Call of Duty: Black Ops II | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

کاش Face Palm آزاد بود:|
داداش من وقتی شما بازی رو قبل از ریلیز رسمی بازی کنی می‌ره تو قسمت Profile و Save می‌شه تا در صورت آزاد شدن Achievement ها، اچیو هات تو اون قسمت برن!
حالا شما اگر بری Live همین Achiev هایی که گرفتی ثبت می‌شه و Micro هم می‌بینه و بن می‌کنه!
من نه تو MS کار می‌کنم نه رییس شرکتشم! طبق تجربه ای که من و هزاران نفری دیگه داریم اومدم اطلاع رسانی کردم!

اگه الان فقط آفلاین بازی کنیم رو پروفایل اصلی و بعد از ریلیز رسمی لایو بریم بازم بن میشیم ؟ ساعت کنسول رو ریست کنیم چی ؟

اگه الان فقط آفلاین بازی کنیم و بعد از ریلیز رسمی لایو بریم بازم بن میشیم ؟ ساعت کنسول رو ریست کنیم چی ؟
نه اونطوری هیچ خطری نداره!
مثل این که ماکرو فعلا بی خیال بن برای BO 2 شده، چند تا از بچه ها بازی کردن و آنلاین هم شدن!
ولی سر Halo 4 بدجوری وحشی شده بود:دی

نه اونطوری هیچ خطری نداره!
مثل این که ماکرو فعلا بی خیال بن برای BO 2 شده، چند تا از بچه ها بازی کردن و آنلاین هم شدن!
ولی سر Halo 4 بدجوری وحشی شده بود:دی

بزار یه بار واضح سازی بکنم :دی ینی الان اگه من رو پروفایل اصلی که باهاش لایو میرم بشینم BO 2 رو فقط آفلاین بازی کنم و بعد از ریلیز رسمی آنلاین بشم هیچ خطری نداره ؟

بزار یه بار واضح سازی بکنم :دی ینی الان اگه من رو پروفایل اصلی که باهاش لایو میرم بشینم BO 2 رو فقط آفلاین بازی کنم و بعد از ریلیز رسمی آنلاین بشم هیچ خطری نداره ؟
دفعه قبلی هم همین رو گفتی دیگه:دی
خب منم واضح بگم که دیگه کسی سوال نکنه:دی
اگر هر بازی رو تا عرضه رسمی فقط آفلاین بازی کنید و بعد هم آنلاین نشید، هیچ خطری وجود نداره و بعد از انتشار رسمی به راحتی می‌تونید به لایو وصل بشید!

دوستان لطف کنن یک عکس از بازی بگیرن بیارن از این اینترنتی ها نیاورید لطفا لطفا لطفا تابدانیم چه اشغالی در اومده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کلا هم بخوایم بگیم...گرافیک بازی callof duty همیشه یه جور خوبی بوده و اصلا اصلا بد نبوده..گرافیکش خیلی هم چشم نوازه و خیلی هم گیم پلی روونی داره(همیشه)
حالا هم اگه گرافیکش پیشرفتی نکرده باشه باز هم همون کال اف همیشگی هست(گرافیکش هم در حدی هست که راضی کننده باشه)
کلا call of duty یه گرافیک خاصی داره(من که ازش خیلی خوشم میاد)
بدون شک هیچ کس نمیتونه از این بازی عالی ایرادی بگیره.
در ضمن کی گفته گرافیک mw3 بد بود.?!!?!از بلک اپس یک به این ور گرافیک همش در یک حد بوده.
اگه پیشرفت نکرده،حداقل دیگه پسرفت هم نکرده.

رسیدم به مرحله 5
گرافیکش میتونست بهتر باشه
گیم پلی خیلی خوبی داره
البته یک سری باگ هم داره مثلا 2 بار دیدم رفتم تو یارو...
در کل میتونستن بهتر عمل کنن...

با توجه به این که امسال call of duty بی رقیبه باید منتظر فروش نجومیش باشیم من که همیشه با مولتی call of duty حال کردم و خیلی خوشم میاد ازش

بازی خیلی خویه.
بخش زامبی خیلی هیجان انگیز و ترسناک تر شده.با هدست بازی میکردم نزدیک بود کار دست خودم بدم:d
BOT هم که دیگه میشه ساخت در مولتی پلیر،خیلی عالیه.
گرافیکش هم که به نظرم خیلی بالاست.واقعا عالیه.
به نظرم می تونه مدت زیادی طرفتار ها رو سرگرم کنه.
....
یادتونه یه زمانی COD 1,2 بازی میکردیم؟اصلا فکرش رو میکردین که به اینجا برسه؟اون هم پا به پای ما بزرگ شده.جالبه . نه ؟

اره اشغال اصلا گرافیک نداره واسه همین وگرنه همه چیش عالیه فقط گرافیک لامصب رو میگم
مگه تریلر از گیم پلیش ندیدی ؟؟؟ گرافیکش همونه که تو تریلرها بود

چجوری تونستی به cod بگی آشغال ؟؟؟!!!! مگه همه چیز گرافیکه ؟
اون medal of honor یا bf 3 که گرافیکشون خوب بود مگه چه گلی به سرمون زدن ؟
مهم گیم پلی هست که کال آو دیوتی همیشه در بالاترین سطح بوده >:d<

اگه قراره گرافیک بالا باشه اما گیم پلی در حد bf3 بهمون بده 100 سال سیاه نمیخوام اون گرافیکو :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or