دوستان عزیز من بازی ریختم دمو اولیه هم رد شد ولی زمانی که میخوام وارد بازی بشم تصویر سیاه میمونه مشکل از چیه؟
یکی از دوستام گفت که برایه اجرا بازی باید یه کاری انجا بدی ولی دقیق نمی دونست از شما ها کسی اطلاع داره؟؟؟؟؟
دوستان یه سوال در مورد مولتی پلیر :
میشه همزمان که split-screen بازی میکنیم،bot هم به بازی اضافه کنیم؟
+
بخش زامبی رو تا چند نفره میشه split-screen بازی کرد؟
گرافیک فقط یک فاکتوره دوست عزیز. اون لحظه ای که اولین کال افو که 2 تا CD بود اگه اشتباه نکنم هیچوقت از یادم نمیره. بغیر از فاکتورای گرافیک و گیم پلی و اینا مهم اون حسیه که نسبت به اسم کال اف دیوتی دارم. قبول می کنم که شاید بعضی وقتا ضعیف عمل کرده باشه ولی از همه ی اینا به راحتی چشم پوشی می کنم.اره اشغال اصلا گرافیک نداره واسه همین وگرنه همه چیش عالیه فقط گرافیک لامصب رو میگم

دوستان لطف کنن یک عکس از بازی بگیرن بیارن از این اینترنتی ها نیاورید لطفا لطفا لطفا تابدانیم چه اشغالی در اومده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نظرمو گفتم يعنى فقط نظر شما درسته كه ميگي شاهكارهواقعا نمیدونم بعضی از دوستان بر چه مبنایی نظر میدن...بابا بازی از شاهکار هم بالاتر بود...همه چیش عالی بود از گرافیک بگیر تا گیم بلی....بذارین بازی انتشار جهانی بشه ببینین همه رکورد هارو میشکنه....واای تازه بخش زامبی و مولتی شو بازی نکردم!