Multi Platform Call of Duty: Black Ops 7

سازنده
Treyarch , Raven Software
تاریخ انتشار
2025
ناشر
Activision
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S

call.png
call copyzz.png
نقد و نمرات Call of Duty: Black Ops 7
بازی Call of Duty: Black Ops 7، از Treyarch و Raven Software پیچیده ترین نسخه‌ سری Black Ops را برای بازیکنان به ارمغان می‌آورند. این بازی نخستین سری Black Ops است، که به‌ صورت پی‌ در پی در این مجموعه منتشر می‌ شود و بیش از ۴۰ سال پس از رویدادهای Black Ops 6 جریان دارد. سال ۲۰۳۵ است و جهان در آستانه‌ فروپاشی قرار دارد؛ در پی وقایع Black Ops 2 و Black Ops 6، دنیا گرفتار درگیری‌ های خشونت‌ آمیز و جنگ روانی شده است. در این میان، دیوید میسون و تیمش با بهره‌گیری از فناوری‌ های پیشرفته باید با دشمنی فریب‌ کار مقابله کنند؛ دشمنی که بیش از هر چیز، ترس را به سلاحی مرگبار تبدیل کرده است.

ss_616fad705ac215b0ed802003b62ebd1f78332610.1920x1080.jpg ss_e11c510bf9237f904cd6801ace3ee39567cd8a7a.1920x1080.jpg ss_aab084af291d7fbe0c8406800ab934f1acb7bd22.1920x1080.jpg
ss_fac6871b271917a3a1f667fbb134dbbf7ca0167d.1920x1080.jpg ss_666ba421906546055431b1b4c4cda85140ad1a3b.1920x1080.jpg
تریلر رونمایی از بخش داستانی
توضیح سازندگان درباره بخش داستانی
تریلر رونمایی از بخش Zombies
تریلر رونمایی از بخش چند نفره

اولین تریلر بازی:

آخرین ویرایش:
من هر چی گیمپلی از کمپین تو یوتیوب دیدم همه چند نفره بودن
پس اینطور که میگی میشه مثل آدمیزاد تک نفره بازی کرد
داشتم میرفتم نصب بازی رو کنسل بکنم :D
نه من تکی نفره رفتم ولی اصلا حالت سنتی گذشته رو نداره چک پوینتم نداره باید تا آخرش بری!
ولی گیم پلی به شدت سریع و درگیرانه ای داره طوری که دستات عرق میکنه اینقدر باید درگیر بشی
داستانش نرمال نیست بیشتر فانتزی و توهمی هست

کمپینش از حالت سُنتی و حطی خارج شده گویا حالت وارزون تور داره و حتما باید ۴ نفری بری جلو و خیلی درهم و برهمه

بازی کردی؟
داستان نداره، شخصیتها اصلا هیچن، ضد قهرمان درست حسابی نداره و از گیمپلی وارزونیفای واقعا متنفرم. کمپین pause نداره 😁
ایکاش اصلا کمپین نداشت. در مقابل کمپین بلک اپس ۶ که هیچی، در مقابل مدرن ۳ هم حرفی برای گفتن نداره. تنها نکته مثبت کمپین همین حالت اندگیم هست که ای بد نیست حالا نمیدونم این حالت در طول فصل اپدیت میگیره یا نه.

این روند که از یه سری مثلا ۲ شماره پشت سر هم بیاد باید متوقف بشه.
کلا این ۲ سال برای زامبی خوب بود.
نمره من به کمپین ۵ متاسفانه 😁

• Like
Reactions: MyJinx and impish61
بخش داستانی بازیو رو میشه دو نفره با رفیقمون بازی کنیم ؟
آره تا ۴ نفر جا ذاره
داستان نداره، شخصیتها اصلا هیچن، ضد قهرمان درست حسابی نداره و از گیمپلی وارزونیفای واقعا متنفرم. کمپین pause نداره 😁
ایکاش اصلا کمپین نداشت. در مقابل کمپین بلک اپس ۶ که هیچی، در مقابل مدرن ۳ هم حرفی برای گفتن نداره. تنها نکته مثبت کمپین همین حالت اندگیم هست که ای بد نیست حالا نمیدونم این حالت در طول فصل اپدیت میگیره یا نه.

سلیقه ای شده و خیلی ها هم خوششان آمد
کمپینش Co-OP آنلاین محوره و با اون چیز سنتی که تو ذهن ما هست خیلی فرق میکنه یک جورایی مشخصه که مطابق سلیقه نسل Z درستش کردن

یک نکته ای هم بگم شما میتونید کمپین تو زاویه سوم شخص هم برید

یعنی وسط بازی نمیشه pause زد یه دستشویی رفت؟~X(
خوب شد گفتی قبل از بازی آمادگیهای لازم رو انجام بدم:D

• Smile
Reactions: VEGETAR and prop
کمپینش عجب زباله مزخرفیه! wtf واقعا! هیچوقت فکر نمیکردم COD به همچین شوتر بی هویتی تبدیل بشه! ۲تا ماموریت فعلا رفتم و مشخصه به حدی ایده کم آوردن که خودشونم نمیدونن چه غلطی دارن میکنن!
توی کمپینش حتی شوتینگشم جذابیتی نداره دیگه. صد رحمت به ریبوت MW3! باید مولتیشم تست کنم. باز خوبه گیم پس هست آدم مجبور نیست بابت همچین چیزی پول بده امیدوارم لااقل مولتیش ارزش اون دانلود شبانه رو داشته باشه!
تنها نکته جذاب بازی تا الان موسیقیاش بوده که یه سر و گردن از نسخه های قبلی بهتره مخصوصا تم منو.

به نظر میرسه سقوط بازیکن های این آی پی هم شروع شده.آمار روز اولش در مقایسه با خودش و رقبای الانش به مراتب کمتره
با این همه شوتر با کیفیت دیگه شیر دوشی نمیشه کرد

• Like
Reactions: delta05
دوستان مولتی واقعا Peak هست 😁
ما انگار تیم الف و ب تری‌ارک داریم.
ببینید من خیلی به bo7 خوشبین نبودم بعد بتا به بازی بیشتر امیدوار شدم الان فراتر از انتظارم هست.
طراحی مپها زمین تا اسمون فرق داره. بنظر میرسه یه عمدی تو کار بوده برای بلک اپس ۶. اخه مگه میشه همین استودیو طراح بازی قبلی هم بوده؟ 😁
مپها همگی خوبن، اصلا عجیبه برام که چطوری میشه این همه مپ رقابتی برای لانچ داشت با تنوع زیاد.
مهمترین نکته بعد مپها، همین پلی لیست اوپن هست که باعث شده بازی واقعا فان باشه. (هرچند تو سرورهای خاورمیانه فان تو هیچ بازی معنی نداره و همیشه فیصل میصل و ابوفاضل برای حفاظت از کیان خودشون دست به هر کاری میزنند)
در کل مولتی واقعا خوبه، سرگرم کننده است و فقط بستگی به شما داره که با این ستینگ میتونید ارتباط برقرار کنید یا نه.
چیزی که از قبل هم گفته بودن واقعا درست بوده و بازی محتوای واقعا سنگینی داره و فقط بستگی به این داره در ادامه میتونند این پشتیبانی رو ادامه بدن یا نه.
بلک اپس ۷ از چیزی که فکر میکردم خیلی بهتره.

راستی حتما تو بخش زامبی dead Ops رو تست کنید، یه مود روگ لایت طور خیلی سرگرم کننده ای هست.

حدودا ۲ ساعتی کمپین رو بازی کردم
اونقدری که دوستان میگفتن بد نیست :D
فقط مشکل اینه که این دیگه call of duty نیست
اگر اسمش چیز دیگه ای بود بازی بدی نبود ولی مشکل اینجاس که برای ما پیرمردا که با کالاف های کلاسیک عشق کردیم این یه کم ناامید کننده بود

آخرین ویرایش:
اگر اسمش چیز دیگه ای بود بازی بدی نبود ولی مشکل اینجاس که برای ماها پیرمردا که با کالاف های کلاسیک عشق کردیم این یه کم ناامید کننده بود
دیگه باید آروم آروم حقیقت رو در آغوش بگیریم ، به قول شاعر مرحوم :

"No country for old men" :Rose::Rose:

View attachment 4_5816577396114987723.mp4

کار ندارم این بازی کالاف هست یا نه. همچین فرنچایزی که هر سال یه نسخه ازش میبینیم طبیعیه که تغییرات زیادی بکنه. این تغییرات یه سری پلیر رو جذب میکنن و یه سری رو هم دفع میکنن. ولی انصافا کار تیم انیمیشنشون خیلی خفنه. واقعا عشق کردم با دیدن این کلیپ :D

اگر اسمش چیز دیگه ای بود بازی بدی نبود ولی مشکل اینجاس که برای ماها پیرمردا که با کالاف های کلاسیک عشق کردیم این یه کم ناامید کننده بود
به عنوان کسی که واسه cod 4 روزها رو میشمردم آخرین cod که بازی کردم ۲۰۱۹ بود.
کالاف خیلی وقته دیگه واسه ماها نیست.

پلیرای قدیمی کالاف هم به مولتی بازی اعتیاد دارن و سالهاست کمپین رو حتی تست نمیکنن.

من 1-2 ساعت کمپین رو بازی کردم
حتما باید انلاین باشی و با 3 نفر دیگه لابی بشی
البته اتوماتیک خودش برات پیدا میکنکه برای من تقریبا 5 دقیقه طول کشید
گرافیک بازی خوبه، کات سین ها وحشتناک واقعی و سینمایی هست
سرعت کمپین وحشتناک بالاست و خب نمیدونم خوشم اومده یانه ! حال میده اما دلم جنگ جهانی و یه جنگ واقعی میخواست

فعلا نظر نمیدم اما از چیزی که فکر میکردم بهتره

خب نظرم رو حالا میتونم بگم :

یکی از خنک کترین کمپینای تاریخ
چیه این :D

کمپینش فقط اونجا یارو زنه پرید وسط با دستش چیزایی که باسه میزد رو دفع کرد! توی فیلمای اونجرز هم همچین چیزی قفل بوده :D
مولتیش به نسبت بهتره باز مخصوصا نسبت به BO6 که خداروشکر شیرجه مکس پینی دیگه نیست حداقل.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or