Call of Duty: Black Ops II | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

نظرمو گفتم يعنى فقط نظر شما درسته كه ميگي شاهكاره
اگه ركورد هم بزنه چون ملت اونور آب هم جوگير تر ما هستن
يه نفر بود ٢٤ مليون راي آورد و ركورد نفر قبليشو زد چيزي كه آباد نكرد كه هيچ هرچه نفر قبلي ساخته بود همه خراب كرد
مگه مجبورت کردن بیای نظرتو تو تاپیکی که فن های بازی هستند بگی؟:|

خوب بازی رو تموم شد(نترسید از داستان چیزی نمیگم:d)بازی خیلی خوبی بود بسی حال کردم به همه پیشنهاد میکنمش بعضی قسمت ها بازی بهتون حق انتخاب هم میده راستی بازی رو تموم کردین بعد credits یه فیلم نشون میده اسکیپ نکنین >:)

خوب بازی رو تموم شد(نترسید از داستان چیزی نمیگم:d)بازی خیلی خوبی بود بسی حال کردم به همه پیشنهاد میکنمش بعضی قسمت ها بازی بهتون حق انتخاب هم میده راستی بازی رو تموم کردین بعد credits یه فیلم نشون میده اسکیپ نکنین >:)

حق انتخاب داریمو آخرش skip نکنیم،اینا همش برای ما لو رفتنه
نباید اینارو میگفتی .الان من به چه امیدی این بازیو ادامه بدم
.
.
..
.
.
.
: دی :دی :دی

خيلى بيشتر از اين انتظار داشتم گرافيكش واقعا داغونه چيزي كه كال او هميشه سر آمد بوده همين گرافيك بود كه واقعا يك پس رفت اساسى بود
سري cod تبديل شده به يك بازي كليشه اي كه سالي يك بار مياد با يك داستان آبكي ( در ضمن بدونيد كال او هيچ وقت به داستان خوب مشهور نبوده اون چيزي متمايز شد گيم پلي و گرافيك بود)
دوست عزیز مطمعنی داری در مورد cod بحث میکنی.سری ندای وظیفه برای گرافیک بالاش مشهور ومحبوب نبوده اتفاقا این اشکالی هستش که خیلی ها از این سری بازیها میگیرن(البته دو سه شماره اول نسل کنسولها مسلما خوب بود).بعد تو رو خدا شماره قبلی بلک آپس داستان خوبی نداشت؟!به نظر من که داستان و روایت سرایی بلک آپس نسبت به بازیهای دیگه واقعا متفاوت و یونیک و جذاب بود

بد نبود

بازی رو تموم کردم بد نبود ولی دیگه زیاد اون حس هیجان رو که تو MW2 VA MW1 داشتم تو اینجا نداشتم بنطر یجور تکرار مکررات بود برام ولی درکل جالب بود

سلام من گیم نت دارم میخوام به صورت System link بازی کنیم سیستم ها هنگ میکنن و تو قسمت Option که میرم مینویسه Nat :Strict

اگه کسی میدونه کمکم کنه ممنون میشم.

رایت 97% تو کنسولهای قدیمی (PHAT) به راحتی اجرا میشه ولی تو کنسولهای SLIM ارور CLEAN DISC می ده
این قضیه خودم روی 5 دستگاه چک کردم با 5 نوع رایت مختلف
برنر مکس هم بدون مشکل تو هر 2 کنسول اجرا میشه

سلام

ربطی نداره ن خودم کنسولم فت هست تو منو زیاد نگه میداری ارور مدیه ...

بعدشم شما ممکنه او بازی مشکلی نداشته باشی ولی تو مراحل بازی ممکنه به باگ بر بخوری به خاطر اینکه بازیتون 97% هست !:d

کلا از سینگل کال اف خوشم میاد داستان و گیم پلی خیلی خوبی داره نمیخوام از بازی بد بگم و لی مولتی باز بتلفیلد هستم این که کال اف در بخش مولتی غیر از زامبی و co up زوم روی سرعت داره تا کارایی هایی مثل بتل 3 کمی تو ذوقم میزنه اخه هم گرافیک پایینه نصبت به بتل هم همه مثل فشفشه دنبال هم باید باشن این که نشد بعد این همه سری دادن بیرون. مدرن 3 رو هم از وقتی بتل3 بازی کردم گذاشتم کنار اگر این نسخه هم مثل قبلی ها باشه فقط سینگل بازیش میکنم و قید مولتیش رو میزنم چون در حد و اندازه بتل 3 نمی باشد

نظرمو گفتم يعنى فقط نظر شما درسته كه ميگي شاهكاره
اگه ركورد هم بزنه چون ملت اونور آب هم جوگير تر ما هستن
يه نفر بود ٢٤ مليون راي آورد و ركورد نفر قبليشو زد چيزي كه آباد نكرد كه هيچ هرچه نفر قبلي ساخته بود همه خراب كرد

یه سوال ازت دارم....یه بازی اسم شوتر اول شخص اسم ببر که بهتر و جذاب تر و خارق العاده تر از cod داشته باشه و امکاناتشو داشته باشه و از cod تقلید نکرده باشه؟
کدوم بازیه که هر سال میاد و انتظارات بالای همه گیمرها رو برطرف میکنه و چیزای جدید توی صنعت گیم میاره و کلا صنعت گیم رو یه قدم جلو میبره؟
به جوگیری نیست...وقتی مردم بفهمن یه بازی بد شده دیگه نمیخرنش...حداقل نسخه بعدی شو

یه سوال ازت دارم....یه بازی اسم شوتر اول شخص اسم ببر که بهتر و جذاب تر و خارق العاده تر از cod داشته باشه و امکاناتشو داشته باشه و از cod تقلید نکرده باشه؟
کدوم بازیه که هر سال میاد و انتظارات بالای همه گیمرها رو برطرف میکنه و چیزای جدید توی صنعت گیم میاره و کلا صنعت گیم رو یه قدم جلو میبره؟
به جوگیری نیست...وقتی مردم بفهمن یه بازی بد شده دیگه نمیخرنش...حداقل نسخه بعدی شو
همين خودت هم جوگيرى كه فن مطلق cod هستي اگر يكم فكر ميكردي ميفهميدي كه سري cod داره پس رفت ميكنه ( يادت بياد مرحله اول cod 4 كه تو كشتي بود چه صحنه سينمايي بود ادرناليد ميبرد بالا و... اون يعني پيش رفت بود يا اون مرحله از cod united officive كه بدون فشنگ از قايق پياده ميشي يا cod 2 مرحله كه بمب بارون ميشه وقتي تو ساحلي ان ها cod بودن نه اين cod هاي تكراري و كليشه اي)

خب منم گرفتم:دی
بازی گرافیک چندان بالایی نداره و یه نمه گرافیکش نسبت به MW 3 بهبود پیدا کرده و باگ های عجیب و غریب هم کم نداره! چیزی که در مورد گرافیکش خوشم اومد قطع عضو بود که خیلی حال می‌داد:دی
گیم پلی بازی نرم و روون اجرا می‌شه و سلاح ها هم تنوع بسیار زیادی دارن و انواع و اقسام لباس و اسلحه رو هم قبل از بازی می‌تونید انتخاب کنید!
تا اینجا که من رفتم داستان بازی چندان چیز خوبی نبوده!
صداگذاری هم نسبتا خوب بوده و مشکل خاصی نداشته تا اینجا.
در کل بازی خوبی ـه ولی زیر سایه Halo 4 پرپر می‌شه:دی

خيلى بيشتر از اين انتظار داشتم گرافيكش واقعا داغونه چيزي كه كال او هميشه سر آمد بوده همين گرافيك بود كه واقعا يك پس رفت اساسى بود يك سري باگ تو مراحل اول مشاهده شد گيم پلى روان سابق نداره مرحله اول چقدر مسخره بود كلي ادم ميريزن رو سرت انگار قراره با شمشير بجنگي!!!! مرحله بعدي ديگه انقدر مسخره بود كه دستگاه رو خاموش كردم ( فاقد هر گونه هيجان و نوآوري)
سري cod تبديل شده به يك بازي كليشه اي كه سالي يك بار مياد با يك داستان آبكي ( در ضمن بدونيد كال او هيچ وقت به داستان خوب مشهور نبوده اون چيزي متمايز شد گيم پلي و گرافيك بود)
به هر حال هر عنوانى يه زماني افول ميكنه از mw3 اغاز افول سري cod بودهمين moh wf كه الان تو سرش ميزنند moh واسه ps1 يك عنوان درجه يك و شاهكار بود الان هم نيازه يك بازي شوتر اول شخص خوب و داراي نوآوري بياد كه cod مثل moh منقرض بشه
داش شما همون ps1 تو moh بازی کن الکیم بازی نکوب.در ضمن تمام محبوبیت بازی COD به داستانش و گیم پلیـش هست
بقیه مورد ها هم دوستان نوشتن
دوست نداری بازی نکن،اسلحه رو شقیقت نذاشتیم که...

کاش Face Palm آزاد بود:|
داداش من وقتی شما بازی رو قبل از ریلیز رسمی بازی کنی می‌ره تو قسمت Profile و Save می‌شه تا در صورت آزاد شدن Achievement ها، اچیو هات تو اون قسمت برن!
حالا شما اگر بری Live همین Achiev هایی که گرفتی ثبت می‌شه و Micro هم می‌بینه و بن می‌کنه!
من نه تو MS کار می‌کنم نه رییس شرکتشم! طبق تجربه ای که من و هزاران نفری دیگه داریم اومدم اطلاع رسانی کردم!
عجب !! جدی این انفاقاتی که گفتی میوفته !؟! من که نمیدونستم !!!! راستی منظورتون از تجربه همین قضیه Halo 4 ـــه دیگه !؟ :|
البته ممکنه با باز کردن Achievement خطری در کار باشه ولی در حالت عادی بعید میدونم !
راستی من و خیلیا ی دیگه داریم از دیروز بازی میکنیم فعلا که هیچکی تلفات نداده! :d حتی اوناییم که Achievement هارو باز کردن !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or