اگه 7 تومانه احتمال زیاد عادی بوده...بعضی از بازی ها واجب ان که بورنر باشن وگرنه از بازی میان بیرون بعضی ها هم نه...ولی اگه بورنر نباشن روی هارد نصب نمیشن....نه بن نمیشید

حالا کی ریلز میشه ؟:-/

---------- نوشته در 12:46 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:25 AM ارسال شده بود ----------

بدیش این بود که مثل بلک اپس یک زامبی استرلتژیکی نمیشد :(

ای بابا. دو روز پیش اومدم تو تاپیک ببینم بازی چطوره و دیدم در مورد 97% و 100% داره صحبت میشه. الان اومدم ببینم شاید در مورد بازی صحبت شده باشه دیدم نه هنــــــــــوز در مورد این چیزاست. بس است دیگر این رفتار ناشایست.
LT2 , LT3 , Burner Max و ... ، مسآله اینست !

این بازی co-op نداره؟
co-op داره.(هم بش Zombies و هم بخش مولتی پلیر.)
+
دوستان این TanZit mode رو باید unlock کرد؟
الان رفتم توی بازی و فهمیدم چجوری باید بری به بخش ترانزیت.
باید روی اولین نقشه(از بالا)کلیک کنید و 2 تا انتخاب میاره براتون که Tranzit , survivalsjk...

اگه لایو نرفتید که چرا نگران اچیومنتید؟ شما وقتی از برق درش میارید تاریخ ریست میشه بعد از رلیز هم میرید لایو.با اين وضع ماکرو از کجا می خواد بفهمه شما کی بازی کردید؟؟
اگه لایو بازی کرده باشید تو اچیومنت ها که میرید بالای اون بازی که باش لایو بودید تاریخ بازی کردنتون رو میزنید اگه هم می خواهید برید لایو یه بازی دیگه بکنید بحثش فرق داره :دی(قبل رلیز)

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or