gamekhor2007
کاربر سایت
25 سال بعد؟بازی رو دیدم اصلا حال نکردم یاد battelfield 2142 اوفتادم .اهنگ اول trailer منو یاد Duse Ex می انداخت
همین مونده 25 سال بعد اسب سوار شیم حتما یه مرحله هم تو کویر داره واسه شتر سواری
گیم پلی بازی رو نشون نداد احتمالا باز مثل گیم پلی شماره های قبلی هست اگه اینطوری باشه که حاضرم battelfield 3 رو یه بار دیگه بجا ی این برم
(نظر شخصی بود کسی به دل نگیره من خودم از عاشقای cod هستم ولی دیگه خسته شدم از بس تکراری شده )
25 سال بعد 25 سال بعد 25 سال بعد 25 سال بعد 25 سال بعد 25 سال بعد 25 سال بعد 25 سال بعد 25 سال بعد 25 سال بعد 25 سال بعد 25 سال بعد 25 سال بعد 25 سال بعد 25 سال بعد 25 سال بعدکیفیت گرافیک تریلر که خیلی افتضاح بود..چهره های کاراکترهای هم که اون شفافیت خاص رو نداشت؟
دقیقا یاد نسخه قبلی افتادم که افت فریم ریت گرافیک زیاد حس میشد....
امیدوارم حداقل اگه داستان این شکلیه گرافیک یه خورده سرو سامان پیدا کنه....
اتفاقا به دلیل همون frostbite 2 و گرافیکشه که bf3 روی کنسول به زور 30 فرم میدهخدا کنه با دیدن frostbite 2 یه ذره تکون بخورن و انجینشون رو آپگرید کنن . نمی دونم چرا به نظرم میاد گرافیک تریلر یه ذره پایینه ......

این یعنی چی؟یعنی ترانزیت جنگل داره؟توی شهر نیست مگه؟آیا؟I Don't Think They Exist - In TranZit, Kill one of the denizens of the forest while it is latched onto you

سیستم لینک
ایا این بازیرو مثل نسخه قبلیش میشه تو دوتا کنسول 4 نفره بازی کرد (مالتی و زامبی)