Call of Duty: Black Ops II | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

دوستان یه سوال در مورد مولتی پلیر :
میشه همزمان که split-screen بازی میکنیم،bot هم به بازی اضافه کنیم؟
+
بخش زامبی رو تا چند نفره میشه split-screen بازی کرد؟

دوستان عزیز من بازی ریختم دمو اولیه هم رد شد ولی زمانی که میخوام وارد بازی بشم تصویر سیاه میمونه مشکل از چیه؟
یکی از دوستام گفت که برایه اجرا بازی باید یه کاری انجا بدی ولی دقیق نمی دونست از شما ها کسی اطلاع داره؟؟؟؟؟

دوستان عزیز من بازی ریختم دمو اولیه هم رد شد ولی زمانی که میخوام وارد بازی بشم تصویر سیاه میمونه مشکل از چیه؟
یکی از دوستام گفت که برایه اجرا بازی باید یه کاری انجا بدی ولی دقیق نمی دونست از شما ها کسی اطلاع داره؟؟؟؟؟

روی هاردت نصب کن بازیو ببین درست میشه؟اگه نشد بازیت مشکل داره

دوستان یه سوال در مورد مولتی پلیر :
میشه همزمان که split-screen بازی میکنیم،bot هم به بازی اضافه کنیم؟
+
بخش زامبی رو تا چند نفره میشه split-screen بازی کرد؟

بله که میشه.البته خوب قبل از شروع مسابقه بات هارو اضافه میکنیم دیگه.
+
فکر کنم 4 نفر

اره اشغال اصلا گرافیک نداره واسه همین وگرنه همه چیش عالیه فقط گرافیک لامصب رو میگم
گرافیک فقط یک فاکتوره دوست عزیز. اون لحظه ای که اولین کال افو که 2 تا CD بود اگه اشتباه نکنم هیچوقت از یادم نمیره. بغیر از فاکتورای گرافیک و گیم پلی و اینا مهم اون حسیه که نسبت به اسم کال اف دیوتی دارم. قبول می کنم که شاید بعضی وقتا ضعیف عمل کرده باشه ولی از همه ی اینا به راحتی چشم پوشی می کنم.
در ضمن من فن هیچ گیمی نیستم;)

دوستان لطف کنن یک عکس از بازی بگیرن بیارن از این اینترنتی ها نیاورید لطفا لطفا لطفا تابدانیم چه اشغالی در اومده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

الان وقتی عزیزانی مثل شما میان اینجوری نظر میدن ادم اینجوری میشه>>>>>:-o

عزیزم شما چند سالته؟ بهت قول میدم کسی که اسم اشغال رو روی یک بازی با اصل و نصب میزاره بین 18 تا 22 سال بیشتر سنش نیست و هنوز خیلی از فوت و فنهای یک بازی رو خوب درک نمیکنه....

این بازی کاری کرد که بنیانگذار سری بازیهای شوتر اول شخص یعنی مدال افتخار به غلط کردن بیوفته....مدرکشم امار فروش ماه اول بریتانیا هست که در ماه اول صدرنشین فروش هر ساله سبک اول شخص شوتر بود....

در ضمن دوست عزیز لازمه بدونید برای درک کردن بهتر یک بازی و نتیچه گیری بهتر از اون فاکتور اول گیم پلی و داستان یک بازی هست و در مرحله بعدی گرافیک و صداگذاری و چیزای دیگه اضافه میشه...

وقتی یک بازی فقط گرافیک داشته باشه و هیچ فاکتور مثبت دیگه ای نداشته باشه اون وقت از نظر شما حتما بازی شاخیه دیگه؟ جل الخالق !!!

بیخیال بابا بازی با این گرافیک قوی دیگه چی میخواید؟اصلا دوستانی که به گرافیک ایراد میگیرن تعریفشون از گرافیک چیه؟فقط عادت داریم الکی ایراد بگیریم ظاهرا یه جور کلاس گذاشتن شده!!اتفاقا بازی بسیار عالی و درگیر کننده ای هست.اگر گرافیک بالا میخواید پس منتظر کنسولای نسل بعدی باشید شاید راضیتوون کنه.

خيلى بيشتر از اين انتظار داشتم گرافيكش واقعا داغونه چيزي كه كال او هميشه سر آمد بوده همين گرافيك بود كه واقعا يك پس رفت اساسى بود يك سري باگ تو مراحل اول مشاهده شد گيم پلى روان سابق نداره مرحله اول چقدر مسخره بود كلي ادم ميريزن رو سرت انگار قراره با شمشير بجنگي!!!! مرحله بعدي ديگه انقدر مسخره بود كه دستگاه رو خاموش كردم ( فاقد هر گونه هيجان و نوآوري)
سري cod تبديل شده به يك بازي كليشه اي كه سالي يك بار مياد با يك داستان آبكي ( در ضمن بدونيد كال او هيچ وقت به داستان خوب مشهور نبوده اون چيزي متمايز شد گيم پلي و گرافيك بود)
به هر حال هر عنوانى يه زماني افول ميكنه از mw3 اغاز افول سري cod بودهمين moh wf كه الان تو سرش ميزنند moh واسه ps1 يك عنوان درجه يك و شاهكار بود الان هم نيازه يك بازي شوتر اول شخص خوب و داراي نوآوري بياد كه cod مثل moh منقرض بشه

آخرین ویرایش:
واقعا نمیدونم بعضی از دوستان بر چه مبنایی نظر میدن...بابا بازی از شاهکار هم بالاتر بود...همه چیش عالی بود از گرافیک بگیر تا گیم بلی....بذارین بازی انتشار جهانی بشه ببینین همه رکورد هارو میشکنه....واای تازه بخش زامبی و مولتی شو بازی نکردم!

واقعا نمیدونم بعضی از دوستان بر چه مبنایی نظر میدن...بابا بازی از شاهکار هم بالاتر بود...همه چیش عالی بود از گرافیک بگیر تا گیم بلی....بذارین بازی انتشار جهانی بشه ببینین همه رکورد هارو میشکنه....واای تازه بخش زامبی و مولتی شو بازی نکردم!
نظرمو گفتم يعنى فقط نظر شما درسته كه ميگي شاهكاره
اگه ركورد هم بزنه چون ملت اونور آب هم جوگير تر ما هستن
يه نفر بود ٢٤ مليون راي آورد و ركورد نفر قبليشو زد چيزي كه آباد نكرد كه هيچ هرچه نفر قبلي ساخته بود همه خراب كرد

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or