Multi Platform Call of Duty: Black Ops 7

سازنده
Treyarch , Raven Software
تاریخ انتشار
2025
ناشر
Activision
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S

call.png
call copyzz.png
نقد و نمرات Call of Duty: Black Ops 7
بازی Call of Duty: Black Ops 7، از Treyarch و Raven Software پیچیده ترین نسخه‌ سری Black Ops را برای بازیکنان به ارمغان می‌آورند. این بازی نخستین سری Black Ops است، که به‌ صورت پی‌ در پی در این مجموعه منتشر می‌ شود و بیش از ۴۰ سال پس از رویدادهای Black Ops 6 جریان دارد. سال ۲۰۳۵ است و جهان در آستانه‌ فروپاشی قرار دارد؛ در پی وقایع Black Ops 2 و Black Ops 6، دنیا گرفتار درگیری‌ های خشونت‌ آمیز و جنگ روانی شده است. در این میان، دیوید میسون و تیمش با بهره‌گیری از فناوری‌ های پیشرفته باید با دشمنی فریب‌ کار مقابله کنند؛ دشمنی که بیش از هر چیز، ترس را به سلاحی مرگبار تبدیل کرده است.

ss_616fad705ac215b0ed802003b62ebd1f78332610.1920x1080.jpg ss_e11c510bf9237f904cd6801ace3ee39567cd8a7a.1920x1080.jpg ss_aab084af291d7fbe0c8406800ab934f1acb7bd22.1920x1080.jpg
ss_fac6871b271917a3a1f667fbb134dbbf7ca0167d.1920x1080.jpg ss_666ba421906546055431b1b4c4cda85140ad1a3b.1920x1080.jpg
تریلر رونمایی از بخش داستانی
توضیح سازندگان درباره بخش داستانی
تریلر رونمایی از بخش Zombies
تریلر رونمایی از بخش چند نفره

اولین تریلر بازی:

آخرین ویرایش:
یه تحریف تاریخی عجیبی که در ژانر شوتر رخ داده همین جنجال شوتر «بپر بپر» هست که به طرز عجیبی به نسل های جدید تر میبندن و به منظور توهین و استهزا به کار میبرن در حالی که واقعیت دقیقا عکس این قضیه هست و boomer shooter ها سریع ترین و «بپر بپر» ترین شوتر های تاریخ هستن و واسه همون بپر بپر کردن هم کلی باید تمرین کنی تا bhop زدن تمیز رو یاد بگیری
جدا مبحث شون به نظرم متفاوته
اونا ذاتا اینجوری بودن و گستره حرکاتی و ابعادشون هم خیلی بیشتر و بزرگتر بود ولی الانه کال شده یه چیزی اون وسط که از حرکات بیشتر بوی exploit کردن برمیاد
الان هیچ بنی بشری نمیاد تایتانفال ۲ رو با اینا مقایسه کنه چون اون فوق العاده بالانس بود و میدونست چی میکنه اما اینجا انواع حرکات عجیب غریب، شاتگان اکیمبو فول اتچمنت فول اتو با هفت تا پرک میاد تو صورتت

کال جدید شده جریان همین دوپامین زودگذر اینستاگرامی و شورت یوتیوبی جدا یه مدتی بازی کردم و ادم بهم میریخت:|
حالا من تا قبلش داشتم hell let loose بازی میکردم و عملا دو سه دقیقه پیاده میرفتی تا برسی تازه به ابجکت که با یه گلوله میرفتی ته مپ ! ولی الانه شیپمنت و نوک تاون ۲۴/۷ داریم که تا خرخره پر اند، اما اونجا لذت بهتری می بردن تا تنش و استرس کال
حتی تایتان هم همین بود، مپ ها کوچک نبودن، حرکت ازادانه بود و اخرش میتونستی برسی به یه تایتان که اگر کسی زیادی جو داره و بپر بپر، بزنی پودش کنی

• Like
Reactions: galaxy0020
اونا ذاتا اینجوری بودن و گستره حرکاتی و ابعادشون هم خیلی بیشتر و بزرگتر بود ولی الانه کال شده یه چیزی اون وسط که از حرکات بیشتر بوی exploit کردن برمیاد
الان هیچ بنی بشری نمیاد تایتانفال ۲ رو با اینا مقایسه کنه چون اون فوق العاده بالانس بود و میدونست چی میکنه اما اینجا انواع حرکات عجیب غریب، شاتگان اکیمبو فول اتچمنت فول اتو با هفت تا پرک میاد تو صورتت

کال جدید شده جریان همین دوپامین زودگذر اینستاگرامی و شورت یوتیوبی جدا یه مدتی بازی کردم و ادم بهم میریخت:|
حالا من تا قبلش داشتم hell let loose بازی میکردم و عملا دو سه دقیقه پیاده میرفتی تا برسی تازه به ابجکت که با یه گلوله میرفتی ته مپ ! ولی الانه شیپمنت و نوک تاون ۲۴/۷ داریم که تا خرخره پر اند، اما اونجا لذت بهتری می بردن تا تنش و استرس کال
حتی تایتان هم همین بود، مپ ها کوچک نبودن، حرکت ازادانه بود و اخرش میتونستی برسی به یه تایتان که اگر کسی زیادی جو داره و بپر بپر، بزنی پودش کنی
من میگم boomer shooter یعنی پونزده سال قبل از Titanfall که Quake و غیره بودن که نصف مکانیک هاشون باگ و گلیچ بود :دی یه دونه جامپ زدن رو دیوار کجا و موومنت انجین idtech/goldsrc کجا :D الانم درد اصلی خیلیا همین نیمچه جامپ زدناست نه دیزاین تیک تاک و فلان :)) عین همینو من تو Apex دیدم، یارو نمیدونه جلوی ساده ترین موومنت Apex (که تازه هیچی از موومنت قوی تایتالفال توش نمونده) چیکار کنه میره کلیپ میذاره اینستاگرام ابراز تاسف از وضعیت شوتر های مدرن میکنه :دی از دهه نود میلادی که میاییم جلوتر کلا ژانر شوتر کند تر و کند تر میشه مخصوصا بعد از Halo و COD و کنسولی شدن FPS ها

آخرین ویرایش:

مولتی تایتان ۲ خفن ترین مولتی بود که بازی کرده بودم. خیلی فان بود.

• Like
Reactions: NERO 7
به صورت رسمی Sbmm گفتن حذف شده ولی شدیدتر از قبل اعمال شده! دروغ نمی‌گفتید حداقل!
SBMM سبک تر شده نه حذف، توی خود منوش که داری انتخاب میکنی نوشته. اگرم اونجا داری بد میخوری دیگه باید با واقعیت کنار بیای :دی همه فکر میکردن SBMM کم بشه هر دست nuke میزنن :دی

SBMM سبک تر شده نه حذف، توی خود منوش که داری انتخاب میکنی نوشته. اگرم اونجا داری بد میخوری دیگه باید با واقعیت کنار بیای :دی همه فکر میکردن SBMM کم بشه هر دست nuke میزنن :دی
تازه یه سری متوجه شدن sbmm داشته ازشون محافظت میکرده :D (البته منظورم دوستمون یا کاربرهای اینجا نیستند) ما الان لابی بد و خوب و متوسط داریم.پیش میاد یه لابی خیلی فان هست و میمونم داخلش 5-6 مچ پشت سر هم واقعا خوش میگذره. پیش میاد میریم یه لابی میبینم داریم با faze clan بازی میکنیم :D ولی یک اصل پایدار وجود داره اونم لابی خاورمیانه است که همیشه همون جهنمی باقی میمونه. فیصل میصل و نواف وهشتگ گازا و... خود جهنمه. برای من اینجوری هست که پینگ 30-40 فاجعه است لابی ها چون خاورمیانه است. پینگ 70-80 خیلی خوبه چون خاورمیانه نیست و اصلا نمیدونم چطور توضیح بدم سبک بازی کردن زمین تا اسمون فرق داره.

• Like
Reactions: Big Band
من واقعا متوجه نمیشم چرا مچ میکینگ بر اساس اسکیل باید بد باشه :|
یا git gud یا هیچی !!!

اخه نمیشه که بری با یه بنده خدای داغون بشینی بازی کردن و حال کنی که چپ و راست داری می ترکونیش و اینو خوب بدونی و برعکس اگر اومدن ترکوندنت بگی اه اه

• Like
Reactions: Big Band
تازه یه سری متوجه شدن sbmm داشته ازشون محافظت میکرده :D (البته منظورم دوستمون یا کاربرهای اینجا نیستند) ما الان لابی بد و خوب و متوسط داریم.پیش میاد یه لابی خیلی فان هست و میمونم داخلش 5-6 مچ پشت سر هم واقعا خوش میگذره. پیش میاد میریم یه لابی میبینم داریم با faze clan بازی میکنیم :D ولی یک اصل پایدار وجود داره اونم لابی خاورمیانه است که همیشه همون جهنمی باقی میمونه. فیصل میصل و نواف وهشتگ گازا و... خود جهنمه. برای من اینجوری هست که پینگ 30-40 فاجعه است لابی ها چون خاورمیانه است. پینگ 70-80 خیلی خوبه چون خاورمیانه نیست و اصلا نمیدونم چطور توضیح بدم سبک بازی کردن زمین تا اسمون فرق داره.
ببین من خودم بازیم افتضاحه ولی برام کاملا واضحه SBMM رو خیلی خفیف کردن چون هر دو تا پلی لیست رو میرم فرقشون رو کاملا احساس میکنم :D آخر شبا که عمر و فیصل و غیره میرن میخوابن SBMM بازی کن همش میندازه اروپا :D اصلا یه عالم دیگه ایه :دی
من واقعا متوجه نمیشم چرا مچ میکینگ بر اساس اسکیل باید بد باشه :|
یا git gud یا هیچی !!!

اخه نمیشه که بری با یه بنده خدای داغون بشینی بازی کردن و حال کنی که چپ و راست داری می ترکونیش و اینو خوب بدونی و برعکس اگر اومدن ترکوندنت بگی اه اه
بعضی ها که عقده ای هستن (مثل یوتیوبر هایی که از اینکه واسه ویدیوی nuke زدنشون باید زحمت بکشن بد فشار میخورن) ولی SBMM تو بعضی بازی ها من جمله COD زیادی بگیر نگیر داره. مثلا فکر کن تو رینبو رنک پلت باشی دو دست ببری بندازه چمپیون بعد که حسابی از چمپیون ها کتک خوردی یهو بندازه کاپر که چهار تا نوب بزنی دلت خنک شه.

آخرین ویرایش:
  • Smile
Reactions: prop
مپ جدید ریسرجنس تو نگاه اول قشنگه... باید دید در ادامه چی میشه

ولی ای کاش همزمان با لانچ سیزن مپ اصلی رو هم تغییر میدادن.

من مولتی رو نزده بودم امان گان پلی خوبی داره در مجموع.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or