Multi Platform Call of Duty: Black Ops 7

سازنده
Treyarch , Raven Software
تاریخ انتشار
2025
ناشر
Activision
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S

call.png
call copyzz.png
نقد و نمرات Call of Duty: Black Ops 7
بازی Call of Duty: Black Ops 7، از Treyarch و Raven Software پیچیده ترین نسخه‌ سری Black Ops را برای بازیکنان به ارمغان می‌آورند. این بازی نخستین سری Black Ops است، که به‌ صورت پی‌ در پی در این مجموعه منتشر می‌ شود و بیش از ۴۰ سال پس از رویدادهای Black Ops 6 جریان دارد. سال ۲۰۳۵ است و جهان در آستانه‌ فروپاشی قرار دارد؛ در پی وقایع Black Ops 2 و Black Ops 6، دنیا گرفتار درگیری‌ های خشونت‌ آمیز و جنگ روانی شده است. در این میان، دیوید میسون و تیمش با بهره‌گیری از فناوری‌ های پیشرفته باید با دشمنی فریب‌ کار مقابله کنند؛ دشمنی که بیش از هر چیز، ترس را به سلاحی مرگبار تبدیل کرده است.

ss_616fad705ac215b0ed802003b62ebd1f78332610.1920x1080.jpg ss_e11c510bf9237f904cd6801ace3ee39567cd8a7a.1920x1080.jpg ss_aab084af291d7fbe0c8406800ab934f1acb7bd22.1920x1080.jpg
ss_fac6871b271917a3a1f667fbb134dbbf7ca0167d.1920x1080.jpg ss_666ba421906546055431b1b4c4cda85140ad1a3b.1920x1080.jpg
تریلر رونمایی از بخش داستانی
توضیح سازندگان درباره بخش داستانی
تریلر رونمایی از بخش Zombies
تریلر رونمایی از بخش چند نفره

اولین تریلر بازی:

آخرین ویرایش:
یه پیش دانلود ۹۴.۵ گیگی دیگه همین الان برای بازی روی PSN امد
بزنید دانلود شه

View attachment 399980

🔥 Call of Duty: Black Ops 7 — لو رفتن جدید نشان می‌دهد محیط‌ها کاملاً قابل تخریب هستند! 💣

شایعات می‌گن که Black Ops 7 ممکنه یک تغییر بزرگ به بازی اضافه کنه: نقشه‌هایی که کاملاً قابل تخریب هستن، درست مثل فروپاشی ساختمان‌ها در بازی‌های Battlefield! 🧱💥

منابع می‌گن که موتور جدید Treyarch این امکانات رو می‌ده:

⚙️ فیزیک واقعی فروپاشی ساختمان‌ها در زمان بازی

💥 شکستن شیشه‌ها و ریختن آوار به صورت دینامیک

🚧 تخریب‌هایی که مسیرهای جدید باز می‌کنن یا مسیرهای موجود رو می‌بندن

هواداران می‌گن این می‌تونه جرات‌آمیزترین حرکت در تاریخ COD باشه.

اگر Treyarch موفق بشه، Black Ops 7 می‌تونه تجربه FPS رو کاملاً تغییر بده و نقشه‌های ثابت رو به میدان‌های جنگ زنده و در حال فروپاشی تبدیل کنه. 🌆
کالاف و تخریب پذیری دو مقوله جداست به نظرم بازی خراب نکنن بهتره

IMG_7155.jpeg

پیام جدید تیم ریکوچت در رابطه با وضعیت آنتی چیت در زمان لانچ Black Ops 7 منتشر شد.

هر مسابقه‌ی عادلانه‌ای با یک پایه‌ی امن شروع می‌شود. برای بازیکنان رایانه‌ی شخصی، قابلیت‌های TPM 2.0 و Secure Boot به ایجاد این پایه کمک می‌کنند؛ آن‌ها پیش از ورود به مسابقه، سیستم شما را تأیید می‌کنند تا مطمئن شوند قابل اعتماد است — مثل یک دست دادن که می‌گوید: «من قانونی‌ام، بزن بریم!»

با فعال کردن این قابلیت‌ها، شما به ما کمک می‌کنید تا جلوی چیترهایی را بگیریم که با دست‌کاری سیستم خود قصد دارند برتری ناعادلانه به‌دست آورند. این یکی از قوی‌ترین لایه‌های دفاعی است که تا به حال اضافه کرده‌ایم، و قبل از شروع بازی عمل می‌کند. TPM 2.0 به ما کمک می‌کند تفاوت بین یک سیستم امن و یک سیستم آسیب‌دیده را تشخیص دهیم و یکی از رایج‌ترین نقاط نفوذ چیترها را ببندیم.

ما می‌دانیم انجام این مراحل کمی زمان‌بر است، و بابت همکاری شما سپاسگزاریم — این تلاشی مشترک بین ما و جامعه‌ی بازیکنان است.

این قابلیت‌ها به‌صورت مستقل عمل نمی‌کنند؛ بلکه در کنار هم بخشی از سیستم دفاعی چندلایه‌ی ما را تشکیل می‌دهند. Secure Boot اطمینان می‌دهد که سیستم شما از یک وضعیت مورد اعتماد راه‌اندازی شود، و TPM 2.0 یکپارچگی اجزای کلیدی را که TeamRICOCHET برای محافظت از بازی شما به آن‌ها تکیه دارد، بررسی می‌کند. با هم، کل اکوسیستم را ایمن‌تر می‌کنند.

در Black Ops 7 از یک سیستم تأیید از راه دور (به نام Remote Attestation) استفاده خواهیم کرد که نسبت به روش‌های تأیید محلی یا مبتنی بر کلاینت که معمولاً در بازی‌های دیگر استفاده می‌شود، امنیت قوی‌تری ارائه می‌دهد.

برای فعال‌سازی این قابلیت‌ها، راهنماهایی آماده کرده‌ایم تا بتوانید سیستم خود را با اطمینان به‌روزرسانی کنید. بیشتر بازیکنان نیازی به تغییر ندارند، اما اگر لازم شد، دستورالعمل‌های ما قدم‌به‌قدم شما را راهنمایی می‌کند.

همچنین می‌توانید ویدیوهای آموزشی زیر را تماشا کنید تا یاد بگیرید چگونه TPM 2.0 و Secure Boot را فعال کنید و اطلاعات مربوط به به‌روزرسانی BIOS خود را ببینید.

(توجه: همه‌ی بازیکنان نیاز به به‌روزرسانی BIOS ندارند. Activision مسئول هرگونه آسیب احتمالی به رایانه‌ی شما نیست. لطفاً فقط از دستورالعمل‌های رسمی سازنده‌ی مادربرد خود پیروی کنید، چون تغییرات نادرست می‌تواند به سیستم آسیب بزند.)

سیستم‌های یادگیری ماشینی تیم RICOCHET با هر مسابقه‌ای که انجام می‌شود، پیشرفته‌تر می‌شوند. ما همچنان سرعت شناسایی دقت‌های غیرانسانی را افزایش می‌دهیم — و خیلی سریع جلوی آن را می‌گیریم. هر بهبودی که در سیستم‌های شناسایی‌مان ایجاد می‌کنیم، یعنی مسابقات ناعادلانه کمتر و بردهایی که کاملاً واقعی و شایسته‌اند.

مدل‌های تشخیص aimbot ما طوری آموزش دیده‌اند که بتوانند تصمیم بگیرند آیا هدف‌گیری بازیکن توسط انسان انجام شده یا توسط aimbot. در Black Ops 7، این مدل‌های به‌روزشده با دقت بیشتری بین هدف‌گیری طبیعی و تقلبی تمایز قائل می‌شوند، چون از داده‌های واقعی بازی یاد گرفته‌اند تا متقلب‌های بیشتری را شناسایی کنند.

اما هدف‌گیری فقط بخشی از ماجراست. ما مدل‌های رفتاری را هم بهبود داده‌ایم — مدل‌هایی که نحوه‌ی رفتار بازیکن را در طول کل مسابقه بررسی می‌کنند و با دیدی کلی، الگوهای تقلب را شناسایی می‌کنند. این مدل‌های پیشرفته حالا فقط به این نگاه نمی‌کنند که بازیکن کجا هدف گرفته، بلکه نحوه‌ی حرکت، درگیری، و تغییر سبک بازی او را هم تحلیل می‌کنند.

اگر حساب کاربری به‌طور مداوم در بخش‌هایی از نقشه که معمولاً نقطه‌ی درگیری نیستند تعداد زیادی کشتار ثبت کند، آن مورد برای بررسی عمیق‌تر علامت‌گذاری می‌شود. و اگر هدف‌گیری کسی به‌گونه‌ای از نقطه‌ای به نقطه‌ی دیگر نقشه بپرد که چشم انسان توان دنبال کردنش را ندارد، سیستم RICOCHET Anti-Cheat فوراً وارد عمل می‌شود.

الگوهای تشخیص ما بر پایه‌ی مسابقات واقعی آموزش دیده‌اند تا بفهمند مهارت واقعی چطور به نظر می‌رسد — و تشخیص دهند چه زمانی واقعی نیست.

ما الگوها را در بخش‌های زیر بررسی می‌کنیم:
- نسبت کیل، مرگ و دمیج
- زاویه‌های هدف‌گیری، موومنت و زمان واکنش
- رفتار غیرعادی پینگ و تأخیر
- تراکم فعالیت در نقشه و آمار تیمی
- و موارد دیگر

این ابزارهای یادگیری ماشینی پیشرفته، وقتی در کنار هم استفاده می‌شوند، به ما کمک می‌کنند تا متقلب‌ها را سریع‌تر از همیشه از بازی حذف کنیم.

در دوره بتا، ما سیستم‌های جدیدی را آزمایش کردیم که هدف آن‌ها کاهش فاصله زمانی بین شناسایی و اعمال مجازات بود. این ابزارها به ما کمک کردند تا سریع‌تر از هر نسخه قبلی Call of Duty، چیترها را شناسایی کرده و از بازی خارج کنیم.

این سیستم‌ها در زمان عرضه حتی مؤثرتر خواهند بود. ابزارهای ما همچنان با استفاده از فرایندهای استاندارد، روی حساب‌هایی که در حال تقلب هستند اقدام می‌کنند، اما این بار یک قدم جلوتر رفته‌ایم. در Black Ops 6، تیم RICOCHET در کمتر از یک ساعت روی حساب‌های متقلبان اقدام می‌کرد، اما حالا برخی از نوع‌های تقلب باعث می‌شوند چیترها بلافاصله از بازی اخراج شوند. (و نه، ما نمی‌گوییم کدام نوع‌ها — چون چیترها هم این مطالب را می‌خوانند.)

ماموریت ما ساده است: هر مسابقه‌ای که بازی می‌کنی باید منصفانه باشد. هر به‌روزرسانی RICOCHET Anti-Cheat یعنی مسابقات پاک‌تر و بردهایی که نتیجه‌ی مهارت واقعی‌اند. تو شایسته‌ی کمتر از این نیستی، و این قول ماست.

بخش جدیدی از بازی به نام Endgame معرفی شد که بعد از تمام کردن بخش کمپین و اتمام هر 11 اکت بازی باز می شود و در این جزیره به اسم آوالان روایت خواهد شد گیم پلی این بخش به صورت Open World خواهد بود این بخش در قالب تیم های حداکثر 4 نفره و حداکثر 32 پلیر در 4 بخش جزیره که سطح های مختلف تجیزاتی دارند انجام می شود

G5aaDlcWcAAmWgC.jpg

برای من اصلا هیچی واسه دانلود نیومده از bo7 جز فایلهای چند مگی.
برای منم تا ساعت ۹-۱۰ شب چیزی نیاورده بود در حالی که همه میگفتن اومده
شاید مال ریجنت باشه دیرتر بیاد
ریجن من ترکیه اس

View attachment 400018

آقا این worlds collide چیه؟
برای منم این سه تا رو اورد تیکشون رو زدم برای خود کالاف اصلی هم اپدیت قبلش داده بود زده بودم دانلود بعد پرسید میخوای اپدیت کنم زدم اره حجمش شد 107.17

Attachments

• ۲۰۲۵۱۱۱۱_۰۲۴۱۱۴.jpg
    ۲۰۲۵۱۱۱۱_۰۲۴۱۱۴.jpg
    954.4 KB · مشاهده: 24
آخرین ویرایش:
قدیم آبان ماه هر سال لحظه شماری می کردم برای اومدن کالاف . بخش داستانی کوتاه بود ولی آدرنالین و لذت ۱۰۰ بود

عشق می کردم

تا نسخه WW2 عالی بود بعدش به بیراهه رفت . قفل آنلاین اجباری برای تجربه بخش آفلاین!!!!! حجم های فضایی و عجیب

سخت شدن های غیر منطقی بخش داستانی . MW2 REBOOT رفتم دو سه مرحله عجیب سخت داشت

الان برای گیم پس همینایی که تیک زدم دان کردم کافیه ؟ من بخش کمپین میخوام فقط مولتی زیاد مهم نیست برام

View attachment 400288
اگر فقط برای کمپین میخوای تیک اول و سوم رو دانلود کن. نیازی نیست دیتای مولتی‌پلیر رو دانلود کنی
تیک Multiplayer رو بردار

اگر فقط برای کمپین میخوای تیک اول و سوم رو دانلود کن. نیازی نیست دیتای مولتی‌پلیر رو دانلود کنی
تیک Multiplayer رو بردار

دیگه در این حد که اطلاعات دارم ;)) :D

نه منظورم اینه اینارو دانلود کردم دیگه حواسم نبوده حالا نمیخوام وارزون و چیز دیگه دانلود بشه
الان برای کمپین همینا که دانلود شده کافیه پس ؟
ممنون

دیگه در این حد که اطلاعات دارم ;)) :D

نه منظورم اینه اینارو دانلود کردم دیگه حواسم نبوده حالا نمیخوام وارزون و چیز دیگه دانلود بشه
الان برای کمپین همینا که دانلود شده کافیه پس ؟
ممنون
خواهش میکنم
هیمن بخش‌هایی که زدی برای دانلود اوکی هست
این وسط فقط بخش زامبی اضافیه ؟! 😄
زامبی هم دانلود کن دیگه

• Like
Reactions: BLACK-MYTH

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or